σπασε ροδι.
:P
Printable View
σπασε ροδι.
:P
Οταν συμφωνώ δεν εχω πρόβλημα να το παραδεχτώ.
βρε σπαστο εσυ, μπας και ξανακατσει....
;)
Μπα δεν το βλέπω να σπάει
....να του πεις οτι και το δικο σου αιδειο ειναι μικρο ( πως να το κανουμε , δεν τοχετε ολες ιδιο ) ,,και οτι εχεις προβλημα με τα μεγαλα πεη ,,,,,,,και οτι ειστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον ,, και οτι δεν θα το πεις πουθενα ,,,αυτο το τελευταιο μαλλον να μην το πεις .......και να ζησετε !
χμμμμ και αμα δεν ειναι ετσι?Quote:
Originally posted by path
....να του πεις οτι και το δικο σου αιδειο ειναι μικρο
path, ολα αυτα του το εχω πει...χιλιαδες φορες...δεν θελει κατι κοινοτυπο προφανως..
krino, ετσι ειναι.
ωραια αφου ειναι ετσι,
θα μπορουσε να ισχυει οτι η καθε σταμνα, εχει την δικη της ταπα και εφαρμοζει μια χαρα.
Επειδη ουτε αυτο παιζει,
τοτε εχει καποιο προβλημα ο συντροφος σου, που τον εχει σημαδεψει απο γεννησεως του μεχρι χθες.
Το πιο ειναι αυτο, ισως μεινει επτασφραγιστο μυστικο. (και δικαιωμα του)
Απο κει και περα,
εφοσον δεν τον πειθεις να το αντιμετωπισει - αντιμετωπισετε,
ειτε θα ζησεις με αυτο (ισως και το υπολοιπο της ζωης σου) ειτε αυτο θα δημιουργησει εντασεις,
οι οποιες θα δημιουργησουν καυγαδες και η αγαπη θα μετατραπει σε θυμο και στην συνεχεια στο χωρισμο.
Μια αλλη εκδοχη ειναι να το καταπιεσεις, και μετα απο Χ χρονια, να κανεις μια παραλληλη η και ευκαιριακη εξωσυζυγικη σχεση καλυπτοντας ολες τις αναγκες σου.
Πιστευω οτι ολα αυτα τα ενδεχομενα ειναι ανοικτα.
Βεβαια πρακτικα, υποκεινται στο χαρακτηρα του καθενος μας,
στο να διαλεξει την διαδρομη του.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι σ\'αυτή τη σχέση το σεξ δεν είναι το παν. Αυτός βρήκε μια δικαιολογία για να το αποφεύγει (για κάποιους βαθύτερους λόγους και όχι για το μέγεθος) κι εσύ μάλλον βολεύεσαι σ\'αυτή την κατάσταση για τους δικούς σου λόγους. Δεν είναι τυχαίο ότι το πρόβλημα του τον κάνει ξεχωριστό στα μάτια σου και ότι νιώθεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό. Σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο να συναντήσεις ανθρώπους που θα ήθελαν να διατηρούν μια ερωτική σχέση χωρίς σεξ .Quote:
Originally posted by angel7
Μένω σε αυτή τη σχέση γιατί είναι ότι καλυτερο μου συνεβη..Ο ανθρωπος αυτος ειναο πραγματικα αυτο που λεμε για αλλο μισο.. ακόμα και αυτο το κομπλεξ του δείχνει πόσο ξεχωριστός ειναι. μπορει να με θεωρειτε πολλοι υπερβολικη. το σεξ για μενα δεν ειναι το παν. Γι\'αυτο δεν με ενοχλει που δεν εχω σεξουαλικες επαφες οσο και αν το θελω γιατι πρωτα απο ολα θελω εκεινος να θελει κ οχι να αισθανεται ασχημα.. δεν ξερω τι πρεπει να κανω..δεν ξερω πως να συμπεριφερθω πανω σε ολο αυτο πλεον. φοβαμαι πως οτι και να πω θα κανω λαθος και δεν θα ειναι κατι που θελει να ακουσει. θελω να βρω απελπισμενα μια λυση.. να βρω την λυση.
Δε νομίζω ότι στην παρούσα φάση θέλει πραγματικά κάποιος από τους δύο σας να αλλάξει η κατάσταση. Γι\' αυτό και δεν προσπαθείτε ουσιαστικά να λύσετε το πρόβλημα.
Νιώθετε βέβαια ότι κάτι δεν πάει καλά, απλά αυτή τη στιγμή κανείς σας δεν θέλει να το αντιμετωπίσει και βρήκατε αυτό το παιχνίδι σαν άλλοθι.
Αυτός σου βάζει να λύσεις ένα γρίφο (που προφανώς δεν έχει λύση) κι εσύ νιώθεις την παντοδυναμία ότι στα χέρια σου βρίσκεται η σωτηρία του ή η καταστροφή του.
Όταν στα αλήθεια αποφασίσεις να ασχοληθείς με το δικό σου πρόβλημα, τότε θα δεις πόσο εύκολο είναι να βρεις τη λύση.
marian_m,
εχεις καποιο δικαιο σε οτι γραφεις, μονο που εισαι υπερβολικη.
Γιατι να βολευεται η κοπελα σε μια τετοια κατασταση?
Αυτο μου κανει αυθαιρετο.
Ομως εχεις δικαιο στο κομματι που λες οτι η κοπελα εχει προβλημα.
Αλλα το τι ακριβως δεν εχει ξεκαθαρισει.
Αλλιως δεν θα εβαζε το ποστ σωστα?
Τουλαχιστον δειχνει οτι θα ηθελε να βρει λυση, οχι οτι το εχει αποδεχτει.
Παρολα αυτα,
σκεφτηκα κατι αλλο.
Ειναι ενας ανδρας, που ειναι σε μια σχεση και εχει προβλημα με το οργανο του.
Οκ ειναι μικρο, ειναι στραβο, ειναι οτι ειναι.....
Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει με την σεξουαλικοτητα του,
δηλαδη που και πως την διοχευτευει,
και σε αυτο η φιλη μας δεν μας διαφωτισε.
Φανταζομαι οτι η ιδια, εχει μπορεσει να κατευνασει τις ορμες της και απλως την απασχολει οπως εχει γραψει εδω μεσα.
Ο ιδιος ομως? που σαν ανδρας θα εχει σαφως περισσοτερες?
Εκει εχω διαφορες εκδοχες.
Αυτοικανοποιηται? εχει επαφες με αλλη γυναικα? εχει παρει ειδικο ματζουνι?
Γιατι ειτε εχει προβλημα ενας αντρας με το οργανο του ειτε οχι, οι ορμες δεν σταματανε να υπαρχουν.
Αλλο το εχω προβλημα να λειτουργησω και αλλο το πως τις εκτονωνω.
Γιατι η λυση του ενος διαφερει με την λυση του αλλου.
Νομιζω οτι αυτο το κομματι θα επρεπε να απασχολησει την φιλη μας, μιας και σχετιζεται με το θεμα της.
η πραγματικότητα είναι πως έχει τρομερή ελαστικότητα, και αν έχεις σχέση με έναν άντρα και κάνεις σεξ μόνο με αυτόν, κατα κάποιο τρόπο παίρνει σχήμα και διαστάσεις για να είναι απόλυτα συμβατό με το δικό του γεννητικό όργανο...Quote:
path, ολα αυτα του το εχω πει...χιλιαδες φορες...δεν θελει κατι κοινοτυπο προφανως..
krino, ετσι ειναι.
ναι απλα μαλλον αυτος δεν εχει προβλημα με το οργανο του, το προβλημα ειναι στο μυαλο του, εμμονες, καταθλιψη, δε νομιζω να σκεφτεται και πολυ το σεξ. εχω φιλους αντρες που σε φασεις καταθλιψης δεν ενδιαφερονται καθολου για τετοια θεματα...Quote:
Originally posted by krino
Γιατι ειτε εχει προβλημα ενας αντρας με το οργανο του ειτε οχι, οι ορμες δεν σταματανε να υπαρχουν.
Quote:
Originally posted by claire
η πραγματικότητα είναι πως έχει τρομερή ελαστικότητα, και αν έχεις σχέση με έναν άντρα και κάνεις σεξ μόνο με αυτόν, κατα κάποιο τρόπο παίρνει σχήμα και διαστάσεις για να είναι απόλυτα συμβατό με το δικό του γεννητικό όργανο...Quote:
krino, ετσι ειναι.
σωστο και αυτο,
οποτε η φυση εχει προνοησει αρκετα μαλιστα.
Ετσι πρακτικα δεν υπαρχουν ουτε μακρια, ουτε κοντα,
ουτε φαρδια ουτε στενα.
Στο μυαλο μας βεβαια φτιαχνουμε απειρα σχηματα....
οι οποίοι δεν παιρνουν καμια χημικη ουσια?Quote:
εχω φιλους αντρες που σε φασεις καταθλιψης δεν ενδιαφερονται καθολου για τετοια θεματα...
ναι! οταν παιρνεις αντικαταθλιπτικα, απλά αργείς να τελειώσεις...Quote:
Originally posted by krino
οι οποίοι δεν παιρνουν καμια χημικη ουσια?Quote:
εχω φιλους αντρες που σε φασεις καταθλιψης δεν ενδιαφερονται καθολου για τετοια θεματα...
εγώ σου λέω για φάση που έχεις κατάθλιψη, όταν παίρνεις φάρμακα δεν έχεις, είσαι μέσα στην τρελή χαρά....
(νταξει, αυτό είναι χοντροκομενη περιγραφη και σιγουρα δεν ισχυει για ολους! μιλαω για τις συγκεκριμενες περιπτωσεις που γνωριζω )