Οχι ,για μένα δεν παίζει η κοινωνική επιρροή.Στο θέμα αυτό την εχω γραμμένη.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Φωτεινούλα,επειδή έχω υπάρξει \"άπιστη\"-λέξη με την οποία δε συμφωνώ,γιατί δε με είδα ποτέ ως κάτι που άλλων οι απόψεις χρωματίζουν- και μάλιστα άνευ των ηλίθιων τύψεων που μας βάζει στο κεφάλι η κοινωνία για να διατηρήσει ανέπαφους τους θεσμούς της,θα σου πω απλά πως η απιστία είναι έννοια επίπλαστη,φέρουσα το υλικό όλων των συντηρητικών προπαγάνδων που ενοχοποιούν και βασανίζουν το σύγχρονο άνθρωπο στο κρεβάτι του.Ερώτηση,μία \"απιστία\"που δεν ομολογείται ή που δεν μαθαίνει ο άλλος,βλάπτει τη σχέση και αν ναι,πώς;Έχουμε συνδέσει την έννοια της πίστης με τη συντροφικότητα,άρα την κτήση με την αγάπη,ή με τον έρωτα,λανθασμένα,γιατί κάποιοι μας το έμαθαν έτσι,όπως μας δίδαξαν και τις τύψεις που συνοδεύουν τις έννοιες αυτές.
Η αγάπη ειναι που μετράει, το συναίσθημα.Για να μη με επηρεασει η απιστία πρέπει να μην νιωθω.
Η ανομολόγητη απιστία δειχνει οτι υπάρχουν ελλείψεις.Μυστικά αρα προβληματική επικοινωνία με τον σύντροφο.
Δεν κανει και πολυ καλό σε μια σχέση να έχει τέτοιες βάσεις.
Ποτέ δεν ένιωσα να κατηγορήσω τον άπιστο/απιστη,νομίζω πως κάποια του ανάγκη ειαι ακάλυπτη,ειτε στα πλαισια της σχεσης ειτε με τον ιδιο και μόνο.