χεχε...συμφωνω πώς καποιες στιγμες ειναι μαγικες. Ξεχωριστες, απεριγραπτα ομορφες δλδ.Quote:
Originally posted by keep_walking
Καποιες στιγμες ειναι μαγικες...αλλα μετα πλακωνει ο ορθολογισμος και τα κανει ολα μανταρα.
Αυτο συμβαινει στην περιπτωση μου...δεν αφηνω τον εαυτο μου ελευθερο...ειμαι δεσμιος των σκεψεων μου.
Λογικη-λογικη-λογικη...λοιπον καποια πραγματα ειναι ανεξηγητα...και αν προσπαθεις να τα βαλεις σε καλουπια και να τα μετρησεις εχεις χασει το παιχνιδι.
Πως μπορεις να βρεις παλι την μαγεια?
Ανεξηγητο.
Η ελευθερια που θα θελες μπορει να ειναι κατι μαγικο απο μονο του. Μια σπουδαια κατακτηση, αφου ολοι μας ειμαστε δεσμιοι διαφορων πραγματων. Δεν ξερω αν η ελευθερια διασφαλιζει μαγεια long term, αλλα σιγουρα διασφαλιζει ενα αλλο αισθημα, αλλες ευθυνες, αλλες χαρες:)
Οσο για την μαγεια κ τις μαγικες στιγμες, ναι πιστευω κ εγω πώς χρειαζεται ελευθερια τουλαχιστον στιγμιαια, χρειαζεται να αφεθουμε κ τοτε μπορει να αναγνωρισουμε το ανεξηγητο κ μεσα μας κ μπροστα μας:) Για μενα η μαγεια βρισκεται στα συναισθηματα:) Κ μετα σε κατι απλο: σε ενα τραγουδι, σε μια εικονα, σε μια κινηση, σε ενα κειμενο, σε ενα βλεμμα....ολα ομως πρεπει να προκαλουν κατι.
Οι Queen το παν πολυ καλυτερα, ο freddie το τραγουδησε θεικα κ εγω απλα και ταπεινα θα συμφωνησω μαζι τους:)
One dream one soul one prize one goal
One golden glance of what should be
Its a kind of magic
One shaft of light that shows the way
No mortal man can win this day
Its a kind of magic
The bell that rings inside your mind
Is challenging the doors of time
Its a kind of magic
The waiting seems eternity
The day will dawn of sanity
Is this a kind of magic