Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by ΜΠΟΥΦΟΣ
Πίστευα πως ναι,για να είμαι πιο σαφής μεχρι πρόσφατα έλεγα φωναχτά \"Δεν με νοιαζει που φερεσαι ασχημα εγω δεν εξαρτώμαι απο αυτό ,θα σου δείξω οτι αυτό που πρεσβεύω είναι στάση ζωής,μιας κάλύτερης ζωής\"
Ομως, καλό μου, ενιωθα κάποια απο τα χτυπήματα να με πονάνε και σάμπως να μαζευτήκανε περισσότερα απο όσα τελικά αντέχω.Νιώθω πια σαν σάκος του μποξ.Και μεχρι τώρα γελούσα αλλα αρχίζω να αναθεωρώ ή ετσι νομίζω, δεν ξέρω που θα με πάνε οι προβληματισμοί μου.
Δεν με πειράζει που είσαι επιφυλλακτικη ,καθόλου όμως.
Σου ζητω απλα να μη με κρίνεις. Δεν χρειαζομαι επιβεβαιωση ,είμαι σίγουρη γι αυτο.Και είμαι πάντοτε ειλικρινης..Η αγάπη είναι ενα καλό κίνητρο.
Κοίτα ας είμαστε ειλικρινείς.
Κάποιος που έχει φτάσει τον εαυτό του στο ιδανικο, (αφού προσπαθεί να κάνει το ίδιο και με τους άλλους), θα ήξερε πρώτα απ όλα πως είμαστε άνθρωποι. Έχουμε αδυναμίες, τρύπες και θέματα.
Θεωρώ πως αυτού του είδους οι \"σωτήρες\" προς τον καθένα, πρώτα απ όλα θέλουν να σώσουν τον εαυτό τους με καράβι την επιβεβαίωση και έπειτα τους άλλους.
Μόνη σου είπες πως αυτό που έψαχνες ήταν η αγάπη.
Η αγάπη όμως γλυκεια μου δεν κερδίζεται με το να κάνουμε τον καλό σαμαρείτη στους άλλους. Θέλει κόπο και ισότιμες σχέσεις.
Μπορεί να σου μιλάω γενικόλογα, αλλα δεν μας έχεις πει κάτι συγκεκριμένο μέχρι στιγμής γι αυτό και κρατώ κάποιες επιφυλλάξεις.