-
Καημενο κοριτσι παντως και μενα οι ερωτες σε κακό μου βγαινουν
-
Να σας πω και κάτι που σκέφτομαι; Πλέον αισθάνομαι σαν να έχει βιαστεί και το κορμί και η ψυχή μου. Είναι που νόμιζα πως δώθηκα σε εκείνον τον \"έναν\", αλλά δεν ήταν αυτος εκείνος και εγώ δεν το ειχα δει, ήταν ένα βαμπιρ απλώς που μου βίασε τη ψυχή και το σώμα.
-
Γιατί τον αποκαλείς βαμπίρ;Αλήθεια,θα ήθελες να μιλήσεις περισσότερο για τη σχέση που είχατε;Ποιες συμπεριφορές του απέναντί σου αισθάνεσαι να σε επηρέασαν τόσο ώστε να του προσδίδεις αυτόν τον χαρακτηρισμό;
-
Σας παραπέμπω καταρχήν σε ένα θέμα που είχα ανοίξει λίγο πριν χωρισουμε
και αυριο θα σας πω και άλλα
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=5630
-
http://www.youtube.com/watch?v=XJWWDhVmcQg
Περπάτησα για χάρη σου
του φεγγαριού το δρόμο.
Κατέβηκα ως τον Άδη σου
κοντά σου να ’μαι μόνο.
Πολλές φορές σε μίσησα
που σ’ αγαπούσα τόσο.
Όσες φορές σε ζήτησα
μ\' έκανες να ματώσω.
Σπατάλησα για χάρη σου
τ’ αδέσποτά μου χρόνια.
Ζωή είπα το σκοτάδι σου
και το ’ντυσα με λόγια.
Πολλές φορές σε μίσησα
που σ’ αγαπούσα τόσο.
Όσες φορές σε ζήτησα
μ’ έκανες να ματώσω.
-
κι εγω το βραδυ παντα γινομαι χειροτερα...σαβαττο βραδυ κ εγω ειμαι μονη...οπως καθε βραδυ....ενω αυτος στην αγκαλια της.....
-
:-( :-( :-(
Λέγε μου τέτοια να τρελαθώ κ άλλο
-
δεν το ειπα για να νιωσεις χειροτερα....απλως για να δεις οτι δεν εισαι μονη σου....σε καταλαβαινω απολυτα....κ γω πασχω απο καταθλιψη κ χωρισα το καλοκαιρι..για 5 μηνες εκλαιγα ασταματητα...μεχρι που το πηρα αποφαση πως ειναι με αλλη, ειναι καλα κ εγω πρεπει να συνεχισω τη ζωη μου....χωρις αυτον!!να σου πω κατι??ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος....προσπαθησε να μην εχεις καμια επαφη μαζι του κ θα δεις οτι με το καιρο ο πονος θα απαλυνει....δεν λεω οτι θα περασει αλλα τουλαχιστον θα τον αντεχεις......πιστεψε με......κ γω το καλοκαιρι ετσι ενιωθα........
-
στα λεω αυτα αν κ δεν τον εχω ξεπερασει....απλα εμαθα να αντεχω τη ζωη μου κ χωρις αυτον...πιστευω ομως οτι η κατασταση που περναμε κανει πιο δυσκολο 1 χωρισμο για μας...ισως γιατι πληττει κ αλλα αλυτα μεσα μας θεματα....υπομονη!!ολα θα περασουν.......
-
στη ζωη ειμαι μονη σαν το λεμονι
-
Δέσποινα ποιος σου έιπε ότι τα λεμόνια νιώθουν μοναξιά;;
ή ποιος σου είπε ότι οι άνθρωποι στην ουσία δεν είναι πραγματικά μόνοι;
άλλο μοναχικότητα και άλλο μοναξιά,άλλο είμαι μόνος μου και κλείνομαι στο καβούκι μου και άλλο είμαι μόνος μου αλλά καθε φορά που βρίσκομαι με άλλους ανθρώπους δίνω και τη ψυχή μου χωρίς να περιμένω αντάλλαγμα αλλά και χωρίς να αγκιστρώνομαι πάνω τους
-
να θυμασαι οτι ειναι καλυτερη η μοναξια απο το να εισαι με καποιον που δεν αξιζει......τουλαχιστον γλιτωνεις τον πονο...!!δεν ειναι ιδιαιτερα παρηγορητικο αλλα αυτο λεω κ γω στον ευατο μου...κ ελπιζω οτι καποια στιγμη ισως βρω κ γω καποιον.....
-
Elias πριν 10 χρονια τα ειχα φταξει με τον φίλο της φίλης μου τι έχεις να πεις για αυτό; το μετανιωσα βέβαια αλλά την γκάφα την έκανα!
-
Xena δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν αξίζει,ίσως πρέπει να βλεπουμε τους άλλους με συμπόνια,από όλους έχουμε να μάθουμε,κι να δεν βλέπουμε την αλήθεια τότε δεν φταίει ο άλλος,μάλλον κάτι ανώτερο πρέπει να συμβαίνει σε αυτή τη περίπτωση,κάτι που πρέπει να μάθουμε και όχι να καταριόμαστε.
Δέσποινα στη ζωή μου έχω αδικήσει αρκετά,έχω μετανιώσει και οι πράξεις μου από εκεί και πέρα είναι πιο φωτεινές,για μένα..δεν με εκλπήσσει η πράξη σου και δεν τη κατακρίνω,ξέρεις δεν το έκανες μόνη σου,αφού το ένστικτο σου και το συναίσθημα σου λειτούργησε έτσι...
-
δεν εννοουσα οτι δεν αξιζει σαν ατομο αλλα αποτο να εισα σε 1 σχεση που ο αλλος δεν σου φερεται καλα κ να μενεις μονο κ μονο γιατι τον αγαπας προτιμω την μοναξια........