εξι
Printable View
εξι
ΛΑΘΟΣ ουφ επιασα και εναν:)
Α μετα εχω εναν καλο οταν τελειωσει αυτος....
damn think bolt , think..!
προσπαθω να περασω περα απο το φραγμα του common sense για να απαντησω σε γριφους. οτι πρεπει παντως για ενα ευχαριστο διαλειμα απο εργασια. χμμμ.....
Εγω νομιζα οτι ειναι τοσο ευκολος που δεν αξιζε να το βαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!!!!!!!
Οκ 36 αποτσιγαρα κανουν 6 τσιγαρα που δημιουργουν αλλα 6 αποτσιγαρα!!!!!
Αρα 7 τσιγαρα:)
Μην αρχισετε τωρα την γκρινια οτι τα καπνιζε μεχρι το φιλτρο....λολ
Ειναι ενα βασιλιας μπλα μπλα μπλα λεει στους δυο υποψηφιους γαμπρους διαλεξτε απο ενα αλογο...οποιανου το αλογο φτασει δευτερο στο καστρο μου απο την οαση τοτε αυτος κερδιζει το χερι της κορης μου.
Αρχιζουν και αυτοι και προχωρανε με ρυθμο χελωνας...περνανε μερες και ξαφνικα...καποια στιγμη τους βλεπουν να τρεχουν αφηνιασμενοι και οι δυο προς το καστρο...Τι εγινε?????
Ανφερ!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by keep_walking
Οκ 36 αποτσιγαρα κανουν 6 τσιγαρα που δημιουργουν αλλα 6 αποτσιγαρα!!!!!
Αρα 7 τσιγαρα:)
Μην αρχισετε τωρα την γκρινια οτι τα καπνιζε μεχρι το φιλτρο....λολ
Τους το εσκασαν τα αλογα, κι αντε μετα να τα πιασεις πριν φτασουν στο καστρο :PQuote:
Αρχιζουν και αυτοι και προχωρανε με ρυθμο χελωνας...περνανε μερες και ξαφνικα...καποια στιγμη τους βλεπουν να τρεχουν αφηνιασμενοι και οι δυο προς το καστρο...Τι εγινε?????
στον δρομο καποιος τους εδειξε μια φωτο της κορης...Quote:
Ειναι ενα βασιλιας μπλα μπλα μπλα λεει στους δυο υποψηφιους γαμπρους διαλεξτε απο ενα αλογο...οποιανου το αλογο φτασει δευτερο στο καστρο μου απο την οαση τοτε αυτος κερδιζει το χερι της κορης μου.
oboro δεν ειναι η λυση αλλα θα μπορουσε να ειναι μια λυση...λιγο απιθανη!!!!!!
Ρεμ λολ ναι θα μπορουσε να μη τους ενοιαζε πλεον η νικη...σωστα αλλα στην προκειμενη τους νοιαζει,ειναι κουκλαρα η νυφη με προικα:)
κανανε προσποιηση.
ειχαν σκοπο να φρεναρουν πριν την πυλη και να περιμενουν να φτασει ο αλλος και να περασει μεσα.
ξαφνικά είδαν ένα άλογο να τρέχει προς το κάστρο.
Αρσι ναι εξυπνο απλως οι διαγωνιζομενοι ειναι δυο....οποιοσδηποτε αλλος δεν μετραει:)
Παιδια η λυση ειναι τοσο απλη σαν το αυγο του Κολομβου:)