Ο Λουκυ Λουκ ηταν απαιχτος. Να σου πω κι εγω πλεον αποφευγω ταινιες μπρους λι κλπ γιατι αισθανομαι πως διαβαζω μουσικο σκορ χωρις να ακουω th μουσικη. Με ενδιαφερουν πολυ οι χαρακτηρες πλεον, και στις ταινιες αυτες απλως δεν υπαρχουν. Ενω ας πουμε το Τιγρης και Δρακος και περιπλοκο στορυ εχει και κεντρικο χαρακτηρα πολυδιαστατο. Ας ειναι καλα βεβαια το μυθιστορημα στο οποιο βασιζεται... Αλλα ακομη και αυτο το εργακι εχω να το δω χρονια...Quote:
Originally posted by keep_walking
Ο αστεριξ μου αρεσει σαν κομικ...οχι να το δω τιβι με τιποτα, αν και προσωπικα προτιμουσα το Λουκυ λουκ.
Ο Bud Spencer μαζι με Τerence Hill ηταν σκετη απολαυση σε κατι ταινιες που εβλεπα τα εφηβικα μου χρονια...απιστευτοι και οι δυο,πλεον οχι αλλαξαν τα γουστα.
Δεν μου αρεσει ατελειωτες κλωτσοπατιναδες και αποφευγω τσακυ τσαν και ολες τις σχετικες μπαρουφες με ταατελειωτα χορευτικα ή τις ατελειωτες σκηνες δρασης.
Με ενδιαφερουν πολλοι οι διαλογοι και η υποθεση σε μια ταινια πλεον:)
Ωραιο αυτο, το κραταω στη μνημη. :PQuote:
Παντως οτι εχει καταφερει να σου κανει καποιο κλικ και δεν εχει διαγραφει απο την μνημη σου απο την στιγμη που το ειδες ειναι καλο για σενα:)