αντα σε ευχαριστω γιατι μου δινεισ τοσο κουραγιο.Βαγια με λενε. πραγματικα νομιζα πωσ ειμαι η μονη στο κοσμο που εχει αυτο με το κλαμα!!!! νομιζα πωσ αλλοι απλα δεν μιλανε η κατι αλλο....!!!
ναι θα το παω βημα βημα. θα δωσω κι αλλο χρονο στον ευατο μου και δεν θ αφησω να με πιανει αγχοσ και αγωνια. θα εχω πιστη. ηδη διαβαζω στο ιντερνετ για τα ssris και τι κανουν στον εγεφαλο. κατι ηξερα ηδη απλα επειδη την πρωτη φορα που πηρα με εκαναν χειροτερα ..γιαυτο τα απεριψα. και σαν το μπαλετο εχω μαθει να σηκωνομαι. μου εχω εμπιστοσυνη.Ομοσ το πεσιμο καποιεσ φορεσ ειναι τοσο οδυνηρο που σε κραταει κατω για πολυ.
Ξερεισ οτι δεν ειχα στην ουσια παιδικη ηλικια? οτι μασ φερναν την αστυνομια για να διακψουν τουσ καβγαδεσ? οτι μετα απο πολλα τροχαια και καωβγαδεσ το αλλκοολικο αδερφακι μου διγνοστικε και αυτο με καταθλιψη? και πωσ εγω ειμουν παντα αυτοσ που μαζευε τουσ παντεσ.... τι στα λεω.... απλα γιατι νιωτθω πωσ δεν ειμαι εγω αυτη που εκανα το κακο.Δεν ειχα καποιον να με εξηγησει πωσ δεν ειναι ετσι η ζωη. Δεν ειχα κατποιον να μου δειξει πωσ υπαρχει το παιχνιδι και η αγαπη και ολα οσα δεν εχω λαβει στην ουσια. και οταν ενασ δυο μου ταπροσεφεραν ....εγω ειμουν καχυποπτη. Δεν ηξερα πωσ να τα χειριστω. Και φοβομουνα.
διαβαζω πωσ εκανεσ 3 αποπειρεσ. εγω κανω μονο τισ σκεψεισ. και το χω πει στο γιατρο μου. Σε παρακαλω μην το ξανακανεισ!!!! σε χρειαζεται η οικογενεια σου!!! και ειμαι σιγουρη πωσ σε αγαπανε πολλοι εκει εξω.
Σευχαριστω πολυ πολυ πολυ