Quote:
Originally posted by nature
Δεν αποκλείεται να φτάσεις - φτάσουμε όλοι τα 85 και 95.
Οταν όμως καπνίζουμε έχουμε περισσότερες πιθανότητες να αφήσουμε νωρίτερα τον μάταιο τούτο κόσμο.
το να αφησω τον ματαιο τουτο κοσμο,
μπορει να γινει για 1534 λογους.
Σαφως ενας απο αυτους ειναι το καπνισμα.
Θα περιμενεις γυρω στα 40 χρονια η 50,
να μαθεις πως τον αφησα τελικα και για πιο λογο.
Μεχρι τοτε, σκπευω να απολαυσω την ζωη μου χωρις κανενα οριο.
Και επι τουτου, δεν σκοπευω να κανω καμια εκπτωση.
Πες μου τροπους να αυξησω τις απολαυσεις τις ζωης,
οχι να τις μειωσω.
Στην τελικη δεν με ενδιαφερει μια ζωη, οπου εχει δεκαδες πρεπει και μη και μπορει να με φτασει στα 145. Προτιμω μια ζωη η οποια θα εχει ακριβως αυτο το στοιχειο, να ζεις την ζωη.
Σόρρυ, αλλά δεν σπέρνω εγώ τον πανικό.
Δεν είμαι η πρώτη που το ανακοίνωσε.
Είναι πασίγνωστο.
Το γράφουν ακόμα και οι κατασκευαστές των τσιγάρων στα πακέτα τους.
Αν δεν σου αρέσει και δεν σου είναι βολική σαν είδηση πάω πάσο. Πάντως το ξέρουν όλοι πια.
εκεινο που ξερω, ειναι οτι πρωτα μου πουλανε το δηλητηριο και μετα μου πουλανε και το αντιδοτο.
Δεν φτανει που μου τα παιρνουν οι καπνοβιομηχανιες, πρεπει να τα ακουμπαω και στις φαρμακοβιομηχανιες.
Το σκοινι που θα κρεμαστω προτιμω να το αγορασω εγω με τα δικα μου κριτηρια και οχι των πανεπιστημονων της μισης οκας που πουλανε επιστημονισμο για να τα κονομανε οι επιτήδειοι.
Παρεπιτόντως και εγώ είμαι εθισμένη, αλλά έχω το γνώθι σαυτόν και ξέρω ότι πρέπει να αντισταθώ και να παλέψω. Προσπαθώ και το κόβω όσο μπορώ. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό του εθισμού. Η υποτροπή.
μεταξυ μας, μεταξα,
δουλευεις τον εαυτο σου και τιποτα αλλο.
Οχι μονο κανεις κακο στον εαυτο σου που καπνιζεις αλλα φθειρεις τον εαυτο σου επιπλεον φορτωντας αγχος και ενοχες για τις επιλογες σου.
Σορρυ αλλα δεν μπορω να την παρακολουθησω αυτη την λογικη.
Καπνιζω γιατι μου αρεσει και δεν εχω προβλημα να το πω.
Οι υγιεινιστες να πανε να κλειστουν στη γυαλα τους.
Φυσικά για να παλέψει κάποιος πρέπει πρώτα να παραδεχτεί ότι πρέπει να διορθώσει κάτι. Εκτός αν ορισμένοι άνθρωποι είναι άτρωτοι και αλάνθαστοι.
και εσυ τωρα διορθωνεις ε?
:P :P :P
Ατρωτος δεν ειμαι, αλλα δεν παιζω και με φαυλους κυκλους.