Originally posted by 8odwris
Quote:
Originally posted by Σπυρακος
Γεια σου Θοδωρη συμπολεμιστη και νικητη(Μονο για σημερα) της αρρωστιας μας. Εχω διαβασει τη καταθεση και στο σαιτ που δημιουργησες σου εχω στειλει μην. αλλα δεν ξερω αν το πηρες γιατι οπως σου αναφερω η σχεση μου με τους ηλεκ. υπολογιστες ειναι στην αρχη.Επισης προσπαθησα να σου αφησω σχολιο αλλα δεν τα καταφερα τεσπα...ελπιζω να συνεχισεις και να μοιραζεσαι αυτο που εχεις για να το κρατησεις και να το μεγαλωσεις.Η παρουσια σου ειναι πολυτιμη και θελω να με θεωρεις φιλο σου εστω και διαδυκτιακα.ΑΝ θες μπορουμε να τα λεμε που και που μιας δραστηριοποιουμαστε στους ιδιους πανω κατω χωρους.Σε ευχαριστω.
Eχαριστω εσενα ....και μεσω εσενα ολους οσους μπηκαν στην διαδικασια να διαβασουν την καταθεση Ψυχης μου και αποκομισαν εστω και κατι απο αυτην..........................
Οσο για το οτι ΔΕΝ τα
καταφερνεις με το διαδυκτιο
..σιγα σιγα θα τα καταφερεις... αρκει να θες.......
Να σου πω μοναχα αυτο οτι οταν ημουν στα πρωτα βηματα της Απεξαρτησης ειχα κατσει μες στο σπιτι για τα καλα και ετσι αρχησα α μαθαινω το δυαδικτιο..ως που εμαθα μεχρι και κωδικες για να φτιαχνω κλαμπ- site-ιστοσελιδες............
Υπομονη λοιπον και θα τα καταφερεις και συ να γινεις expert;)
.....Στο κλαμπ που εχω φτιαξει
http://clubs.pathfinder.gr/Apeksartisi18ANW__/288701
.................... αλλα και σε ολα τα κλαμπ -site ston pathfinder για να διαβασεις καποια θεματα αλλα και για να μπορεις να στειλεις-γραψεις μυνημα σε ορισμενες κατηγοριες , πρεπει να γινεις μελος πρωτα ston pathfinder.gr
Γινε μελος για να μπορεις να στειλεις μυνημα στο κλαμπ μου αγαπητε...
Αν παλιδεν τα καταφερεις και δυσκολευτεις..
Τοτε υπαρχει και το email moy
Περιμενω οπως και να χει γραμμα σου...για να μου πεις περισσοτερα......
[email protected]
ME εκτιμηση Θοδωρης