kriti28 καταλαβαινεις σε τι σημειο εχουμε φτασει ε?
Παρανοια,ψυχανγκασμους τα παντα...εγω προσωπικα βλεπω τηλεοραση και σκεφτομαι τι ειναι ο μαυρος κυλινδρος lol...πρεπει κατι να κανουμε :)
Printable View
Παρανοια,ψυχανγκασμους τα παντα...εγω προσωπικα βλεπω τηλεοραση και σκεφτομαι τι ειναι ο μαυρος κυλινδρος lol...πρεπει κατι να κανουμε :)
βγαλτο καμια φωτο τουλαχιστον να το δουμε να εμπνευστουμε
Μας βάζεις που μας βάζεις στο τρυπάκι να ανακαλύψουμε τί είναι αυτός ο κύλινδρος...αλλά δεν γίνεσαι συγκεκριμένος....μήκος είπες 2 cm. Διάμετρος??? Από τί υλικό είναι φτιαγμένος?
χμ
αδιεξοδο.....
μηπως μπορεις να τον ανοιξεις τον κυλινδρο να δεις τι ειναι ακριβως αυτο που εχει μεσα?
Ειναι κουφιος συμπαγης πως ειναι?
Περιεχει κατι σαν μαυρη σκονη?
Μηπως πρεπει να του κανεις τομη με ενα νυστερι να δουμε αν εχει κατι μεσα?
Ειδικο βαρος αραγε ποσο εχει?
γιατι ειδικο μονο? το πραγματικο το ξερουμε?????
Το ειδικο βαρος νομιζω οτι μπορει να μας δειξει καποια πραγματα αν δεν προχωρησουμε στην τομη (μην χαλασουμε το κατασκευασμα).
Ναι θελουμε και το πραγματικο εχεις δικιο:P
http://i777.photobucket.com/albums/y...inder_vase.jpg
Μοιαζει καθολου με αυτο?
αυτο μοιαζει με χριστουγεννιατικο μπαζουκας....
λες?
Σουρεαλισμος ειναι αυτο που χρειαζεται...
μηπως ειναι καπως ετσι?
http://store.pacificbag.com/images/p...b/200250BC.JPG
lol!!!κάτι ύποπτο είναι σίγουρα!στο φύλλο με τις οδηγίες ούτε που το αναφέρει!θα δώσω περιγραφή πλήρες,δεν έχω κ ψηφιακή να το τραβήξω μια φοτο.Quote:
Originally posted by keep_walking
Κυλινδρος,2 cm ύψος,1 cm πλάτος,εξωτερικά ημιδιάφανο πλαστικό μέσα περιέχει άγνωστο υλικό σαν μαύρη άμμος,αν το κουνήσεις κάνει το χαρακτηριστικό \"χρουτσ χρουτσ\" (το κούνησα μόνο 2 φορές μην εμφανιστεί την τρίτη κανένα πνεύμα wellbutrin),στην μια κορυφή έχει ένα σύμβολο χαραγμένο,κύκλος στη μέση με 6 ακτίνες κατά μήκος της κορυφης (σίγουρα παγανιστικό σύμβολο που έχει να κάνει με τον θεό ήλιο),στην άλλη κορυφή έχει σκαλισμένη μια γραμμή και μικρές μικρές τρυπίτσες,γύρω γύρω ο κύλινδρος είναι τυλιγμένος με ένα χαρτί (πάπυρος της αρχαιου αιγύπτου) και γραφει \"DIT NIET INNEMEN\" (πρέπει να είναι σανσκριτικά) \"ne pas avaler\" \"non ingerire\" (σαμανικά) \"do not eat\" \"NAO ENGOLIR\" (ΓΌΤΘΙΚΑ)
:mad:
kriti28 με σκοτωνεις...φτανω σε παρανοια λολ
Quote:
Originally posted by kriti28
lol!!!κάτι ύποπτο είναι σίγουρα!στο φύλλο με τις οδηγίες ούτε που το αναφέρει!θα δώσω περιγραφή πλήρες,δεν έχω κ ψηφιακή να το τραβήξω μια φοτο.Quote:
Originally posted by keep_walking
Κυλινδρος,2 cm ύψος,1 cm πλάτος,εξωτερικά ημιδιάφανο πλαστικό μέσα περιέχει άγνωστο υλικό σαν μαύρη άμμος,αν το κουνήσεις κάνει το χαρακτηριστικό \"χρουτσ χρουτσ\" (το κούνησα μόνο 2 φορές μην εμφανιστεί την τρίτη κανένα πνεύμα wellbutrin),στην μια κορυφή έχει ένα σύμβολο χαραγμένο,κύκλος στη μέση με 6 ακτίνες κατά μήκος της κορυφης (σίγουρα παγανιστικό σύμβολο που έχει να κάνει με τον θεό ήλιο),στην άλλη κορυφή έχει σκαλισμένη μια γραμμή και μικρές μικρές τρυπίτσες,γύρω γύρω ο κύλινδρος είναι τυλιγμένος με ένα χαρτί (πάπυρος της αρχαιου αιγύπτου) και γραφει \"DIT NIET INNEMEN\" (πρέπει να είναι σανσκριτικά) \"ne pas avaler\" \"non ingerire\" (σαμανικά) \"do not eat\" \"NAO ENGOLIR\" (ΓΌΤΘΙΚΑ)
:mad:
lol
Kriti...πρέπει να έχει πέσει στα χέρια σου ένα αρχαίο αντικείμενο τεράστιας δύναμης...!πως βρέθηκε μέσα στο φάρμακο!?
Ειλικρινα...κανεις δεν γνωριζει γιατι ειναι ο κυλινδρος μεσα στην συσκευσια των χαπιων???
...μαλλον το διασκεδαζετε ... αυτο φαινεται.