Dissolvedgirl, μου αρεσαν οι επισημανσεις και οι προσθηκες που εκανες. αλλωστε το κειμενο αυτο οπως και ο συγγραφεας του δεν ειναι \"αυθεντια\" ωστε να συμφωνουμε μαζι του ακριτα. απλα θα ηθελα να κανω και εγω καποιες επισημανσεις απο τη πλευρα που το αντιλαμβανομαι.
δε θα ηθελα οι φιλοι μου να με κρινουν. οπως και κανενας αλλος βεβαια. κανενας απο μας δεν κατεχει την υψιστη αληθεια ωστε να μπορει να κρινει τον αλλο. θα ηθελα ομως ο φιλος να μου πει τη γνωμη του την οποια ομως απο τη πλευρα μου δεν θα ειμαι υποχρεωμενη να τη δεχτω. πιστευω οτι ειναι διαφορετικο να λες τη γνωμη σου και αλλο να συμβουλευεις και ενας φιλος ο οποιος κι αυτος λογω της προσωπικης σχεσης μαζι μου δεν θα ειναι τοσο αντικειμενικος ωστε να με συμβουλευσει οσο κι αν με αγαπαει και θελει το καλο μου. οσο για την εμπιστοσυνη νομιζω οτι απο τη στιγμη που καποιος ειναι φιλος μας εχει ηδη κατακτησει το προνομιο της εμπιστοσυνης.
θα ηθελα ο φιλος μου να με κοιτα και να με \"βλεπει\" οπως πραγματικα ειμαι με τα ελαττωματα μου και τα προτερηματα μου. να μην προβαλλει τον εαυτο του σε μενα. γιατι ειμαστε δυο διαφορετικα ατομα και οι εμπειριες του καθενος δεν σημαινει απαραιτητα πως μπορουν να συμφωνουν με τις δικες μου.
επισης θα ηθελα να μου δειχνει και ολες εκεινες τις αληθειες που δε μπορω να αντικρυσω. να με αποδεχεται οπως ειμαι χωρις να προσπαθει να με αλλαξει αλλα φυσικα να μου μιλαει για ολα εκεινα που τον ενοχλουν σε μενα και εχουν να κανουν με τη σχεση μου μαζι του.
Δεσποινα, νομιζω οτι ηδη εχεις απαντησει απο μονη σου στο αν υπαρχει φιλια ή οχι. ολα εχουν να κανουν πρωτα με τον εαυτο μας ποσο σωστοι εχουμε υπαρξει εμεις στη σχεση μας με εναν ανθρωπο και μετα με το πως εχει φερθει ο αλλος με τη σειρα του.