Quote:
Originally posted by RainAndWind
Επειδή έχω ζήσει χρόνια σε παρόμοια σκηνικά απείρου κάλλους,θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως η μητέρα σου είναι ενήλικη,άρα ικανή να ανταπεξέλθει.Δεν είσαι αυτή και κακώς ταυτίζεσαι.Αν ας πούμε εσύ τραβήξεις μία κατάθλιψη,πώς αυτό πιστεύεις θα επηρεάσει τη μητέρα σου;Έχεις και ζωή να ζήσεις,σκλήρυνε,άφησε και τη μητέρα σου να σκληρύνει.Μπορεί να κάνει μία μήνυση,να αδιαφορήσει,να μετακομίσει αλλού,δεν είναι η μόνη επιλογή να σκάτε και οι δύο για αμαρτίες άλλων.Η χειρότερη είναι μάλιστα.
... θα συμφωνήσω πάραυτα... βλέπω να κάνεις το ίδιο λάθος που έκανα κι εγώ παίρνοντας όλο αυτό το πράγμα πολύ βαθιά μέσα σου... προσπάθησε να το αποφύγεις, εγώ το πληρώνω ακόμη... αν η μητέρα σου δε τολμά να κάνει τίποτα απ\' αυτά που λέγονται παραπάνω, πάει να πει απλά ότι ζει για τον περίγυρο και τη γνώμη των άλλων, άρα μη θυσιάσεις το είναι σου γι\' αυτό. Ήρθες στον κόσμο για να ζήσεις τη δική σου ζωή, όχι για να ξεχρεώσεις τα χρέη των άλλων. Να προσέξεις πολύ, είναι χειριστικότατο το να προσπαθεί να σε κάνει να νιώθεις υπεύθυνη. Καλό κουράγιο από μένα...