-
καλημέρα αφρούλα,
είναι και αυτό ένα σημάδι ,αλλα απότι βλέπω απο τον εαυτό μου,είναι σαν να μήν ζείς εσύ σαν να μήν το νιώθεις εσύ αλλά κάποιος άλλος..π.χ. μπορεί να είσαι στη δουλειά σου ,να περάσει το οκτάωρο και το απόγευμα πηγαίνοντας σπίτι και κάνοντας ένα flash back στη μέρα σου,να μην θυμάσαι ούτε πως πέρασε το οκτάωρο ,αλλά και ούτε ότι ήσουν εκεί..
π.χ. πάω για καφέ με ενα φίλο μου και δεν το νιώθω καθόλου,οτι είμαι εκεί ..είναι το σώμα αλλά οχι το μυαλό και κατεπέκταση ο εαυτός σου.εγώ το βιώνω πολύ έντονα,και μου στερεί κατα πολύ το να συνέλθω..γιατί αυτό με αγχώνει ακόμα περισσότερο..προσπαθώ να το αποβάλλω αλλά ακόμα δεν το χω καταφέρει..Σήμερα θα παώ σε ενα ψυχολόγο μπάς και μπορέσει να με βοηθήσει ,γιατί πραγματικά είναι ανυπόφορο!!
-
καλημέρα.
Το είχα κι εγώ αυτό το πρώτο διάστημα που ξεκίνησα το φάρμακο. Δεν είναι κάτι ανησυοχιτικό γιατί είναι αρχή ακόμη. Το φάρμακο αν και έχουν περάσει όπως λές δύο μήνες τώρα έχει ξεκινήσει να λειτουργεί σωστά. Κάνε υπομονή για λίγο ακόμη και αν δεις πως συνεχίζει ακόμη ανέφερετο στο γιατρό σου αν και πιστευω πως δεν θα συνεχίσει για πολύ. Οσο για το νευρολόγο καλός είναι και αυτός απλά θα σου συνιστούσα να αφήσεις να ελέγχει την φαρμακευτική σου αγωγή ο νευρολόγος εφόσον το επιθυμείς αλλά κάνε και ψυχοθεραπεία σε κάποιον ψυχολόγο ή σε κάποιο κέντρο για να βοηθηθείς και απο αυτή την πλευρα.