Quote:
Originally posted by Paolo_1
Πάντως Jim καλά θα κάνεις να μην ακους και πολλές συμβουλές από γυναίκες.Ότι και να σου λένε,δυστυχώς οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ σπάνια δίνουν σημασία σε κάποιον που δεν έχει ερωτικές εμπειρίες,τουτέστιν δε γουστάρουν να το παίζουν δασκάλες και προτιμούν τους ώριμους άντρες.Οι ερωτικές εμπειρίες του άντρα σε συνδιασμό με την οικονομική του κατάσταση είναι αυτό που κοιτάνε πρώτα οι γυναίκες και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.Αυτό στο λέω γιατί τρελαίνομαι όταν ακούω συμβουλές του στυλ \'βγες έξω,γνώρισε κόσμο,όλα θα γίνουν στην ώρα τους κλπ κλπ\'.Μόνο που αν περάσουν τα χρόνια κι εσύ ακόμα σκέφτεσαι \'εντάξει θα βρω κι εγώ κάποτε το δρόμο μου\' τότε είναι που θα έχεις γεράσει πραγματικά και δε θα το έχεις καταλάβει.
Επίσης γράφεις ότι είσαι καλό παιδί.Μεγάλο μειονέκτημα.Δεν το ξέρεις ότι τα κακά παιδιά είναι αυτά που τραβάνε και τις γυναίκες;Η ζωή φίλε μου είναι πολύ σκληρή και θέλει κυνικότητα.Προσπάθησε να γίνεις πιο σκληρός,πλησίαζε γυναίκες,παίξτο θαρραλέος κι ας μην είσαι,όλη η ιστορία στη σημερινή κοινωνία είναι όχι το πως είσαι αλλά το πως πλασάρεσαι.Μην περιμένεις τίποτα από τους άλλους,όλοι είναι για την πάρτη τους,πάρε εσύ τη ζωή στα χέρια σου για να μη σε κάνει αυτή ότι θέλει.
Παντως για καποιες γυναικες εδω μεσα δε ισχυουν αυτα που λες γιατι πραγματικα με εχουν στηριξει. Τωρα οσον αφορα στο αν θα μου καθοντουσαν πραγματικα κι εγω αμφιβαλλω! Ξερεις γιατι? Γιατι οταν ημουν μικροτερος, αντι καποιος να μας πει, πιασε μια και πηδα και αν δεν της αρεσει τραβα σαλλη, απο παντου εβλεπες να λενε οι αντρες εχουν ανασφαλιες και οι γυναικες εχουν γινει πιο απαιτητικες στο σεξ και κατι τετοια. Ε βεβαιως, οταν γαλουχεισαι πιστευοντας οτι γυναικα = το παν και αντρας = αναλωσιμος, πως να μην χεζεσαι στο βρακι σου. Οπως το βλεπω τωρα, αν ημουν εμπειρος στο σεξ, δεν υπαρχει γκομενα που να μην της την επεφτα οσο ωραια και να ταν γιατι τελικα η εμφανιση ειναι δευτερευον χαρακτηριστικο μπροστα στην πιστη του καθε αντρα οτι του αξιζει οποιαδηποτε. Και εννοειται αναμεσα στο ηλικιακο ευρος του καθενος. Οχι σε καμια πατρονα ουτε σε καμια ανηλικη.