Quote:
Originally posted by νου
Δεν με συμφέρει; Τι θα πει δεν με συμφέρει; Εγώ πρώτη από όλους καταδικάζω τον εαυτό μου για τις προηγούμενες λάθος επιλογές μου. Η τελευταία μου επιλογή με τον άνθρωπο που με στηρίζει επαγγελματικά και συναισθηματικά, δεν αφορά κανένα αφεντικό που ίσως νομίζεις, εμπνευστη. Προέκυψε τους τελευταίους μήνες. Ολόκληρη η ζωή μου βασίζεται σε ένα όνειρο και έχω δώσει τίμιο αγώνα γι αυτό. Και αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα αλλά δεν πουλήθηκα σε κανέναν. Γι αυτό τουλάχιστον είμαι σίγουρη.
Όμως δεν ήρθα εδώ για να απολογηθώ. Ούτε όλα αυτά ακυρώνουν τον πόνο που αισθάνομαι. Η ανώνυμη περιέγραψε ακριβώς την πραγματικότητα.
τελικα ποια ονειρα εχουν σημασια;ποια ονειρα εχουν πραγματικη αξια...το ονειρο σου διελυσε ενα αλλο ονειρο σου,γιατι ηταν αντικρουωμενα.απλα το δευτερο ονειρο το ειχες καταχτησει,και νομιζες πως θα το ειχες παντα διπλα σου.αλλα δεν ειναι ετσι,και τωρα το μαθαινεις.βασικα θα επρεπε να ησουν ευτυχισμενη,η ζωη σου παει μια χαρα,εισαι με εναν αντρα που τον θελεις(υποτιθεται,για αυτο εφυγες απο τον αλλον),οποτε ,τι ειναι αυτο που δεν κολλαει ....