Αλλο φοβος, αλλο φοβια. :P Κι εγω εχω υψοφοβια παντως. Επισης παραλογο φοβο και θαυμασμο για τις κατσαριδες. Ασχετο ομως.
Printable View
Αλλο φοβος, αλλο φοβια. :P Κι εγω εχω υψοφοβια παντως. Επισης παραλογο φοβο και θαυμασμο για τις κατσαριδες. Ασχετο ομως.
Mμμμ με ταπωσες ομπορο :p
Α, συγγνωμη... Κι εγω που ηθελα μοναχα να στην πω... :(
Eυχομαι τοτε να σου ερθει μια τεραστια ιπταμενη καφε κατσαριδα αυτη την ωρα που γραφεις :pQuote:
Originally posted by oboro
Α, συγγνωμη... Κι εγω που ηθελα μοναχα να στην πω... :(
Α, κανενα προβλημα - θα σκεφτομαι εσενα και θα την λειωσω. :)Quote:
Originally posted by Mariah
Eυχομαι τοτε να σου ερθει μια τεραστια ιπταμενη καφε κατσαριδα αυτη την ωρα που γραφεις :p
:P
Με ειπε κατσαριδα τωρα ή μου φαινετε?? :pQuote:
Originally posted by oboro
Α, κανενα προβλημα - θα σκεφτομαι εσενα και θα την λειωσω. :)Quote:
Eυχομαι τοτε να σου ερθει μια τεραστια ιπταμενη καφε κατσαριδα αυτη την ωρα που γραφεις :p
:P
να μην φοβασαι.
Οχι βρε... Μια απλη εκφραση θυμωδους μισους ητανε :)))))Quote:
Με ειπε κατσαριδα τωρα ή μου φαινετε?? :p
Οκ εμπιστευομαι τον κρινο :p
Ειναι πολλοι οι φοβοι μου τωρα τελευταια αλλα νομιζω ο μεγαλυτερος ειναι να μεινω μονος στη ζωη και να μην εχω καποιον να μου δωσει εστω ενα ποτηρι νερο σε μια δυσκολη στιγμη. Αυτη η σκεψη με βασανιζει συνεχως.
μην πάθω alzheimer ή άνοια.
μη βρεθώ με κάνα μούλικο. (μετά τον ηρώδη, να μαι κι εγώ)
μεγαλύτερος φόβος δεν ξέρω, αλλά σίγουρα φοβάμαι τους σεισμούς!
φοβαμαι οτι απο το ανχος οτι καποτε θα παθω καρδιοπαθεια και στα 40 δεν εχω υγειη καρδια και θα ειμαι καρδιοπαθεις
Χμ δεν θα ηταν καθολου ωραιο να εισαι σε ενα φερετρο θαμενος ζωντανος,χωρις καμμια ελπιδα διαφυγης και να περνας τις τελευταιες σου στιγμες ξυνοντας το φερετρο...μετραει αυτο?
Δεν θα ηταν ωραιο να ζεις μονος...να σο συμβει κατι και να περιμενεις να πεθανεις γιατι δεν προκειται να περασει κανεις να σε βοηθησει.
Να τυφλωθεις παλι θα ηταν πολυ ασχημο....χωρις την οραση τι την θες την ζωη?
Μπα δεν σκεφτομαι αλλα....φτανειιιιιιι:)
Για το πρώτο σου προτεινω τεχνικές απο το KILL BILL ,για τα αλλα παλι να μη σκεφτεσαι..Quote:
Originally posted by keep_walking
Χμ δεν θα ηταν καθολου ωραιο να εισαι σε ενα φερετρο θαμενος ζωντανος,χωρις καμμια ελπιδα διαφυγης και να περνας τις τελευταιες σου στιγμες ξυνοντας το φερετρο...μετραει αυτο?
Δεν θα ηταν ωραιο να ζεις μονος...να σο συμβει κατι και να περιμενεις να πεθανεις γιατι δεν προκειται να περασει κανεις να σε βοηθησει.
Να τυφλωθεις παλι θα ηταν πολυ ασχημο....χωρις την οραση τι την θες την ζωη?
Μπα δεν σκεφτομαι αλλα....φτανειιιιιιι:)
:)