Originally posted by Alobar
Quote:
Originally posted by nature
Quote:
Originally posted by γιώτα2
Με αφορμή το θέμα γιατί κάνουνε παιδιά, και γιατί δεν πάμε να βοηθήσουμε παιδιά άρρωστα στα νοσοκομεία κ.λ.π θέλω να πω το εξής...........
H γνώμη μου είναι ότι στο γειτονικό θέμα γιατί κάνουμε παιδιά, η \"πεσιμιστική σχολή \" σε έπεισε ότι είσαι εγκληματίας που έφερες παιδιά στον μαύρο κι άραχνο τούτο κόσμο και θέλεις ......να εξιλεωθείς.
Μη μασάς.
... αν θέλεις να σχολιάσεις κάτι, ας το κάνεις ευθέως και μη χρησιμοποιείς τη χρήστρια. Ευθέως, γιου νόου;... να όπως κάνω εγώ τώρα και όπως δε κάνεις εσύ δηλαδή απ\' ό,τι έχω διαπιστώσει στους 6 μήνες μου εδώ χάμω. Η Γιώτα εκπέμπει τη γλυκύτητά της και την ευαισθησία της, και την αντιλαμβάνομαι έντονα για να την χαρακτηρίσω... εγκληματία. Αν δε σου γουστάρουνε οι αλήθειες των άλλων πάντως, μπορείς απλά να σχολιάζεις πάνω σε αυτά που γράφουνε εκεί που τα γράφουνε. Ά, και πού \'σαι;... προσπάθειες πειθούς με έμμεσους τρόπους και εντέχνως φτιαγμένους, μάλλον σε παραπέμπουν στο δικό σου στυλ. Γιατί κατά τη δική μου γνώμη, το δικό μου συναίσθημα ξεδίπλωσα με αυτά που έγραψα. Τόσο απλά. Και να προσέχεις και τους χαρακτηρισμούς σου, αυτούς που πας εσύ να πείσεις ότι απέδωσα σε άλλον. Γιατί όσο κι αν δε σου γουστάρει, και οι απόψεις μου είναι από πρώτο χέρι - το δικό μου - αλλά και υπήρξα κι εγώ μια από τους \'εγκληματίες\' αυτού του κόσμου κάποτε. Ας επανέλθουμε στον εθελοντισμό τώρα. Ευχαριστώ ε;...