ανακοινωθηκε κ αλλο μαθημα σημερα κ κοπηκα κ σ αυτο..δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει,,..δεν μπορω να αποδωσω σε κανεναν τομεα..ειμαι σε απογνωση
Printable View
ανακοινωθηκε κ αλλο μαθημα σημερα κ κοπηκα κ σ αυτο..δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει,,..δεν μπορω να αποδωσω σε κανεναν τομεα..ειμαι σε απογνωση
Eισαι 24 και ολοι εχουν αποφοιτησει, πηγαν στρατο και εκαναν κ οικογενεια? Μαλλον ζω σε καποιο αλλο συμπαν...:)Quote:
Originally posted by argy
Παρεες ειχα στο παρελθον,ομως πηραν πτυχια κ η εφυγαν η εχουν παει στρατο η παντρευτηκαν η τελος παντων αλλαξαν τοπο κ τροπο ζωης.Οποτε απο φιλους εχω \"ξεμεινει\" με πολυ λιγες κ οχι τοσο καλες παρεες.Βγαινω τουλαχιστο μια φορα τη βδοαμαδα,δεν ειναι οτι ειμαι κ μονο σπιτι... ομως δεν αλλαζει κ κατι.. Τα ιδια..
Ουτε νεες γνωριμιες εχω το περιθωριο να κανω απο καπου πλεον,ουτε εχω ελευθερο χρονο αν πω οτι ασχολουμαι αποκλειστικα με το θεμα \"πτυχιο\"...Αλλα κ ολα αυτα καλα να πηγαιναν δεν εχω επιτυχια στις γυναικες..Τιποτα δεν μου παει καλα..αποτυχιες παντου.
Μπορει σιγα σιγα να μπαινουν οι γυρω σου σε μια αλλη καμπη ζωης, ομως αυτο δεν σημαινει οτι εσυ δεν μπορεις να κανεις νεες γνωριμιες ή να βρεις ελευθερο χρονο για αποκτησεις οτι αναζητας.
Αποτυχιες αδιακοπες ή επιτυχιες χωρις σταματημο δεν εχει ποτε κανεις μας. Παιζουν και τα δυο. Οπως παιζει να μην βλεπεις τις επιτυχιες σου κ να κολλας μονο στις αποτυχιες.