ναι αλλα ειναι η καλυτερη του,
πλην ομως ασχετη με το θεμα.
Δεν επαιζε κατι με παπουτσια εκει.
Printable View
... επειδή δε βρίσκω το \'τάκα, τάκα, τάκα τα τακουνάκια\' κι επειδή μέρες που έρχονται θέλω να αναφωνήσω με πυγμή και σθένος \'Τζίζας πράϊς, σούπερ στρας\'... μπορώ να βάλω ένα τραγουδάκι;...
... δεν έχω σε 12ποντο όμως και βρήκα αυτό σε 12άθεο... άντε, καλή μας ακρόαση να πα να καθαρίσω και τις σκατούλες απ\' τις γαλότσες την ώρα που καθάριζα τον κήπο...
http://www.youtube.com/watch?v=bpgBMdM-9Hs
:D
ειπαν ολη την εξυπναδα τους,
την ειπες και εσυ ε?
Παιζει και να εκλεισε το καρνε....
peri ορεξεως...Quote:
Originally posted by krino
γουστα ειναι αυτα
Όντως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει ότι γούστα θέλει και να επιδιώκει να τα ικανοποιεί.
Το πρόβλημα έρχεται όταν κάποιος δεν μπορεί να \"φτιαχτεί\" με κανέναν άλλο τρόπο παρά μόνο πχ με το φετίχ του. Όταν δηλαδή το φετίχ παίρνει τον αποκλειστικό ρόλο μέσα στη σεξουαλική πράξη και χωρίς αυτό δεν μπορεί να υπάρξει.
Μια απορία Max που μου δημιουργήθηκε με όλες αυτές τις περιγραφές (σημειώνω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο γιατί κατάλαβα ότι εδώ ψάχνεις γυναίκες που θα τις ενδιέφερε κάτι τέτοιο).
Σε όλες αυτές τις φαντασιώσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε ενδιαφέρει η σεξουαλική επαφή;
Ο άνθρωπος είναι φετιχιστής και το δηλώνει ευθαρσώς.Τώρα,κάτι διακωμωδήσεις πάνω στα γούστα του καθενός,με το τι φτιάχνεται δηλαδή,δεν ξέρω ποιο νόημα έχουν ακριβώς.Να ποινικοποιήσουμε το φετίχ,γιατί εμείς ας πούμε είμαστε οι νορμάλ;Nα δουλέψουμε τον άλλον γιατί καυλώνει με διαφορετικό τρόπο απ\'ό,τι εμείς;Ψιλοανούσιο το κόβω.Ίσως να ήθελε απλά να κάνει γνωστό το φετίχ του,που με όλες τις ανταποκρίσεις που έλαβε,δείχνει πως μάλλον δεν γνωρίζουμε αρκετά για τα fetishes,πως τα θεωρούμε κάτι εξωπραγματικό.Στην πραγματικότητα,φετιχιστές είμαστε όλοι,λιγότερο ή περισσότερο fixed,αυτό έχω διαπιστώσει.Επίσης,οι φετιχιστές,καθώς δέχονται κι αυτοί πιέσεις από την κοινωνία,ανήκουν σε μία διαφορετικότητα που κάποιοι αυθαίρετα βαφτίζουν ανώμαλη,πρέπει να αντιμετωπίζονται από όλους μας με την ίδια διάθεση όχι στηλίτευσης,αλλά σεβασμού της επιλογής τους.I rest my case.
Quote:
Originally posted by anwnimi
Σε όλες αυτές τις φαντασιώσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε ενδιαφέρει η σεξουαλική επαφή;
Όχι, βασικά πεινάει πολύ
sorry alla me ekanes kai gelasa !kai eimai kai s thn douleia!
Θέλω να διαμαρτυρηθώ επειδή με έκαναν ban.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λογισμό που έχουν οι moderators αυτού του φόρουμ.
Είναι ένα φόρουμ ψυχολογίας και εδώ είναι ένα υπο-φόρουμ σχετικά με την σεξουαλικότητα και την σεξουαλική συμπεριφορά των ανθρώπων.
http://www.askitis.gr/index.php/site/topicshow/parafiles/
Εγώ έκανα νήματα τα οποία είχαν ως θέμα τον φετιχισμό γυναικείων υποδημάτων και αυτοί με απέκλεισαν ως μέλος.
Να μου επιτρέψετε να σας θυμίσω.
Quote:
Οι παραφιλίες ή σεξουαλικές παρεκκλίσεις αφορούν καταστάσεις που χαρακτηρίζονται από επαναλαμβανόμενες, έντονες σεξουαλικά διεγερτικές φαντασιώσεις, σεξουαλικές παρορμήσεις ή συμπεριφορές, τις οποίες το άτομο επενδύει είτε προς το άλλο ή το ίδιο φύλο ή ακόμη και προς άλλα σεξουαλικά αντικείμενα με αποκλειστικό στόχο τη σεξουαλική διέγερση. Οι παραφιλίες αφορούν στην πλειοψηφία τους τον ανδρικό πληθυσμό και προκαλούν σημαντική δυσφορία στο ίδιο το άτομο ή το περιβάλλον ή/και έκπτωση στον κοινωνικό, επαγγελματικό ή σε άλλους σημαντικούς τομείς της λειτουργικότητάς του.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αποκλειστεί ένα μέλος που γράφει για τον φετιχισμό. Εξάλλου εγώ δεν γράφω εδώ για πράματα τα οποία είναι ποινικώς κολάσιμα ή αξιόποινα.Quote:
Φετιχισμός: Η σεξουαλική διέγερση επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της χρήσης άψυχων αντικειμένων που σχετίζονται με το σώμα π.χ. γυναικεία εσώρουχα, καλσόν, μπότες, δερμάτινα αντικείμενα. Ο φετιχιστής διεγείρεται κρατώντας, χαϊδεύοντας, μυρίζοντας ή έχοντας στο οπτικό του πεδίο το φετίχ και όταν αυτό απουσιάζει μπορεί να εμφανίσει πρόβλημα στη σεξουαλική λειτουργία, π.χ. πρόβλημα στύσης. Ο φετιχιστής συνηθίζει να κάνει μεγάλες συλλογές των φετίχ που προτιμά ή ακόμα και να τα κλέβει, γεγονός που μπορεί να τον οδηγήσει και σε εμπλοκή με το νόμο.
Ούτε έγραψα προσωπικές ιστορίες οπου περιγράφω πως έκλεψα από μια γυναίκα στο δρόμο τα high-heels της, κτλ...
Εγώ ούτε κλέβω high-heels, ουτε συλλέγω high heels, και δεν γενικά δεν έχω εμπλακεί με το νόμο, και ουτε σκοπεύω να εμπλακώ.
Επίσης να σημειωθεί πως αυτό το φόρουμ έχει ως περιγραφή
Quote:
Οικογένεια, σχέσεις, σεξουαλικότητα
Θέματα σχέσεων, ζευγαριών, θέματα που αφορούν τον άντρα και την γυναίκα, την οικογένεια, την φιλία. Σεξουαλικά προβλήματα, διαταραχές και παρεκλίσεις.....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++
Anyway....Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Χρησιμοποιει και οδοντοκρεμα ή μονο την οδοντοβουρτσα; Επισης χρειαζεται ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα ή κανει την δουλεια και μια απλη; :D
Καλή ιδέα, ειδικά το θέμα της ηλεκτρικής οδοντόβουρτας. Γενικά θα χρησιμοποιηθεί η οδοντόβουρτσα που έχει ο άνδρας (ό,τι και αν είναι).
Κοιτα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η απίστευστη μέθοδος που τιτλοφορείται ως \"bottom-up\".Quote:
Originally posted by anwnimi
Όντως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει ότι γούστα θέλει και να επιδιώκει να τα ικανοποιεί.
Το πρόβλημα έρχεται όταν κάποιος δεν μπορεί να \"φτιαχτεί\" με κανέναν άλλο τρόπο παρά μόνο πχ με το φετίχ του. Όταν δηλαδή το φετίχ παίρνει τον αποκλειστικό ρόλο μέσα στη σεξουαλική πράξη και χωρίς αυτό δεν μπορεί να υπάρξει.
Μια απορία Max που μου δημιουργήθηκε με όλες αυτές τις περιγραφές (σημειώνω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο γιατί κατάλαβα ότι εδώ ψάχνεις γυναίκες που θα τις ενδιέφερε κάτι τέτοιο).
Δηλαδή η κοπέλα φορεί τις γοβίτσες (ή τις μπότες) της, βγαινει παρέα με τον άνδρα. Μετά όταν γυρίζουν σπιτι, αρχίζει η καταστρεπτική πλευρά των γυναικείων υποδημάτων.
Μετά η κοπέλα αφαιρεί τις γοβίτσες της και ο άνδρας κάνει μασαζάκι με την γλώσσα του στα πατουσάκια της για να τα ανακούφισει ( ως γνωστόν τα ψηλοτάκουν κουράζουν τα γυναικεία πόδια).
Επειτα, ο ανδρας αρχίζει να \"ανεβαίνει\" προς τα επάνω στο γυναικείο κορμί. Και φυσικά μετά το \"ανέβα βήμα βήμα\" ακολουθεί ένα υπέροχο ξέσκισμα-σεξάκι με την κοπέλα.
Δηλαδή η μέθοδος \"bottom-up\" εστιάζει στο να \"απολαύσει\" κάποιος το γυναικείο σώμα από κάτω προς τα πάνω.
Ετσι έχουμε
-Την δύναμη της σόλας.
-Γοβολατρεία & μποτολατρεία.
-Μετά γλείψιμο γυναικείων ποδιών.
-Μετά γλείψιμο γυναικείου αιδοίου
κ.ο.κ......
μέχρι να φτάσουμε σε ένα υπέροχο σεξάκι.
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Ο άνθρωπος είναι φετιχιστής και το δηλώνει ευθαρσώς.Τώρα,κάτι διακωμωδήσεις πάνω στα γούστα του καθενός,με το τι φτιάχνεται δηλαδή,δεν ξέρω ποιο νόημα έχουν ακριβώς.Να ποινικοποιήσουμε το φετίχ,γιατί εμείς ας πούμε είμαστε οι νορμάλ;Nα δουλέψουμε τον άλλον γιατί καυλώνει με διαφορετικό τρόπο απ\'ό,τι εμείς;Ψιλοανούσιο το κόβω.Ίσως να ήθελε απλά να κάνει γνωστό το φετίχ του,που με όλες τις ανταποκρίσεις που έλαβε,δείχνει πως μάλλον δεν γνωρίζουμε αρκετά για τα fetishes,πως τα θεωρούμε κάτι εξωπραγματικό.Στην πραγματικότητα,φετιχιστές είμαστε όλοι,λιγότερο ή περισσότερο fixed,αυτό έχω διαπιστώσει.Επίσης,οι φετιχιστές,καθώς δέχονται κι αυτοί πιέσεις από την κοινωνία,ανήκουν σε μία διαφορετικότητα που κάποιοι αυθαίρετα βαφτίζουν ανώμαλη,πρέπει να αντιμετωπίζονται από όλους μας με την ίδια διάθεση όχι στηλίτευσης,αλλά σεβασμού της επιλογής τους.I rest my case.
Ορθά τας λες!
Συμφώνω!;)
Το ίδιο και εγώ.
I rest my case.
φανταζομαι γιατι ισως μπηκες για να \"ψαρεψεις\" αλλες τακουνατζηδες....Quote:
Originally posted by Arce
Θέλω να διαμαρτυρηθώ επειδή με έκαναν ban.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λογισμό που έχουν οι moderators αυτού του φόρουμ.
Είναι ένα φόρουμ ψυχολογίας και εδώ είναι ένα υπο-φόρουμ σχετικά με την σεξουαλικότητα και την σεξουαλική συμπεριφορά των ανθρώπων.
http://www.askitis.gr/index.php/site/topicshow/parafiles/
Εγώ έκανα νήματα τα οποία είχαν ως θέμα τον φετιχισμό γυναικείων υποδημάτων και αυτοί με απέκλεισαν ως μέλος.
και οχι ακριβως γιατι θες να συζητησεις τα περι παρεκλισεων.
Λες να κανω λαθος?
Quote:
φανταζομαι γιατι ισως μπηκες για να \"ψαρεψεις\" αλλες τακουνατζηδες....
Λες να κανω λαθος?
Eγώ ήλθα εδώ για να μιλήσουμε για την δύναμη της σόλας....
Αφου μου αρέσει πολύ.... Τι να κάνω?...
Δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα μου....
Κοντεύω να σκάσω πια....
Θέλω να ζήσω υπο το δεσποτικό-μοναρχικό καθεστώς μιας υπέροχης γόβας/μπότας!
οχι και να σκασεις.....
συζητα οσο σου κανει κεφι.
Εγω οτι ειχα να πω, το εχω ηδη καταθεσει.
γιατι δεν γινεσαι τσαγκαρης?Quote:
Quote:
Λες να κανω λαθος?
Κοντεύω να σκάσω πια....
θα την περνας ζωη και σολα!
Quote:
Originally posted by Remedy
γιατι δεν γινεσαι τσαγκαρης?Quote:
Quote:
Λες να κανω λαθος?
Κοντεύω να σκάσω πια....
θα την περνας ζωη και σολα!
γιατι το σχολιο σου ειναι εντελως ηλιθιο....
να ενα λογος....
μηπως εννοεις τις διαΣτροφικές διαταραχές???Quote:
Originally posted by Remedy
νομιζω οτι το θεμα πρεπει να μεταφερθει στις διατροφικες διαταραχες..