ξυδακι. Εγω δεν ειμαι κρινο να του λετε οτι μαλακια θελετε εσυ και η φιλη σου
Printable View
σε σενα αναφερομαι. τι σχεση εχει ο κρινο? κανεις οτι δεν ακουσες?Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
φιλακια και περαστικα :P
περαστικα σε σενα και μακρια απο μενα, μην ακουσεις και τις λεπτομερειες με ονοματα και διευθυνσεις
υποψηφιο topic of the month award?
ρεμ..δεν είναι τίποτα.
Θα έριξες καμιά ξεγυρισμένη μούτζα μάλλον.
Πάντως αν βρεις καμιά βολταρεν θα ήταν ιδανική περίπτωση.
εμενα με βοηθαει παντα να βαζω voltaren και να το δενω...τωρα γιατι σου ειπαν να μην το δεσεις δεν ξερω, εμενα μια φορα με βοηθαει...και το παθαινω συχνα οταν κοθβαλαω βαρια η οταν γραφω...περαστικα....
Η voltaren ειναι οτι πρεπει για τους μυικους πονους.
kaνει καλο στις φλεγμονες ο παγος.εγω οταν ειχα προβλημα με τους καρπους μου λογω τενοντιτιδας εβαζα παγο και με ανακουφιζε παρα πολυ.δεν εχει σημασια ποτε εκανες την αποτομη κινηση,δεν σου το λεω για να αποφυγεις το οιδημα..
κανε τον κοπο να βαλεις και θα με θυμιθεις;)
Quote:
Originally posted by Remedy
ποναει ο καρπος μου :(
Ok :o
Οταν λύνω ασκήσεις και γενικά οταν γράφω πολύ με πονάει ο καρπός μου.Μια πολύ καλή λύση ειναι ενα ναρθηκάκι με μεταλλικό οδηγό,που δένει στην παλάμη και φτάνει λιγο κάτω απο τον αγκώνα.Κρατάει τον καρπό ακίνητο και ξεκουράζει πολύ.
περαστικα remedy
Quote:
Originally posted by researcher
περαστικα remedy
Θα δούμε. Είναι στα επείγοντα τώρα. Ο γιατρός είπε ότι μπορεί να υπάρξει \"νοητικό κόμμα\"
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και για τις ευχες παιδια. να στε καλα.
δεν το ειχα ξαναπαθει και το θεωρησα εξαιρετικα σπανιο και ανεπανορθωτη βλαβη.....δεν φανταζομουν οτι ειναι τοσο συχνο.
σημερα ειμαι λιγο καλυτερα και αισιοδοξω οτι θα το ξεπερασω :Ρ
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και για τις ευχες παιδια. να στε καλα.
δεν το ειχα ξαναπαθει και το θεωρησα εξαιρετικα σπανιο και ανεπανορθωτη βλαβη.....δεν φανταζομουν οτι ειναι τοσο συχνο.
σημερα ειμαι λιγο καλυτερα και αισιοδοξω οτι θα το ξεπερασω :Ρ