Ναι Ρέϊν... έχασε ο παγκόσμιος αθλητισμός που δε συνέχισα... :P ... επίσης έπαιζα πολύ με φιγούρες από Καραγκιόζη και κουκλοθέατρο γενικά. Άχ και πάλι άχ!...
:)
Printable View
Ναι Ρέϊν... έχασε ο παγκόσμιος αθλητισμός που δε συνέχισα... :P ... επίσης έπαιζα πολύ με φιγούρες από Καραγκιόζη και κουκλοθέατρο γενικά. Άχ και πάλι άχ!...
χαχαχα,ρε συ Alobar,πού μας το έκρυβες τόσο χιούμορ μανάρι μου;
Nτροπή σου.:P
Μιλάμε έφτυσα τον καφέ στην οθόνη με αυτό που έγραψες!!!
Τα lego δε τα θυμάμαι Όμπορο. Τα playmobile μ\' άρεσαν γιατί έκαναν... ό,τι ήθελα εγώ!... :P ... χάρη σε αυτά άρχισα να μαζεύω και μικροσκοπικά αντικείμενα. Κάναμε και ανταλλαγές θυμάμαι.
:) τι ειδους μικροσκοπικα αντικειμενα?
... πού να με διαβάσεις και στο multiforums δηλαδή... λολ!...
:P
θεινκς για την συζητηση. ονειρα γλυκα να εχετε (και απονηρευτα ετσι;).
... ο,τιδήποτε σε... πολύ μικρό. Μινιατουράκια αλλά ίσα που τα έπιανε το μάτι. Ας πούμε είχα... ραδιόφωνο σε μέγεθος φασολιού. Ή τσάντα σε μέγεθος... ρεβυθιού.
Δυστυχώς τά \'χασα γμτ...
Εγω ευχαριστω Ονειροπλασμενε, ανοιξες πολυ ωραιο νημα. Καλον υπνο.
Τι παιχνιδια?Δεν ειχα ουτε τοπι.το ποδήλατο της φίλης μου επαιρνα.ναι το νικ σημαινει ποσο μη φωτεινη ειμαι.Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
δεν επαιζες με παιχνιδια; προτωτυπο nick παρεπιπτοντος.
Καλά όνειρα Ονειροπλασμένε. Εμένα δε θα με χάλαγε σε πονηρό να πω και την αλήθεια... ;) ... άντε καλό ξημέρωμα σε όλους!...
;)
Τα lego θυμαμαι ειχαν κατι μικροσκοπικους καφε και μαυρους χαρτοφυλακες... Τους ειχα ξεχασει τελειως. Σε εναν απο αυτους ειχα κρυψει κι ενα χαρτακι με ενα μηνυμα!Quote:
Originally posted by Alobar
... ο,τιδήποτε σε... πολύ μικρό. Μινιατουράκια αλλά ίσα που τα έπιανε το μάτι. Ας πούμε είχα... ραδιόφωνο σε μέγεθος φασολιού. Ή τσάντα σε μέγεθος... ρεβυθιού.
:o
να στε καλα εχω λιωσει στα γελια σημερα!!Quote:
Originally posted by oboro
Τα lego θυμαμαι ειχαν κατι μικροσκοπικους καφε και μαυρους χαρτοφυλακες... Τους ειχα ξεχασει τελειως. Σε εναν απο αυτους ειχα κρυψει κι ενα χαρτακι με ενα μηνυμα!Quote:
Originally posted by Alobar
:o
Πωπω,εγώ τη μανία για τα μικροσκοπικούλια την έχω ακόμη και σήμερα!Παλιμπαιδισμοί σε λέω,λολ.:P
Καλό ξημέρωμα Oνειροπλασμένε!Νά\'σαι καλά για το ωραίο thread που μας άνοιξες και γελάσαμε πάλι σαν ξέγνοιαστα,χαρούμενα παιδιά.:)Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
θεινκς για την συζητηση. ονειρα γλυκα να εχετε (και απονηρευτα ετσι;).
... αχ ωραία φάση. Δε θα ψάξεις να το βρεις;... και το \'σπασμένο τηλέφωνο\' ήταν ωραίο παιχνίδι!... άντε πάω. Δεν είναι ώρα για... ανάκληση μνήμης. Να μας μείνει και τπτ για την ψυχανάλυση...
:D