Quote:
Originally posted by psipsina
Τελικά δεν ξερω αν μπορώνα κόψω το seroxat. Λειτουργώ πολύ καλύτερα με αυτό. αυτες οι 5 μέρες που το έχω κόψει ζορίζομαι πολύ. και φοβάμαι ότι όσο περνάει ο καιρός και δεν βλεπω να αντιστρέφεται η κατάσταση, θα χειροτερεύω. Ο γιατρός σήμερα μου είπε να περιμένω, αν μπορώ για μια βδομάδα. δεν ξέρω όμως αν εχω την ψυχραιμία να αντέξω. ήμουν μια χαρα με το μισό μέρα παρά μέρα. τώρα νιώθω ακάλυπτη, σα να μου λείπει ενα στήριγμα. αν μείνω κι άλλο χωρίς θεραπεία, σκέφτομαι οτι μπορεί μετά πάλι να περάσω δύσκολα μέχρι να δράσει το φάρμακο, με αυπνίες, τρέμουλο, διάρροιες, ανορεξία κλπ. ετσι οπως νιώθω τώρα, μόνο έγκυος δεν μπορώ να μείνω. Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό που είχα στν αθήνα πριν μετακομίσω επαρχία, αλλά δεν με εχει παρει πίσω ακόμα. κουράστηκα.
αν αρχίσω ξανά σήμερα, θα με πιάσει αμέσως ή θα έχω πάλι σκαμπανεβάσματα; οι 5 μέρες ειναι πολλές που το έχω διακόψει, ή θα συνεχίσει το φάρμακο τη δράση του χωρίς ζορίζομαι? όλα αυτα τα ερωτήματα με βασανίζουν. και ξέρω ότι πρεπει να το παρω πριν τις 6, και αγχώνομαι που δεν εχω παρει μια απόφαση.... help!
Προσπάθησε να βρεις το γιατρό και μην πιέζεις τον εαυτό σου, Αν νιωθεις πως πρέπει να το πάρεις, να το πάρεις.