Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Ρειν δεν είμαι αστυφύλακας του φόρουμ.
σωστο, ο ρατσισμος και η κατινια που βγαζεις χαρακτηριζεται αλλιως.
Το ρόλο αυτό προσπάθησε να πάρει ο κρίνο αλλα απέτυχε παταγωδώς.
Λες επειδη μας φωτισες με την παρουσια σου,
να εχω αναγκη να παρω τετοιο ρολο?
Ακριβως επειδη σεβομαι το φορουμ και τα οσα μυνηματα - συζυτησεις εχω καταθεσει, ακριβως για αυτο εχω την σταση που εχω τους τελευταιους μηνες.
Σαφως και δεν θα αφησω να το καταντησεις κατιναριο επειδη ετσι θελησες εσυ και η παρεουλα σου.
Το αν θα αποτυχω η οχι, θα το δειξει η ιστορια.
Δεν θα πω εγώ σε κανενα αν θα ανοίγει θέματα ή όχι και απορώ που μου ζητάς εξηγήσεις για τόσο προφανή ζητηματα.
ειδες? ειδες?
η απορια σου εχει ξαφνιασει απαντες....
Αφού όμως τις ζητάς έχω υποχρέωση να απαντήσω καθώς εκτιμώ την παρουσία σου εδώ μέσα.
Το μέλος αυτό λοιπόν έχει πεντ-εξι μήνες τώρα που μπαίνει εδώ και μας λέει πως σιχάθηκε το φόρουμ, δεν το γουστάρει, το έχουμε κάνει μπουρδελο και ο μονος λόγος που θα συμμετέχει είναι για να καταδεικνύει τα κακώς, (σύμφωνα με τους παραλογισμούς του), κείμενα.
το φορουμ δεν ειναι κατι που σιχαίνεσαι,
αυτο που ειναι σιχαμερό ειναι σε ενα φορουμ ψυχολογιας να προσπαθει να επικρατει ο κατινισμος και ο ρατσισμος οπου οπως.
Το παρον θρεντ ειναι ενα ακομα θεμα που εναντιωνεται και στον ρατσισμο και στις φοβιες που εντεχνως καποιοι δημιουργουν.
Απο κει και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του
σαφως και τα συμπερασματα εχουν βγει, για αυτο δεν υπαρχει αμφιβολια.
Το ευτυχές είναι πως απο τη συμπεριφορά του και μόνο προκύπτει πως όσο και να χτυπήθηκε και όσο και αν προσπάθησε να διαλύσει το φόρουμ δεν τα κατάφερε.
δεν το νομιζω,
ηδη εχετε παρει τις απαντησεις που επρεπε να παρετε,
με αυτη την εννοια θεωρω οτι ολα εχουν γινει οπως πρεπει.
Τα υπολοιπα περι διαλυσης του φορουμ, κατοικουν μονο σε αρρωστημενα μυαλα.
Απο κει και πέρα ας ανοίξει και 122 θέματα. Νο πρόμπλεμ.
αει γεια σου....
ξεκουβαλα απο την πλατη μου να τελειωνουμε.
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Αυτό έκανα και γω αγαπητή ρεμ, αλλα με έπιασε κορόιδο κανά-δυο μέρες τώρα. Βλέπεις και η υπομονή καμιά φορά έχει όριο. Συμφωνώ 100% με αυτό που λες και δεν υπάρχει περίπτωση να του ξανά απαντήσω όσο και να χτυπιέται.
Αυτο για να διαπιστωσεις ποιος χτυπιεται, ποιος γινεται φραπε κλπ κλπ....