Quote:
Originally posted by RainAndWind
Μέχρι πόσο είπες Κρίνο πως κακοποιεί ο γονέας,μέχρι τα 18;
ναι μεχρι εκει, γιατι μεχρι εκει εχει την νομικη σου ευθυνη.
.......
Nαι.Βέβαια,δε γνωρίζεις πως η μητέρα μου με κακοποίησε πριν δύο χρόνια,όταν μπήκα στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα δολοφονίας,που ευτυχώς δεν έλαβε τέλος με μένα να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα.Ο γονέας που κακοποιεί δεν γνωρίζει τον κανόνα μέχρι τα 18.Κι εγώ έχω χρόνια που πέρασα τα 18.
κατσε μισο λεπτο.
Ειχες αποπειρα δολοφονιας οπως λες,
και εσυ τι εκανες για αυτο?
Η κακοποίηση συνεχίζεται όσο ο γονέας μπορεί να κακοποιεί,συνήθως μέχρι να μην μπορεί,από γεράματα.
παλι λαθος κανεις.
ο γονεας συνεχιζει να κακοποιει οσο τον αφηνεις εσυ.
Συνεχιζεις να ριχνεις 100% τις ευθυνες στο κακο γονεα,
ενω εσυ εισαι ανυπαρκτη, δειχνοντας μου οτι συνεχιζεις να εισαι μια ανυπερασπιστη παιδουλα, στα 10 της....
Δειχνεις οτι καποιο μερος του μυαλο σου, αρνειται να μεγαλωσει.
Για να σου δώσω μία εικόνα,με χτύπαγε στο κεφάλι με γυάλινο βάζο.Περιμένω εναγωνίως την επόμενη ανάλυσή σου.
αναλυση?
δεν ειμαι ψυχολογος καλη μου.....
σου χτυπαγε λοιπον το κεφαλι με βαζο,
οποτε να φανταστω οτι πριν σου χτυπησει το κεφαλι ειχες βγαλει τα λουλουδια για να μην χαλασουν και μετα της το εδωσες?
Ξεχνάς κάποιους βασικούς παράγοντες,που είναι πως ο θυμός δεν ξεπερνιέται γιατί μας το λένε οι άλλοι,ξεπερνιέται όταν η κακοποίηση σταματήσει,εντελώς,και διαχειριστείς τα τραύματά της.
και πως σκοπευεις να σταματησεις την κακοποιηση?
αφου ηδη το κεφαλι σου το εχεις κανει ναααααααα απο τα καρουμπαλα?
Εγώ δεν τα έχω διαχειριστεί,γιατί να είσαι σίγουρος πως ο κακοποιητικός γονέας για να καλύψει ανάγκες του σε αντικειμενοποιεί,για όσο καιρό γουστάρει αυτός και όσο βρίσκει τις ευκαιρίες.Τα σχωροχάρτια μας τέλειωσαν.
παλι τα ιδιααααααααααααα!!!!
ο γονεας ειναι κακος, και η ρειν ειναι η καλη.....
οπως νομιζεις.....
δεν θα κατσω να σου βαλω μυαλο εγω,
αν δεν καταλαβαινεις το σκεπτικο μου, μεινε με το δικο σου και φωναζε ετσι μεχρι να πεθανει η μανα σου.
Εσυ φθειρεις την ζωη σου, οχι εγω.