Quote:
Originally posted by libpa
Παιδιά μόνο ο Μιχάλης μ\'έπιασε. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι δεν μπορούμε να κρυφτούμε από το σύζυγό μας, θα πρέπει να του το πούμε γιατί αλλιώς θα δει τα φάρμακα (δεν είναι πέντε χρόνια και άντε) και υπάρχει το στίγμα. Πολύ σκληρό και άδικο αυτό. Αλλά υπάρχει. Οπότε εκεί υπάρχει η δυνατότητα χωρισμού και μάλιστα να το μάθουν και άλλοι τόσοι ότι έχεις ασθένεια άμα ο άλλος δεν κρατήσει το στόμα του κλειστό.
ξερεις το μονο κακο ειναι βασικα το οτι οταν εχει καποιος καποιο ψυχικο νοσημα....
οταν εισαι θυμομενος η λυπημενος...ισως να σου υπονοει πως εχειν καποιο προβλημα και πρεπει παλι να δεις τον γιατρο σου...
εγω ειμαι πρωην καταθλιπλτικη και οποτε περναω 2-3 μερες εντονου καλαματος..λυπης η μεγαλου θυμου..με κοιταει λες και ειμαι παλι αρρωστη...δεν με αποριπτει φυσικα μιασ και αγαπιομαστε πολυ...αλλα ενα...\'\'μηπως πρεπει να δεις την γιατρο σου\'\'θα το πει...
λες κι εμεις δεν ημαστε ανθρωποι..και δεν εχουμε δικαιωμα σε εντονα ξεσπασματα ...αδικια...ασε οι δικοι του..που με το που θα κλαψω μπροστα τουσ...αμεσωσ ρωτανε... ...τι εχει παλι αυτη...