Καλησπερα.
Μολις καταφερα να δω τα νεα σας μηνυματα.
Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον ολων και ειδικα την remains για το U2U(δυστυχως ειναι πολυ μακρια για εμενα, δεν οδηγω και δεν εχω καποιον να με βοηθησει με τα παιδια ωστε να τα αφησω).
Επισης μου συστησαν εναν - απο οτι μου ειπαν - καλο ψυχιατρο - με τον οποιο εχω ραντεβου την επομενη Πεμπτη.
Οσων αφορα στον / στην lipba και στον / στην Rain and Wind, πρεπει να σας εξηγησω...
1ον
εχω η ιδια περασει στα 24 μου οξυ καταθλιπτικο επεισοδιο, νοσηλευτικα και ακολουθησα φαρμακευτικη αγωγη για εναν περιπου χρονο.
Οποτε οχι μονο δεν θα στιγματισω τον αντρα μου, ποσο μαλλον οποιονδηποτε αλλο ανθρωπο σε αυτον τον πλανητη.
2ον
Απο τοτε που γνωριστηκαμε ποσο μαλλον ολο αυτο το διαστημα ειμαι πολυ παραπανω απο υποστηρικτικη απεναντι στον συζυγο μου, η φραση \'\'αγαπη μου μην ανησυχεις θα τα καταφερουμε, θα το ξεπερασουμε κλπ\'\' εχει γινει καραμελα στο στομα μου. Εκτος απο καραμελα στο στομα μου πρακτικα ανελαβα τα παντα - οταν λεω τα παντα εννοω οτιδηποτε μπορει να εχει σχεση με την λειτουργια ενος σπιτιου και της οικογενειας του για να τον βοηθησω να βγει απο το τελμα.
3ον
Οσων αφορα στο χρονικο διαστημα που μεσολαβησε. Δυστυχως δεν ειχα διανοηθει οτι κατι πιο σοβαρο θα μπορουσε να του συμβαινει, παρα μονο απο τον Σεπτεμβριο και μετα και αυτο σταδιακα καθως ο ιδιος αρχισε να γεμιζει παραλογη οργη.
4ον
Το σιγουρο ειναι πως οταν καποιος εκφραζει βια στα παιδια - οποιος κι αν ειναι αυτος - ακομα κι αν ειναι δικα του - οχι μονο θα τον ταρακουνησω αλλα μπορω και να του παρω το κεφαλι ακομα...
5ον
Οσων αφορα στον ψυχιατρο που ειχε επισκεφθει 2 φορες και μετα τα παρατησε, οχι γιατι αισθανοταν καλυτερα απο τον ιδιο αλλα γιατι συγκηριακα βελτιωθηκε, τον επισκεφθηκα και εφριξα με την αδιαφορια του ελληνικου δημοσιου , με τις σιγουρες \'\'θεσουλες\'\', με το \'\'βρεξει - χιονισει\'\' μηνιατικο με το γενικοτερα πε-ρα βρε-χει..... Δεν πηρα καμια καθοδηγηση, δεν πηρα καμια απαντηση για το αν ο ιδιος ανησυχει για την εικονα που του περιγραφω, δεν πηρα καμια απαντηση για τον εαν μπορει κυριολεκτικα να γινει βιαιος σε εμενα (οπως απειλουσε το προηγουμενο διαστημα) η στα παιδια μας. Το προβλημα μας ειναι επισης οικονομικο. Ενας απο τους λογους που δεν εκλεισα νωριτερα ραντεβου σε καποιον ιδιωτη ειναι τα χρηματα. Τωρα την επισκεψη θα μου την πληρωσει η αδελφη μου και ο αντρας της. Επισης ο αντρας μου δεν ειναι ιδιαιτερα προθυμος να επισκεφθει καποιον ειδικο, θεωρητικα λεει ενα ναι στην αρχη και στην συνεχεια θεωρει οτι δεν του συμβαινει απολυτως τιποτα.
6ον
Ελπιζω - τουλαχιστον - να ειναι κατανοητο - το οτι δεν μπορουσα και δεν ηξερα πως να παραθεσω ολες αυτες τις λεπτομερειες, ηδη ειχα γραψει πολλα και αυτο που με ενδιεφερε ηταν να ακουσω την γνωμη ανθρωπων που δεν με / μας γνωριζουν προσωπικα, παραθετοντας οσο πιο ξερα μπορουσα τα γεγονοτα, χωρις να εκφρασω τα δικα μου συναισθηματα.
7ον
Οταν αναφερθηκα στο \'\'αγγελος\'\' εννοουσα ο αντρας μου οπως τον γνωρισα και ετσι οπως αγαπηθηκαμε, δεν εννοουσα οτι καθοταν \'\'σουζα\'\' και εγω χτυπαγα το μαστιγιο... Τι πρεπει να γραψω για να πεισω οτι τον αγαπαω....
και 8ον
Για να κλεισω .... μιλατε συνεχεια για στιγματισμο και αυτο που τελικα καταφερνετε ειναι να αυτο-στιγματιζεστε διαρκως.
Η remains απο οσο καταλαβα ειναι η μονη που κρατησε μια αντικειμενικη σταση και αντιληφθηκε την ολη κατασταση. Λυπαμαι που θα ακουστει προσωπικο, αλλα οι υπολοιποι μαλλον ψαχνετε να βγαλετε τα απωθημενα σας.
Παιδια, δεν εχω ουτε τον χρονο ουτε την πολυτελεια να αναλυσω παραπανω τα πραγματα - ενω θα το ηθελα πραγαματικα - ειμαι υπεραναλυτικη - για αυτο θα εκτιμησω την καλοπροαιρετη σταση ορισμενων ανθρωπων, που δεν ψαχνουν να ανακαλυψουν τι κρυβεται απο πισω.