μπαμ κανει ρε παιδια κανα παρατραγουδο ειδε κ το λουστηκε!
Printable View
μπαμ κανει ρε παιδια κανα παρατραγουδο ειδε κ το λουστηκε!
Επειδή είμαι καινούρια δεν κατάλαβα τι έγινε και βγάλατε αυτό το συμπέρασμα...
Γιατί αν το βγαλατε από το τραβηγμένο θέμα της ιστορίας γελιέστε...
Έχω δει μάνα να πίνει με το γιο της ηρωίνη και να τσακώνονται για το ποιος θα πιει πιο πολύ...
Έχω δει μάνα να πηγαίνει σε παρτυ(ξέρετε τα γνωστα με ηλεκτρονική μουσική κλπ) να έχει πάρει xtc και να είναι μαζί με την 13χρονη κόρη της...
Μη τα βλεπετε ψεύτικα ρε παιδιά επειδή είναι τραβηγμένα..
Συμφωνω με την CASA καλυτερα να ειμαστε σιγουροι και δεν πειραζει αν πεσουμε και θυματα μιας πλακας.
αν ιχε 1 τραβιγμενο, μπορι να ιταν αλιθια. αν ιχε 2 ή 3 ισος. εδο ινε ζοολογικοσ κιπος.
κ κιριος, αν ιταν αλιθια, ΔΕΝ θα το περιεγραφε ετσι. φενετε οτι καταδιασκεδαζι.
φυσικα, εισαι ελευθερη να πιστευεις ο,τι θελεις.
παιδια αλλο η ευαισθησια κι αλλο το δουλεμα kanenas μετα απο τοσο καιρο επιτελους συνφωνουμε...
απομακρυνσου απο τους φουρνους καπ[οιος θα ειναι ετοιμοροπος
πάντως το οτι δεν απάντησε ξανά μου φαίνεται ύποπτο...κι εγώ στην αρχή πίστεψα οτι ίσως και να είναι αληθινή η ιστορία,γιατί δυστηχώς όλα συμβαίνουν στον κόσμο, αλλά γιατί δεν ξανααπάντησε τουλάχιστον να υποστηρίξει την εγκυρότητα των όσων λέει αφού ορισμένοι την αμφισβητούν;;μάλλον για πατάτα επρόκειτο...
με το κιλο οι πατατες λεμε ομως
καποιοι βλεπεις δεν σεβονται και μπενουν για ...
σαν τον αλλο που ανοιξε τοπικ χρειαζομαι τη βοηθεια σας καπωε ετσι τεσπα και ελεγε οτι μοιριζουν οι μασχαλες του
αλλοι το κανουν με χ χαβαλε κι αλλοι με κακα σεναρια...
κ οι 2 κατηγοριες δεν ξαναμπενουν
Καλα αφου ειναι μαλακιες τα οσα εχει αναφερει,γιατι δεν σβηνει καποιος το θεμα να τελειωνει;Μπορει να δημιουργηθει προβλημα,να εχει δηλαδη καποιος η καποια παρομοιο προβλημα και τωρα να μην μπορει να το εκφρασει.Ελεος...η σελιδα για μενα ειναι πιο σοβαρη αλλα μαλλον χαθηκε και αυτο.
Ευχαριστω
Τι να πώ... διαβάζοντας την απάντηση του κανένα απελπίστηκα, βεβαίωσα τον εαυτό μου οτι ούτε και εδώ θα βρώ βοήθεια... Ευχαριστώ όσους προσπάθησαν τουλάχιστον να με στηρήξουν, ειδικά τον Sorrow.
PS: Η μουσική επηρεάζει? Ακούω Black & Death metal χρόνια... πολοί μου λένε να το κόψω, μα μ\'αρέσει ο πεσσιμισμός.
mats mouts
Anine σίγουρα έχεις μεγάλο πρόβλημα....μεγαλύτερο απο το δικό μου. Καλό θα ήταν να πάς σε κάποιον ψυχίατρο για το πρόβλημα σου. Ματσ μουτσ και απο μένα.
Ρε παιδία.... Βοηθείστε και μένα...
Είμαι 18 χρονών και επειδή έπινα ζουζου ο πατέρας μου πήγε και άλλαξε φύλο για να βγαίνει Συγγρού και να με στείλει για απεξάρτηση. Ο αδερφός μου είναι πιλότος, αλλά παρόολο που χει λεφτά δε μου δίνει μία για να πέρνω το φιξάκι μου... Μπορεί να φταίει επειδή όταν ήταν μικρός τον έβαζα να φοράει τα ρούχα της μαμάς...
Τι να κάνω, έβγαλα τη μάνα μου στο κλαρί αλλά η παλιόγρια δε πιάνει μία...
Σκέφτομαι να δουλεψω εθελοντής στον ΟΚΑΝΑ. Θα βοηθάω τα παιδιά να κόψουν πίνοντας τα πάντα...
Τι λέτε??
Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! :P:D
PS: Anine δεν είχες τπτ καλύτερο να κάνεις...? Θα μου πεις και γω γιατί ασχολούμε?
Οι περιπτώσεις μας όμως ταιριάζουν;)
uber_id ελεος δεν θα σου πω..απ\' την αλλη το να σου πω ντροπη σου ειναι απλα πολυ λιγο...
Δεν βρισκω λοιπον λεξεις για να εκφραστω παρα μονομια ..την λεξη :ΛΥΠΑΜΑΙ... πανω σε αυτα κ για αυτα που γραφεις...
Αυτο που θελω ομως να πω ομως σε ολους οσους μπαινουν εδωγια να γελασουν και να παιξουν ..οτι λα8ος τοπο διαλεξαν ..
Υπαρχουν τοσα αλλα φορουμ για να παιξουν- γελασουν.....
Παρακαλω λοιπον ολους εσας που δεν θελετε ν αντιληφθητε το υφος αυτου εδω του φορουμ αλλα και αυτης εδω της θεματολογιας,να \" αλλαξουν συχνοτητα και να πανε σε αλλη παραλια....\"
....Οπως και ν παρακαλεσωτον Υπευθηνο του e-psychology να κλειδωσει το παρον θεμα διοτι εκτος του οτι κακως ανοιχτηκε κακως και παρεμεινε......
Αποψη μου..
Με εκτιμηση Θοδωρης
ΥΓ Αναρωτιεμαι γιατι οι μπαμπαδες βαζουν συνδεση του ιντερνετ στα 11 χρονων παιδια τους
και δεν τους παιρνουν κανα επιτραπεζιο να παιξουν.........
Οκ μαν... Σορυ αν δεν επιδέχεσαι αστεία... Αλλά τα φορουμ είναι ένα δημόσιο βήμα έκφρασης όλων... Ίσως κακώς απάντησα...
Φιλικά
uber_id
δΕΚΤΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ.........
;)