Quote:
Originally posted by lola
Όντως, είναι περίεργο που το \"κατάπιε\" τόσο εύκολα. Σίγουρα κάτι κρύβεται από πίσω και σταμάτα να τα ρίχνεις όλα στην αγάπη. Μπορεί να είναι εγωισμός, μπορεί να καραδοκεί για να σε σκίσει μόλις έρθει στα ίσια σου, μπορεί απλά να αδιαφορεί, ή να μην θέλει να δώσει και άλλα δικαιώματα στην ευρύτερη κοινωνία.
Πάντως αγάπη δεν έιναι, εκτός και αν του έχεις κάνει λοβοτομή.
ισως...παντως δεν με χωρισε πραγμα που ειναι καλο γιατι τωρα θα ειχα και αλλα προβληματα......
Μισό λεπτό. Στο μέρος που ζεις έχει έρθει το ρεύμα? Αν ναι, έχετε και τηλεόραση. Είναι μια δεκαετία τώρα που βοάν τα μέσα για τη σήψη στην εκκλησία, για σκάνδαλα όχι μόνο οικονομικά, αλλά και ερωτικά, ομοφυλοφυλίας/παιδεραστίας και ότι βάζει ο νους μας.
Σε ελληνική ταινία του 60 ζούσες όταν έγινε αυτό?
ποσο δικιο εχεις...ομως πραγματικα για τον συγκεκριμμενο δεν το περιμενα με τιποτα ενω αλλοι το ξεραν χρονια.....
Ναι, αυτό όμως λέγεται ουαν ναιτ σταντ και μπορεί να καταλήξει από το πουθενά μέχρι σε γάμο.
Το να κοιτάζεσαι με έναν άνθρωπο, να σου δίνει σημάδια, αλλά να μην έχετε προχωρήσει ούτε στο ελάχιστο, πίστεψε με, δεν έχει καμια σχέση με έρωτα.
εκει μπερδεψα τα μπουτια μου λογω της ιδιοτητας του...
Μπορεί να γίνει μίσος, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ανταπόκριση. Σε αυτό όμως μπορεί να μην φταίει ο ένας απ τους δύο ξέρεις γιατί? Γιατί μπορεί να έχουμε πάρει λάθος μνμ. Στην περίπτωση τη δική σου, και στο έχω ξαναπεί, ο άνθρωπος αυτός το πιθανότερο που θα ήθελε, ήταν οικονομική ενίσχυση.
οχι δεν ειχε αναγκη για κατι τετοιο...εχει λεφτα με την σεσουλα..αλλωστε θα ειχε προσπαθησει να το καταφερει....
Το λες μόνη σου. Έτρεφες την ελπίδα. Εσύ. Δεν σε κατηγορώ. Στην αρχή του ποστ μου σου μίλησα για έλλειψη και ανάγκη. Δες τι μπορείς να κάνεις για να βγάλεις αυτές τις δυο λέξεις απ την ψυχή και την πραγματικότητα σου.
συμφωνω για ελλειψη και αναγκη..αλλα οχι ..μου την ετρεφε....σε αυτο δεν αλλαζω γνωμη...
Στο θέμα της αφρούλας μίλησες για συγγενείς που υπέγραψαν για να νοσηλευτεί και είπες πως έχεις προσωπική εμπειρία.
Για ποιον μιλούσες?
ειπα για προσωπικη εμπειρια με εισαγγελεις.....δεν ειχα διαβασει ολη την ιστορια της...
εισαι ψυχολογος Θεοφανια?