παιδιά, ένας άνθρωπος που παραμένει επί 20 χρόνια μέσα στα πρώτα ονόματα στο χώρο της μουσικής, δεν έχει φωνή?
http://www.sakisrouvas.com/index.asp?cid=1&lid=1
Printable View
παιδιά, ένας άνθρωπος που παραμένει επί 20 χρόνια μέσα στα πρώτα ονόματα στο χώρο της μουσικής, δεν έχει φωνή?
http://www.sakisrouvas.com/index.asp?cid=1&lid=1
Η Δημητριου εχει 30. Δεν λεει κατι αυτο
δεν είπα πως η δημητρίου δεν έχει καλή φωνή.αν δεν είχε, θα είχε εξαφανιστεί.αυτό λέω γενικότερα.
εισαι ο ορισμος της ρουβιτσας :P
Δε θα εκφέρω άποψη για φωνή αφού δεν ακούω σχεδόν καθόλου ελληνικά, αλλα θα σας πω ένα πράγμα μονο για τον Sakis.
Πίναμε καφέ στην Όστρια το καλοκαίρι με μια παρέα και ο Σάκης ήταν 2 τραπέζια πιο διπλα από εμάς. Και είναι πραγματικά πολύ όμορφος άντρας, με εκθαμβωτικό, ειλικρινέστατο χαμόγελο και αποπνέει έναν αέρα star που σπανια έχω νιώσει από άλλους διάσημους καλλιτέχνες. Απόλυτα απλός και προσιτός, είχε τόση άνεση και τόση ευγένεια... έχει αστέρι, χωρίς αμφιβολία :)
λολολολ..Quote:
Originally posted by arktos
Ολα_ειναι_δανεικα, συγκρίνεις το ρουβά σαν καλλιτέχνη με τη μπεζεντάκου?
παντωσ αν ερθει εδω το εργο αυτο και προβαλει πωσ οι σχιζοφρενεισ ειναι επικοινδυνοι...καικαμε...ειν αι που ειναι οι ανθρωποι προκατελειμενοι και κλειστομυαλοι σε αυτον τον τοπο....ε αφου θα το εχει παιξει και ο Sakissss..παει...
μολισ ειδα το τραιλερ...ε τι ναπω...
http://www.youtube.com/watch?v=dOm03XS7DF8&feature=related
Παιδια εχει φωνη ο ρουβας?οχι πειτε μου εχει θα κανω χαρακιρι!!να χουμε και ενα γουστο μην τα ισοπεδωνουμε ολα ουτε ημαστε 12 χρονων που και στα 12 χρονα τεσπα..ειπαμε ειναι ενας κυριος σοουμαν με ταλεντο σε πολλα εκτος απο την φωνη που παλευει πολυ για την κατα τα αλλα ανυπαρκτη φωνη...το οτι δεν σπανε τα τζαμια του σπιτιου του δεν σημαινει οτι αυτοματως εγινε καλλας...ο νοων νοειτω.
I want to see this movie!! ^^
Sakis Rouvas is so hot!!! :D
απαντηση κοριτσιου στο βιντεο απο κατω..
ε αμα περιμενεις να δεις μια ταινια επειδη ο αλλος ειναι γκομενος αστα!
κανουν μια ταινια και ουτε που σκεφτονατι!εκνυεριστηκα και δεν εχβ και διαταραχες τετεοιες!
χμ(η μηπως εχω?!
επειδη ειπατε για την μπεζαντακου κανονικα αυτα τα μην τα πω ζωα και τα λατρευω πρεπει να πηγαινουν σπιτια τους και να βγαινουν μετα απο δεκα χρονια που θα χουν συνελθει..οχι τραγουδιστρια ουτε ανθρωπος δεν λεγετραι αυτη μου βγαινει η καθε κοκαινομανης σουργελο και το παιζιει κατι...προσβαλλει πρωτα τον ευατο της γιαυτο την ειπα ζωο.
δεν εχω δει την υποκριτικη του ρουβα αλλα ξερετε τι φοβαμαι μηπως ειναι καλυτερις ηθοποιος απο τραγουδιστης !χαχα ξερετε τι μου σπανε οι μαιντανοι αυτο που ειναι τραγουδιστες-ηθοποιοι-μοντελα-παρουσιαστες-πανελιστες-μανατζερ παυλα και εγω δεν ξερω τι !!δεν μπορεις να τα κανεις ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
.....σαφωσ δεν μπορεισ να τα κανεισ ολα ..και ειδικα καλα...αλλα αν εχεισ ην ευκαιρια?γιατι να μην το κανεισ?...μια εμπιρεια ειναι η ζωη..... σαφωσ δεν εννοω να γινουμε καΙ ρεζιλι...αλλα ολα ανθρωπινα δεν ειναι?
Κοιτα να δεις δεν νομιζω να υποδυεται τον σχιζοφρενη χωρις να εχω δει την ταινια...δεν ξερω απο που αντλεις πληροφοριες αλλα δεν βρηκα τιποτα τετοιο στο νετ εκτος απο ενα αρθρο συγκεκριμενα αυτοQuote:
νεα ταινια που υποδυεται τον σχιζοφρενη εγω πιστευω προσβαλλει καπιια ατομα αφου τα παρομοιαζει σαν ατομα που ανα πασα στιγμη πιανουν οπλο τι λετε?
http://www.inews.gr/22/o-schizofrenis-sakis-me-to-tapsi.htm
που εχει κοτσαρει καποιος βλακας σαν τιτλο του αρθρου.
Απλως παιζει τον κακο και τον εγκληματια φανταζομαι οπως ενα εκατομμυριο αλλοι ηθοποιοι.
Με καθε επιφυλαξη.
Σαν φωνη μονο :PQuote:
Originally posted by Adzik
λολολολ..Quote:
Originally posted by arktos
Ολα_ειναι_δανεικα, συγκρίνεις το ρουβά σαν καλλιτέχνη με τη μπεζεντάκου?
Εχει καλο μανατζερ, χωρις αμφιβολια :)Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Απόλυτα απλός και προσιτός, είχε τόση άνεση και τόση ευγένεια... έχει αστέρι, χωρίς αμφιβολία :)
Ξερεις ποσες προβες εκανε για να αποκτησει αυτο το πλαστικοποιημενο χαμογελο; Δεν σου κανει εντυπωση που και ο Μαρτακης εχει ακριβως το ιδιο χαμογελο;
Μου θυμιζει την εποχη πριν απο τις πρωτες εκλογες που κερδισε ο Καραμανλης οπου οι βουλευτες της ΝΔ εκαναν προετοιμασια στο πως θα μιλανε, θα κινουνται και θα χαμογελανε ωστε να ειναι πιο αρεστοι στον κοσμο. Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα