Originally posted by Sofia
Quote:
Originally posted by Adzik
το θεμα ειναι το προσωπο μου.. νιωθω πωσ γερασε..αληθεια οσο τρελο κι αν ακουγεται αυτο...
..σαφωσ ειναι η κουραση και η ταλαιπωρια που σιγουρα καπωσ αλοιωνει το προσωπο μου..και οταν..αν ξεκουραστω θα μου μοιαζω περισσοτερο..
αλλα...δεν ειναι αυτο που ηταν πριν την γεννα..
και το εχω πολυ μεσ το μυαλο μου.. ξερετε...το προσωπο μασ εινια η βιτρινα μασ..
Αdzik,
δεν βρισκω πώς ειναι χαζο οτιδηποτε μας απασχολει. Χαζο ειναι να το αμελουμε, ισως.
Νιωθω, πώς ο χρονος μπορει να κοστιζει περισσοτερο σε μια πιο ομορφη γυναικα. Νιωθω πώς πιο δυσκολα γερναει μια περισσοτερο εντυπωσιακη γυναικα, απο μια λιγοτερο ομορφη.
Παρολα αυτα εγω στεκομαι σε δυο σημεια, των οσων γραφεις. Το ενα ειναι οτι το προσωπο μας ειναι η βιτρινα μας. Συμφωνω, αλλα οχι μονο το προσωπο μας. Οι εκφρασεις μας, ο τροπος που γελαμε, που εκδηλωνουμε τα αισθηματα μας, ο τροπος που βγαινουν κ αποτυπώνονται κ εξωτερικα (στο προσωπο μας, στο σωμα μας) αλλα και μεσα μας, αντικατοπτριζουν, καθρεφτιζουν εμας.Αυτο που ειμαστε. Ή ενα μερος μας εστω.
Ετσι λοιπον, ενα κουρασμενο, ενα πιο ταλαιπωρημενο σου προσωπο, τί μπορει να σημαινει κατα την δικη σου γνωμη? Η ελευση ενος τοσο σημαντικου προσωπου, του μωρου σου μπορει να σε γεμιζει και με αγχος ή ευθυνες που δεν νιωθεις να μοιραζεσαι? Μηπως ερχονται πραγματα στο προσκηνιο που δεν ξερεις πώς να τα διαχειριστεις? Η κουραση κ η ταλαιπωρια που αναφερεις ειναι μονο σωματικη?
Ολα αυτα αναρωτηθηκα, διαβαζοντας σε. Εχοντας παντα την πεποιθηση πώς δεν φτανουν ενα ομορφο προσωπο, ομορφα ματια, αλλα χρειαζεται να κατακτησουμε κι αλλα πραγματα πιο εσωτερικα, ωστε να μαθουμε να χαιρομαστε οτι μας χαριστηκε:)
Ευχομαι να δεις παλι την ομορφια πανω σου:)