ρεμ, από το στόμα μου το πήρες!
Printable View
ρεμ, από το στόμα μου το πήρες!
εμ!
Ετσι ! Γυναικες ενωμενες, ποτε νικημενες ! Γερα στον αγωνα κοριτσια !
Οταν σέβεσαι και υπολογίζεις εναν άνδρα που εχει βιώσει μόνο την αδιαφορία και την εκμετάλευση,μην περιμένεις να το εκτιμήσει είσαι πλέον δεδομένη γι\'αυτό όλα μέχρι ενός ορίου.
Θα εξηγήσω την Προσωπική μου θέση.
Δεν δυσκολεύτηκα ποτέ στο να βρω η να κρατήσω ενα γκόμενο,τον καλύτερο απο αυτούς (με βάση τις δικές μου ανάγκες) τον παντρεύτηκα.Κι ακόμα δεν μου γύρισε την πλάτη.Με αγαπά και με εκτιμά(ακόμα και τις στιγμές που εγω δεν εκτιμώ εμένα) και μου το δείχνει σε κάθε ευκαιρία..
Επίσης έχω πολύ καλους φίλους άντρες.Επικοινωνώ θαυμάσια μαζί τους.Οχι οτι τους προτιμώ απλά δεν με χαλάνε τα φαλλοκρατικά τους σχόλια.Τους ζω καθημερινά και ξέρω πως σκέφτονται.
Οι σχέσεις σήμερα είναι δύσκολες ,η χημεία μεταξύ δυο ανθρώπων ειναι σπάνιο και γι΄αυτο πολύτιμο πράγμα.Τις περισσότερες φορές δεν φταίει κανείς για την άσχημη έκβαση μιας άρχουσας σχέσης.Απλα δεν έκατσε..Δεν νομίζω οτι ειναι αισιόδοξο να τα βάλουμε όλα σε ένα καζάνι.
Δεν σου κάνει αυτός? NEXT!!!!Kαι ξανα και ξανά αν χρειαστει.Ειναι τοσοι πολλοι εκει εξω!!
Αφωτεινη , δεν μπορεις να ταιριαξεις με ολους. Και στο ποστ σου δεν ειδα καθολου να γραφεις για συναισθηματα, σεβασμο, αλληλοκατανοηση, αγαπη. Ανδρα ναι μπορεις να βρεις, καποιον να αγαπησεις ομως και να σε αγαπαει και αυτος δυσκολα.
εδω που τα λέμε δεν έχεις και πολύ άδικο, αν και είσαι ιδιαίτερα σκληρή...Quote:
Originally posted by katerinaki
τα κολοπαιδα που δεν τους φτανει η μανα τους αλλα θελουν και δευτερη αναπληρωματικη και οταν την βρισκουν κ αυτην γινονται και αδελφαρες κακες,βγαζοντας ολα τα κομπλεξ τους επανω στις αμοιρες που νομιζουμε οτι πρεπει να γινουμε εκτος των αλλων και πιο sexy,ολο και πιο πολυ και σταματημο δεν εχει η ταλαιπωρια ,γιατι τα αγορακια μπορει να βαρεθουν και να πανε αλλου να παιξουν.
Και το χειροτερο ειναι οτι δεν καταλαβαινουν οτι εξαφανιζονται!
Αν βγαλω τους αντρες αδελφες (οι πιο πολλοι ειναι φιλοι μου και συγγενεις μου),τους αντρες παιδακια που τα συγχωρουμε ολα,και τους ανικανους προς χρηση (αγχωτικους τεχνοκρατες,αλκοολικους,με προβλημα στυσης του οργανου τους) ειλικρινα δεν μου μενουν καθολου αντρες!
Μη μου πειτε οτι εσας σας περισσευουν?
Και οταν λεω αντρες ενννοω αρσενικα ,αυτο το αλλο που συμπληρωνοντας το θηλυκο κυριως στις ιδιοτητες (δυναμη,θεληση,..) δημιουργουν μια ολοκληρωμενη εκφραση του ενα , ζωντας πραγματικα κ ολοκληρωμενα την ζωη τους.
Αλομπάρ ανόμοιες περιπτώσεις.Εδώ λέμε για όνο που έγινε κάφρος
Νομίζεις οτι όταν έχεις φίλους δεν αγαπάς και δεν αγαπιέσαι?Εγώ μίλησα και για το ερωτικό κομμάτι και για το φιλικό.Μίλησα ακομα και για τον γάμο..Αυτα τα τρια δεν περικλείουν συναίσθημα?Ολα καπως ξεκινούν ...Λυπάμαι που το βλέπεις ετσι..Αν με ήξερες θα ηξερες πως μόνο τα συναισθήματα και η καθαρότητα αναζητώ στις σχέσεις μου και ας είναι και αντρες!
Πόσο γαιδούρια μπορεί να είναι...Δεν ξέρω.Φαντάζομαι πως όσο γαιδούρες μπορεί να είμαστε και οι γυναίκες.:P
Σε τι μας βοηθάει ένα thread θαψίματος του άλλου φύλου,εκτός από το να λειτουργεί ως αυταπόδεικτο του μεριδίου της ευθύνης στη σχέση μας με αυτό;
Αν αυτή είναι η άποψή σας για το τι εστί γυναικοκουβέντα,πρέπει να ομολογήσω πως προτιμώ να είμαι άντρας.:cool:
oi αντρες δεν ξερουν τι θελουν ειναι το μονο σιγουρο.
μας θελουν ομορφες ,εξυπνες,ανεξαρτητες,να μη τους γινομαστε τσιμπουρια, απο την αλλη να τους φροντιζουμε και να μαγειρευουνε,μας θελουν περιποιημενες αλλα και απλες,θελουν να παιρνουν ανασα μεσα σε μια σχεση αλλα απο την αλλη ζηλευουν οταν βγαινουμε με τις φιλες μας.
ε τι στο διαολο θελουν τελικα????????????
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Πόσο γαιδούρια μπορεί να είναι...Δεν ξέρω.Φαντάζομαι πως όσο γαιδούρες μπορεί να είμαστε και οι γυναίκες.:P
Σε τι μας βοηθάει ένα thread θαψίματος του άλλου φύλου,εκτός από το να λειτουργεί ως αυταπόδεικτο του μεριδίου της ευθύνης στη σχέση μας με αυτό;
Αν αυτή είναι η άποψή σας για το τι εστί γυναικοκουβέντα,πρέπει να ομολογήσω πως προτιμώ να είμαι άντρας.:cool:
Και εγώ προτιμώ να είμαι άντρας, lol.
Θα περίμενα να ενδιαφέρονται οι γυναίκες και για άλλα θέματα. Όχι απαραίτητα υψηλή επιστήμη ή λογοτεχνία. Αντίστοιχα έστω του ποδοσφαίρου. Θα προτιμούσα να μιλούσαν για μαγειρική και γυμναστήριο, παρά για το πόσα ελαττώματα έχουν οι άντρες. Τελικά η αξία μας προέρχεται από τα ελαττώματα των αντρών?
Αλλα ζητήματα που θα μπορούσαν να θιχτούν στη «γυναικοκουβέντα» χωρίς να «στοχεύουν» στους άντρες, είναι: συνδυάζεται η καριέρα μας με την οικογένεια? Μπορούμε να στοχεύουμε ψηλά?
Θέλουμε παιδιά? Η γνώμη μας για τις πλαστικές, για τη μόδα, για μακιγιάζ, για την ισότητα…… και πολλά άλλα.
Συμφωνώ απόλυτα nature!Δε βγάζουμε τίποτε το ουσιαστικό με το τσουβάλιασμα και το \"σαβούρωμα\",αντίθετα,πιστε ύω πως μας κρατάμε εγκλωβισμένες σε στερεότυπα και σε στάσεις αδυναμίας που προέρχονται από το παρελθόν μας,τα βιώματα και τις μνήμες μας σε κοινωνίες πατριαρχικών ιεραρχήσεων και δομών.
Αντί λοιπόν να αναζητάμε τη λύση στη στηλίτευση,ας περάσουμε στην ουσία.Που είναι τα δικά μας ερωτήματα πάνω στη φύση μας,στις σχέσεις εξουσίας-υποταγής που παίζονται ερήμην μας ή εις γνώσιν μας.Τι ρόλο παίζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην παραγωγή των κλισέ,τι ρόλο παίζει στην αντίληψή μας για την δική μας ταυτότητα φύλου η οικογένεια,έπαιξαν ρόλο οι γονείς μας σε αυτό,πώς μας επηρέασαν,ξεφύγαμε ή ακόμη το διαπραγματευόμαστε και αν ναι,με ποια μας όπλα,έχουμε αισθανθεί αισθήματα κατωτερότητας εξαιτίας του φύλου μας,ή το αντίθετο,ήταν ισότιμο το μεγάλωμά μας με τυχόν αδέρφια ανδρικού φύλου,
πώς μεγαλώνουμε τα δικά μας παιδιά,αν πιστεύουμε πως ο φεμινισμός έχει δρόμο ακόμη ή τον κοιτάμε με μισό μάτι,είναι τόσα πολλά αυτά που μπορούμε να συζητήσουμε.
Τι με αφορά το επιλέγω και πάντα κάνοντάς το έχω γνώση πως επηρεάζω,το τόσο λίγο που μπορώ το εκμεταλλεύομαι,δε μένω στα όρια που αποφάσισαν κάποιοι να με χαρακτηρίζουν.:)
Προσωπικά στόχευσα και συνεχίζω να στοχεύω ψηλά παρά τα 46 μου χρόνια ( θράσσος?). Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν έχω φτάσει επαγγελματικά (και ούτε θα φτάσω) εκεί που έφτασαν άντρες συνάδελφοί μου ή γυναίκες που είτε δεν είχαν παιδιά είτε τους τα μεγάλωναν άλλοι. Αυτή είναι η αλήθεια. Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεται μια γυναίκα αυτή την αλήθεια. Με αίσθημα ματαιότητας ή με αίσθημα ότι είναι επιλογή της?
Οσο για το ρόλο των ΜΜΕ που θίγεις ρέιν, απερίφραστα λέω ότι διαμορφώνουν τις μελλοντικές γυναίκες σε πουτ@@ες. Ασε, έχω και κορίτσια και τις βλέπω να κοιτάνε στην τηλεόραση το next top model και τρομάζω με τα μηνύματα που περνάει….. :(
αμαν βρε ρειν (μας), χαλαρωσε λιγο, θα σου σγουρυνει το μουστακι :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ:ΡQuote:
Originally posted by RainAndWind
το να χανεις το χιουμορ που αναμφισβητητα εχεις, δεν ξερω σε ποιο φυλο σε φερνει πιο κοντα,μαλλον το παθαινουν ολοι καμια φορα :)
επειδη μαλλον εχασες επεισοδια, να σε ενημερωσω, οτι το παρον θρεντ ξεκινησε σαν χιουμοριστικη απαντηση στην απαιτηση των ανδρωνε να φυγουμε απ το ποστ τους (βλεπε θρεντ:αντροκουβεντες) οπου συζητουσαν για ποδοσφαιρο και γκομενες (!!!!!!!)και να ανοιξουμε κανενα δικο μας θρεντ να λεμε κοριτσιστικα πραγματα(σαν να μας ειπαν αντε στην κουζινα να πλυνετε κανενα πιατο)
αν δεν βρηκες χιουμοριστικη την ανταποκριση κι ενοιωσες την αναγκη να βγαλεις την σουφραζετα που εχεις μεσα σου να μας ανοιξεις τα ματια εσυ η χειραφετημενη,εμας τις αμορφωτες,ταπεινες νοικοκυρες (χαχαχαχααχ) το παιρνω πραγματικα σαν μια καλη προθεση και καλωσυνη σου , αλλα ...κοπελια...θες δε θες να το μαθεις,μερικες απο μας, οταν εσυ πηγαινες, εμεις ερχομασταν (χαχαχαχααχ)
τα παραπανω με καθε καλη διαθεση και στην διαθεση σου οποτε θελεις να συζητησουμε τις επιστημονικες και φεμινιστικες σου ανησυχιες, αρκει ν αφησεις την γραβατα στην ντουλαπα, γιατι σκιαζομαστε ευκολα :)))))))
με καθε καλη και χιουμοριστικη διαθεση ρεινακι
εχεις την συμπαθεια μου
καλες γιορτες :)