Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by jimmaster
Γνωρισα λοιπον μια κοπελα μεσω καποιων κοινων γνωστων που μου αρεσει κι απο οτι καταλαβα της αρεσω. Μιλαμε στο κινητο και προχθες μου ζητησε να παω απ το σπιτι της το βραδυ. Ειναι φοιτητρια, δηλαδη μενει μονη της.
Εγω οπλιστηκα με οτι θαρρος ειχα, και πηγα. Εκει ηταν ωραια η ατμοσφαιρα αλλα δεν εβρισκα το θαρρος να προχωρησω ρε γαμωτο! Και το βλεπα στα ματια της οτι ηθελε κατι να κανω. Και ενας φιλος που ξερει το θεμα φανταζοταν οτι θα εγιναν οργια! Και με ρωτουσε..γιατι δεν εγινε τιποτα... Εγω ειπα οτι πρωτη φορα βρισκομασταν και οτι ηταν νωρις. ηταν ομως? σχετικο θα μου πειτε.
Απο τοτε βρεθηκαμε κανα δυο φορες με αλλους μπροστα και ηταν σαν να μην γνωριζομαστε η εστω σαν να ημασταν φιλοι. Σημερα αφου βγηκαμε παλι ολοι μαζι παρεα, την εβλεπα σκεπτικη και εγω ειχα τα μπουρινια μου... και οταν γυρισαμε εγω ηξερα οτι δεν θα κοιμοταν οποτε της εστειλα μυνημα στο κινητο αν θα κοιμηθει...ελπιζοντας οτι θα μου πει η ιδια αν θελω να παω απο κει. Βεβαια ετρεμα μην παω και κωλωσω παλι... δεν ειπε κατι και της ειπα να ξαναβρεθουμε καποια στιγμη παλι σπιτι της και μου λεει οτι θα το κανονισουμε.
Εσεις τι λετε? να ηθελε να προχωρησω αμεσως και την ξενερωσα? ειναι μικροτερη αλλα πιο εμπειρη.
Και επισης τι σκατα να κανω για να ξεκολησω και να προχωρησω? το θελω πολυ αλλα ντρεπομαι...
τζιμ...καταρχην έχεις ένα μεγάλο αβαντάζ: η κοπέλα σε θέλει.
Δεύτερον, κάνεις μικρά βηματάκια. Εξίσου σημαντικό.
Ξεκίνα μια σχέση μαζί της, στο επίπεδο, πάμε για καφε, σινεμά, ή οποιαδήποτε δραστηριότητα σε χαλαρώνει και σε κάνει να νιώθεις άνετα.
Μη μπαίνεις κατευθείαν στο \"ψητό\" πηγαίνοντας σπίτι της αφού αυτό σε αγχώνει.
Έτσι, κερδίζεις χρόνο και δεν πιστεύει η κοπέλα πως δεν της αρέσεις και παράλληλα δίνεις χρόνο στον εαυτό σου να σου βγε πιο αυθόρμητα.
Ξέρεις φυσικά καλύτερα από μένα πως όσο πιο πολύ πιεστείς, τόσο αρνητικότερο θα είναι το αποτέλεσμα.
Πρόσεχε να μην τα παρατήσεις γιατί θα είναι ακόμη πιο βαρύ το πλήγμα για σένα. Καλύτερα να καταβάλεις κάθε δυνατή προσπάθεια ωστε ακόμη και να μη τα καταφέρεις να εχεις χρεωθεί μια επμειρία που θα σε βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξη σου.
Για ότι άλλο ξέρεις.