:)...χαρηκα που εγινα ενα μικρουλικο κομματι της ζωης σου...ειναι πολυ ομορφο να σε σκεφτονται εστω και λιγο...:)
Ναι ακριβως...
Ξερεις το πιο σημαντικο ειναι ομως οτι δεν σου ελεγαν και οι ανθρωποι που προσπαθουσες για εκεινους οτι ειναι οκ, κανεις οτι μπορεις και σε ευχαριστω γιαυτο...ενα μην αγχωνεσαι και μην πιεζεσαι ολα θα γινουν...παντως σε ευχαριστω...Απεναντιας σε τραβουσαν πιο κατω φορτωνωντας σε σενα και τις δικες τους ανασφαλειες και προβληματα...και οι ενοχες σου γινοταν εμμονες...
Εγω απο οσο εχω καταλαβει μεχρι στιγμης στη ζωη μου ειναι οτι κανεις δεν θα καταλαβει τι κανεις για εκεινους, επομενος για να εισαι εσυ καλα με τον εαυτο σου να κανεις οτι νομιζεις εσυ χωρις να στο επιβαλλουν με τον τροπο τους...Ναι σε καταλαβαινω...ηθελες ολους να τους βοηθησεις να κανεις τα παντα για εκεινους, αλλα ξεχασες εσενα...και εγω το εχω κανει και προσπαθω να το αλλαξω...αλλα ας μην εχουμε αυταπατες ως ενα ορισμενο σημειο θα αλλαξουμε...αυτην την στιγμη παντως το μεσα σου, σου ειπε στοπ και εχεις χρεος να το ακουσεις ...
ΝΑΙ αν το εχεις αναγκη να μεινεις λιγο μακρυα να ηρεμισεις να τα βρεις με τον εαυτο σου, γιατι τον κουρασες πολυ και μην ξεχνας αυτος θα ειναι για παντα συνοδοιπορος σου...