-
arsus στειλε μου ποιο γιατρο εχεις να δω αν εχουμε τον ιδιο.σε u2u σε παρακαλω.Ο δικος μου ειναι ο πρωτος της χωρας ,αναπληρωτης καθηγητης και τελειος.Του χω εμπισοσυνη μεγαλη.Αφου στο εξωτερικο στα συνεδρια εμαθα απο αλλους ,ολοι οι αλλοι οι γιατροι φευγουν για καφε τσιγαρο ενω αυτος ΕΚΕΙ!!!:):)
-
Τα dumyrox είναι όπως κάθε άλλο SSRI (π.χ. seroxat, prozac κλπ.) δεν έχει κάποιο special μηχανισμό για OCD. Απλά είναι από τα ποιο γνωστά ότι πιάνουν σε OCD και OCD-τύπου διαταραχές. Κάπου είχα διαβάσει ότι τα \"σταδιακής αποδέσμευσης\" ίσως να είναι λίγο ποιο αποτελεσματικά.
-
ειναι ειδικο για ocd.Στην Αμερικη αυτο παιρνουν.Για να δω τι θα γινει.Κι εγω βαρεθηκα ,βαρεθηκα και την υπνηλια που κανει και καπως με καταστελλει.
-
Τι λες καλό μου με το αντικαταθλιπτικό έχεις τόσες ορμές;Τι να πω είσαι τυχερή.
-
χαχαχαχαχαχα
συγνώμη σε πέρασα για γυναίκα αλλά και στους άνδρες πάλι δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.Αρα εισαι τυχερός
-
arsus ολα αυτα με το dumyrox?δεν το πιστευω!μηπως δεν ειναι το χαπι αλλα εισαι εσυ??
μεχρι ποσα mg θα φτασεις?
-
οταν λες μισο?μισο των 100 η μισο των 50?και ποσα κιλα εισαι αν δεν γινομαι αδιακριτη...:o
-
θες να σου πω την αληθεια??καλε οχι!απαπα..
ναι!να προσεχεις!δεν παχαινουν απο μονα τους,προσεχε τι τρως γιατι δεν ειναι το θεμα οτι παχαινουν αλλα δεν μπορεις να χασεις με τιποτα ο,τι παρεις για αυτο με ρεγουλα!
τα κιλα σου τα ρωταω για τα mg .παει και αναλογα με τη σοβαροτητα που εχει καποιος αλλα και με τα κιλακαι ηθελα να συγκρινω με την ποσοτητα που επαιρνα εγω.
πηρα περιπου 4-5 κιλα εγω και παλι ομως σκεψου οτι τωρα εχω χασει τα 3 που παιρνω 50 mg μερα παρα μερα.
-
εγω με την υπνηλια παλευω,αλλα το αλλο που με τρομαζει ειναι οτι δεν σκεφτομαι σωστα σα να σταματαει το μυαλο μου στις εμμονες και δε μπορω να τις αναλυσω οπως εκανα και να ανακουφιστω για λιγο.Δε ξερω τι ειναι αυτο.Παιρνω 3 χαπια των 100 και αυριο ειναι η τεταρτη μερα.Και επισης αυριο ΑΡΧΙΖΩ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!!Μακαρι Θεε μου να ναι καλος!!!!:(
-
afrula χαιρομαι παρα πολυ!περιμενω να μου στειλεις να μου πεις πως ηταν,τις εντυπωσεις σου γενικοτερα αν θες και τωρα παμε στο chat του εμπ να τα πουμε!
-
καλη μου θα κοιμηθω τωρα.Θα σου πω αυριο τα νεα!!!Μακαρι να ναι καλος!!!Θα προσευχομαι...φιλακια....
;)
-
-
http://xat.com/empneustns
-
soy γραφω!δεν με βλεπεις?
-
melene καληνυχτα .Κολλουσε το chat de mporoysa na milhsv.filakia