kassi μπαινεις που και που...μια στις...ουτε ξερω και εγω ποσες αλλα μας λυπει το χιουμορ σου:(
Printable View
kassi μπαινεις που και που...μια στις...ουτε ξερω και εγω ποσες αλλα μας λυπει το χιουμορ σου:(
αι γειά σου, (που θα έλεγε και η ξαδέλφη).Quote:
Originally posted by RainAndWind
Εξιδανίκευση;Mέσα σε αυτά που πολλά που είχε να πει ήταν διάφορα κακοποιητικά για τους ψυχικά ασθενείς,τους οποίους μέσω της αγάπης για την πλατεία γ@μ@γε αλύπητα.Quote:
Originally posted by nature
katerinaki, ο πάνος είχε πάντα κάτι να πει, που άλλες φορές με έβρισκε σύμφωνη, άλλες φορές με έβρισκε αντίθετη. Αλλες φορές μου μάθαινε κάτι που δεν ήξερα και άλλες φορές έλεγε κάτι που ήξερα καλά.
Επειδή ρωτάς και ζητάς μια εξήγηση, θα σου πω, συμφωνώντας με τον κρίνο ότι ήταν το πρώτο θύμα της υποστήριξης. Τον κάναμε να φύγει, για το ....καλό του φόρουμ. Για αυτό το φόρουμ έχει τη μορφή που ....απολαμβάνουμε σήμερα.
Κάθε άνθρωπος που έχει πολλά να πει, θα μας λείψει όταν φύγει. Θα μας λείψουν και αυτοί που μιλούν λίγο, αλλά μιλούν στη καρδιά μας.
Δεν θα μας λείψουν αυτοί που μιλούν λίγο, αλλά δεν μιλούν ούτε στη καρδιά μας, ούτε στη νοημοσύνη μας.
Και έχω να αναφέρω δεκάδες άλλες φορές που ξέφευγε,κακοποιώντας ασύστολα.Aφού λοιπόν υποτίθεται είμαστε εδώ γνωρίζοντας πως πολλοί ψυχικά ασθενείς είναι ήδη κακοποιημένοι από τους διαχωρισμούς που δέχονται στην κοινωνία που ζουν,τότε εγώ προσωπικά δε θα δικαιολογήσω κανέναν που υποστηρίζει Κωσταλέξια.Το έχω πει και το λέω πάλι.Η αλήθεια μπορεί να μην είναι συμφέρουσα αλλά έχεις πάντα την ικανοποίηση να μην κουκουλώνεις γιατί θα σε πούνε κάπως.Εξαντλείτε τις νοσταλγίες σας όπου θέλετε,αλλά μην κουκουλώνετε λόγια που έχουν ειπωθεί από αυτούς που συμπαθείτε,ούτε να διαγράφετε άλλα επειδή προέρχονται από κάποιους που δε συμπαθείτε.
Μέχρι ασφάλειες είχε επικαλεστεί.Δε γουστάρω τα άτομα που μιλάνε για πλατείες αλλά με το τσουπ τους βγαίνει το χουντικό.
Πέραν τούτου,να είναι καλά,να έχει λύσει θέματα υγείας και κανένας δεν του απαγορεύει να ξαναμπεί εάν βρει τρόπους να συνυπάρχει,όχι να εξαρτάται.Είχε εξιδανικεύσει αυτό που στο καπάκι ακύρωνε,αυτό είναι όλο.Τώρα γιατί κάποιοι έχουν την τάση να νοσταλγούν κακοποιήσεις,δεν ξέρω,μπορεί να τη βρίσκουν με σχέσεις τέτοιας μορφής,εγώ δεν παίρνω.
Το πρώτο θύμα και παπάρια μέντολες.Θύμα του εαυτού του ήταν και της συμπεριφοράς του.Άκου θύμα...Τι λέτε,όποιος βγει από το forum τέλειωσε και η ζωή του ε;
Nαι,τόσο καλά...Ξεκολλάτε γιατί κι εσείς κάτι λάθος πιάνετε.
Υγεία είναι άμα μου τα πρήζουν να πω μου τα πρήζεις ρε μαλάκα,όχι να προσπαθήσω να σώσω αυτόν που μου τα πρήζει εις βάρος μου.Να ποιον λέω εγώ θύμα.
κηπ....που τους θυμήθηκες όλους αυτούς?
Εγω αυτόν που νοσταλγώ είναι ο σουσπέρια και η γούμαν, (ευτυχως με τη γούμαν είμαστε και φίλες εκτος από δω και δεν μου λείπει ιν ρίαλ λάιφ).
Εξιδανίκευση;Mέσα σε αυτά τα πολλά που είχε να πει ήταν διάφορα κακοποιητικά για τους ψυχικά ασθενείς,τους οποίους μέσω της αγάπης για την πλατεία γ@μ@γε αλύπητα.Quote:
Και έχω να αναφέρω δεκάδες άλλες φορές που ξέφευγε,κακοποιώντας ασύστολα.Aφού λοιπόν υποτίθεται είμαστε εδώ γνωρίζοντας πως πολλοί ψυχικά ασθενείς είναι ήδη κακοποιημένοι από τους διαχωρισμούς που δέχονται στην κοινωνία που ζουν,τότε εγώ προσωπικά δε θα δικαιολογήσω κανέναν που υποστηρίζει Κωσταλέξια.Το έχω πει και το λέω πάλι.Η αλήθεια μπορεί να μην είναι συμφέρουσα αλλά έχεις πάντα την ικανοποίηση να μην κουκουλώνεις γιατί θα σε πούνε κάπως.Εξαντλείτε τις νοσταλγίες σας όπου θέλετε,αλλά μην κουκουλώνετε λόγια που έχουν ειπωθεί από αυτούς που συμπαθείτε,ούτε να διαγράφετε άλλα επειδή προέρχονται από κάποιους που δε συμπαθείτε.
Μέχρι ασφάλειες είχε επικαλεστεί.Δε γουστάρω τα άτομα που μιλάνε για πλατείες αλλά με το τσουπ τους βγαίνει το χουντικό.
Πέραν τούτου,να είναι καλά,να έχει λύσει θέματα υγείας και κανένας δεν του απαγορεύει να ξαναμπεί εάν βρει τρόπους να συνυπάρχει,όχι να εξαρτάται.Είχε εξιδανικεύσει αυτό που στο καπάκι ακύρωνε,αυτό είναι όλο.Τώρα γιατί κάποιοι έχουν την τάση να νοσταλγούν κακοποιήσεις,δεν ξέρω,μπορεί να τη βρίσκουν με σχέσεις τέτοιας μορφής,εγώ δεν παίρνω.
Το πρώτο θύμα και παπάρια μέντολες.Θύμα του εαυτού του ήταν και της συμπεριφοράς του.Άκου θύμα...Τι λέτε,όποιος βγει από το forum τέλειωσε και η ζωή του ε;
Υγεία είναι άμα μου τα πρήζουν να πω μου τα πρήζεις ρε μαλάκα,όχι να προσπαθήσω να σώσω αυτόν που μου τα πρήζει εις βάρος μου.Να ποιον λέω εγώ θύμα. [/quote]
Νοιώθω ότι «κακοποιείς» τις απόψεις μου, χεχεχε.
Αν ήξερα να κάνω bold, τα σημεία που διαφωνώ σ’αυτά που γράφεις, ή έστω τα μωβ γραμματάκια του κρίνο, θα ήταν πιο εύκολο. Τέλος πάντων. Ας είναι και έτσι.
1). Αν είδες, στην αρχή γράφω ότι σε πολλά με έβρισκε ΑΝΤΙΘΕΤΗ. Πώς αλλιώς θα ήθελες να εκφράσω την αντίθεσή μου? Με βρισιές? Εγώ, έτσι την εκφράζω. Όπως λέγεται. Αντίθεση.
2). Λέω πουθενά ότι τέλειωσε η ζωή κάποιου επειδή βγήκε από το φόρουμ? Δεν το λέω γιατί δεν το πιστεύω άλλωστε. Μάλλον πιστεύω το αντίθετο, μιας και το έθεσες.
3). Λες «ξεκολλάτε» με μεγάλη σιγουριά. Είσαι τόσο σίγουρη ότι εμείς (δηλαδή ποιοι ακριβώς?), υποθέτω και εγώ πάντως, μιας και με κάνεις κουοτ, είμαστε κολλημένοι? Μου φαίνεται απαξιωτικός ο τρόπος που το λες, σαν να έχεις το αλάθητο.
4). Στην προτελευταία σου πρόταση, το σχόλιό μου είναι ότι εξαρτάται από πόσο βάρος μπορούν να σηκώσουν οι πλάτες του καθένα.
Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω για τον πάνο, είναι άδικο μιας και δεν είναι εδώ, να μιλάμε γι’ αυτόν ερήμην του. Περισσότερο ήθελα να σου πω ότι παραποίησες – κακοποίησες τις απόψεις μου και εξεπλάγην, μιας και έχω καταλάβει ότι σέβεσαι όλες τις απόψεις.
Κατά τα άλλα, μου λείπει η παρουσία του sabb. Διαφωνούσαμε συχνά, αλλά πάντα μιλούσαμε με σεβασμό. Αυτό μου λείπει.
Quote:
Panos12345 περιληψη:Εισαστε ψυχασθενεις ζωντοβολα ολοι...το φορουμ ειναι για κλαμματα...θα σας τραβηξω μυνηση,παρτε τα χαπια σας νοητικα υστερουντες.
Εμ Πανο εχω να σου δηλωσω οτι προσωπικα ειμαι αντιθετος με αυτα που λες....λολ.
Quote:
ή έστω τα μωβ γραμματάκια του κρίνο, θα ήταν πιο εύκολο.
δεν χρειαζεται θα το κανω εγω, οσονούπω,
παω να φτιαξω καφε και ερχομαι.
Εχω πει κατ\' επαναληψη οτι μου την σπανε οι εξυπνακηδες....
τι να κανω, εχω και εγω μερικα κουσουρια.
Nature,του είχες ασκήσει κριτική όταν κακοποιούσε ψυχικά πάσχοντες;Αν ναι,τότε θα ήθελα να μου αναφέρεις πότε.
Επίσης,αν εσύ αισθάνεσαι τόσο κακοποιημένη από την κριτική μου,τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό,γιατί η θέλησή μου να λέω την αλήθεια δεν αισθάνομαι πως κακοποιεί στη συγκεκριμένη,αλλά μάλλον προστατεύει άτομα που είχαν κακοποιηθεί στο παρελθόν από το μέλος εκείνο και δεν ωραιοποιώ πράγματα που δε χρήζουν ωραιοποίησης αλλά κριτικής.Είχατε άκριτα/μονόπαντα δώσει κάποιοι χώρο να το κάνει,προστατεύοντας,δίχως όμως δικαιοσύνη.
Προστασία δίχως δικαιοσύνη και μέτρο,δεν είναι προστασία,αλλά ντάντεμα.
Η αντίθεση δεν έχει σχέση με ακτιβισμό,ο ακτιβιστής δεν αντιτίθεται απλά,μάχεται τον ρατσιστή.Αντίθεση άλλοι ονομάζουν και την ανοχή.Η ανοχή απέναντι στο ρατσισμό είναι αντίθετη στην αντίθεση που ισχυρίζεσαι να υπήρχε από μέρους σου.:P
Το αλάθητο δεν το έχω,αλλά κρίση έχω και μάλιστα οξυμμένη.Αυτό που είχα παρατηρήσει είναι συμπάθειες που συγχωρούσαν και αντιπάθειες που δε συγχωρούσαν.Και βρίσκω χρεωκοπημένες από χέρι τέτοιες συμπεριφορές,καθώς είναι βολικές να\"περιποιούμαστε\"ανάλογα με το πού μας συμφέρει.
Πιθανότατα αυτό που έβρισκες στον Πάνο ως συμφορουμίτη,σε εμένα και άλλους να μη λέει τίποτε,γιατί υπερσκελιζόταν από μύρια άλλα που έθαβαν τα καλά.Η ζυγαριά μετράει το ίδιο για κάθε μέλος.
Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να δηλώσω πως εάν ξαναερχόταν,θα τον καλωσόριζα,εάν όμως ξαναγύριζε με τη συμπεριφορά που είχε θα κράταγα την ίδια ακριβώς στάση που είχα πριν αποχωρήσει.
Ωχ παει και αυτο το νημα....Quote:
Originally posted by krino
Quote:
ή έστω τα μωβ γραμματάκια του κρίνο, θα ήταν πιο εύκολο.
δεν χρειαζεται θα το κανω εγω, οσονούπω,
παω να φτιαξω καφε και ερχομαι.
Εχω πει κατ\' επαναληψη οτι μου την σπανε οι εξυπνακηδες....
τι να κανω, εχω και εγω μερικα κουσουρια.
Για πες μας Κρίνο,πρέπει να τρέμει κανείς μας τώρα;Φτιάξε εκατό καφέδες και γράψε εκατό ώρες.Οι εξυπνάκηδες στους οποίους αναφέρεσαι δεν κακοποίησαν.Αντίθετα το \"θύμα\"το έκανε.Μεροληπτούσατε και μεροληπτείτε.
Quote:
Για πες μας Κρίνο,πρέπει να τρέμει κανείς μας τώρα;
για να τρεμεις,
πρεπει και να νιωθεις.....
;)
παρτο αλλιως γιατι θα βρεις,
υποτιθετε οτι μιλας σε φορουμ ψυχολογιας, και οχι κηπουρικης.
(αν και μετα τις τελευταιες εξελιξεις, ο καθενας μπορει να μπει σε σκεψεις)
Quote:
Εξιδανίκευση;Mέσα σε αυτά τα πολλά που είχε να πει ήταν διάφορα κακοποιητικά για τους ψυχικά ασθενείς,τους οποίους μέσω της αγάπης για την πλατεία γ@μ@γε αλύπητα.
Υγεία είναι άμα μου τα πρήζουν να πω μου τα πρήζεις ρε μαλάκα,όχι να προσπαθήσω να σώσω αυτόν που μου τα πρήζει εις βάρος μου.Να ποιον λέω εγώ θύμα.
εχεις ξεχασει η δεν το γνωριζες, οτι ο πανος,
ηταν και αυτος ψυχικα ασθενής?
Προσωπικα εγω δεν εχω καμια νοσταλγια για κανενα πανο,
και για κανενα μελος μπορω να σου πω.
Δεν με ενδιεφερε το τι θα κανει ο καθε πανος,
αλλα το τι κανει το φορουμ για τον πανο.
Εχεις την λαθεμενη εντυπωση οτι παω να στηριξω τον πανο,
ενω ειναι ενα τεραστιο λαθος σου.
Το φορουμ ηθελα να στηριξω αλλα που να το καταλαβεις.
Ειχα γραψει και τοτε, οτι αν το φορουμ δεν καταφερει να απαλυνει τους κραδασμους που επεφταν απο αυτα που εγραφε ο πανος τοτε θα ανοιξει μια τρυπα στο φορουμ οπου ισως να μην κλεισει και ποτε.
Και πιστεψε με μεχρι σημερα εχω επιβεβαιωθει πληρως.
Το θεμα πανος, ηταν ενα ακομα λιθαρακι αποσυντονισμου του φορουμ οπου οταν υπηρχαν προσπαθειες για να δει ο πανος καποια πραγματα, ερχονταν τα κατιναρια και κανανε προπονηση!!!
Με συγχωρεις αλλα ειμαι 101% βεβαιος, οτι αν ο πανος ειχε γραφτει πριν δυο χρονια θα ειχε μια πιο ομαλη πορεια....
Πιθανον βεβαια να αποχωρουσε γιατι να διαπιστωνε οτι δεν εχει ενδιαφεροντα στο παρον χωρο, ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ.
Δεν θα δεχονταν επιθεσεις τετοιου τυπου, που σορρυ κιολας αλλα δεν αρμοζουν σε φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης εστω και αν αυτη διεξαγεται απο μη επαγγελματιες.
Η αποδειξη για ολα αυτα,
ειναι οτι οι επιθεσεις πια εχουν γινει μονιμο φαινομενο, οι καυγαδες, οι ιντριγκες, οι κλικες και καθε λογης κουτσομπολιο η μονιμη ατακα εδω μεσα.
Οποτε ο πανος απλα ηταν μια παρενθεση και μονο.
Πριν λοιπον κρινεις τον αλλον,
βαλε τον εαυτο σου στην θεση του και προσπαθησε να δεις μεσα απο τα δικα του ματια.
Αν θες βεβαια να μιλας για υποστηριξη και οχι για κατι δηθεν.
Το θυμα λοιπον και τοτε και σημερα,
ηταν και ειναι το φορουμ, ουτε ο πανος, ουτε εσυ, ουτε εγω.
Μονο που στην συμβολη στο να υπαρξει θυμα,
ο καθενας εχει βαλει το λιθαρακι του, αλλος μικρο, αλλος ογκολιθο.
Και η συνεχεια βεβαια ειναι, οτι οι κουβαλητες δεν εχουν σταματησει ουτε λεπτο μεχρι και σημερα.
Ο susperia μου λειπει και εμενα και ας ειχαμε σκοτωθει στην αρχη αλλα τα βρηκαμε στην πορεια γιατι ηταν σωστος.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
κηπ....που τους θυμήθηκες όλους αυτούς?
Εγω αυτόν που νοσταλγώ είναι ο σουσπέρια
Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οταν ειναι καποιος ******* στην ψυχη και σε αντιθεση με αλλους ο susperia δεν ηταν
α γεια σουQuote:
Nature,του είχες ασκήσει κριτική όταν κακοποιούσε ψυχικά πάσχοντες;Αν ναι,τότε θα ήθελα να μου αναφέρεις πότε.
Επίσης,αν εσύ αισθάνεσαι τόσο κακοποιημένη από την κριτική μου,τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό,γιατί η θέλησή μου να λέω την αλήθεια δεν αισθάνομαι πως κακοποιεί στη συγκεκριμένη,αλλά μάλλον προστατεύει άτομα που είχαν κακοποιηθεί στο παρελθόν από το μέλος εκείνο και δεν ωραιοποιώ πράγματα που δε χρήζουν ωραιοποίησης αλλά κριτικής.Είχατε άκριτα/μονόπαντα δώσει κάποιοι χώρο να το κάνει,προστατεύοντας,δίχως όμως δικαιοσύνη.
Προστασία δίχως δικαιοσύνη και μέτρο,δεν είναι προστασία,αλλά ντάντεμα.
Η αντίθεση δεν έχει σχέση με ακτιβισμό,ο ακτιβιστής δεν αντιτίθεται απλά,μάχεται τον ρατσιστή.Αντίθεση άλλοι ονομάζουν και την ανοχή.Η ανοχή απέναντι στο ρατσισμό είναι αντίθετη στην αντίθεση που ισχυρίζεσαι να υπήρχε από μέρους σου.:P
Το αλάθητο δεν το έχω,αλλά κρίση έχω και μάλιστα οξυμμένη.Αυτό που είχα παρατηρήσει είναι συμπάθειες που συγχωρούσαν και αντιπάθειες που δε συγχωρούσαν.Και βρίσκω χρεωκοπημένες από χέρι τέτοιες συμπεριφορές,καθώς είναι βολικές να\"περιποιούμαστε\"ανάλογα με το πού μας συμφέρει.
Πιθανότατα αυτό που έβρισκες στον Πάνο ως συμφορουμίτη,σε εμένα και άλλους να μη λέει τίποτε,γιατί υπερσκελιζόταν από μύρια άλλα που έθαβαν τα καλά.Η ζυγαριά μετράει το ίδιο για κάθε μέλος.
Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να δηλώσω πως εάν ξαναερχόταν,θα τον καλωσόριζα,εάν όμως ξαναγύριζε με τη συμπεριφορά που είχε θα κράταγα την ίδια ακριβώς στάση που είχα πριν αποχωρήσει.
Κρίνο, να χαρείς.... το φόρουμ έχεις ανθρώπους/μέλη, δεν έχει ψυχικά πάσχοντες και μη πάσχοντες. Αυτός ο διαχωρισμός είναι μεγάλη παγίδα, ενίοτε επίκινδυνη.Quote:
Με αφορμή αυτό το σχόλιο σου: το χω δει γραμμένο από διάφορα μέλη και χαίρομαι γι αυτό, αλλά θα θελα να το επαναλάβω: το φόρουμ δεν είναι σημαντικό και δεν πρέπει να λογίζεται ως σημαντικό στην πορεία της ψυχολογικής κατάστασης ενός ανθρώπου. Ας μην του αποδίδουμε μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι του αναλογούν.Quote:
Με συγχωρεις αλλα ειμαι 101% βεβαιος, οτι αν ο πανος ειχε γραφτει πριν δυο χρονια θα ειχε μια πιο ομαλη πορεια....
Πιθανον βεβαια να αποχωρουσε γιατι να διαπιστωνε οτι δεν εχει ενδιαφεροντα στο παρον χωρο, ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ.
Δεν θα δεχονταν επιθεσεις τετοιου τυπου, που σορρυ κιολας αλλα δεν αρμοζουν σε φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης εστω και αν αυτη διεξαγεται απο μη επαγγελματιες.
Ας συνειδητοποιήσουμε ότι αποτελεί μια υποστηρικτική συντροφιά, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, μια ώθηση να φροντίσουμε τον εαυτό μας.
Κάθε τι παραπάνω, είναι επίσης εν δυνάμει επικίνδυνο.
επικινδυνη αλλα πολυ βολικη για μερικους,ε?εεε????εεεεεε??????(� �α καλα και συμφεροντα)Quote:
Originally posted by NikosD.
Κρίνο, να χαρείς.... το φόρουμ έχεις ανθρώπους/μέλη, δεν έχει ψυχικά πάσχοντες και μη πάσχοντες. Αυτός ο διαχωρισμός είναι μεγάλη παγίδα, ενίοτε επίκινδυνη.Quote:
........