μα με την λογικη την δικη σου, αυτος που δεν θα πρεπε να ζει, ειναι ο πατερας του παιδιου, γιατι εφερε ενα παιδι στον κοσμο χωρις να το ρωτησει , ουτε αν ηθελε εναν μαλακα για πατερα, ουτε αν το θεωρει ευκολο να μεινει μονο του στο κρυο να πεθανει...Quote:
Originally posted by libpa
Λοιπόν για να εξηγούμαστε.... κι εγώ το σκυλάκι μου άμα κρυώνει θέλω να το σκεπάσω...
Επίσης θέλω να πω ότι σε αυτή την κοινωνία την κακή που ζούμε, το πιο εύκολο είναι να δημιουργούμε εχθρούς γιατί νομίζω ότι και από μόνοι τους γίνονται εθελοντές.
Τώρα για το θέμα μας, έχω πει και σε άλλο θέμα ότι πιστεύω ότι οι άνθρωποι που δυσκολεύουν τη ζωή των άλλων δεν θα πρεπε να ζουνε, εκεί βέβαια έλεγα για τους κακούς τώρα το γενικεύω...Καλύτερα να ζουν άλλοι στη θέση τους που είναι αθώοι...πιστεύω ότι το παιδάκι δεν ήταν αθώο..ήθελε να σπάσει τα νεύρα του πατέρα του και ο άνθρωπος φαίνεται από μικρός...Anyway, τι πιστεύω; Ότι κι εγώ να ήμουν στην θέση του παιδιού, θα το δεχόμουν να το πάθαινα αυτό, από την στιγμή που έφταιξα....Οπότε είμαι αυτής της άποψης, που εξήγησα και πιο πάνω... Δεν νομίζω να λογοκριθώ και γι\'αυτό γιατί μετά δεν θα\'χω λόγια. Εξήγησα τη θέση μου. Μπορεί να είναι παράξενη, αλλά είναι δίκαιη. Το ίδιο που λέω για τους άλλους λέω και για τον εαυτό μου, με αυτή την άποψη δίκαιη αν εσείς δεν το πιστεύετε.
μιλας για δικαιοσυνη και συγκρινεις τον εαυτο σου με ενα πλασμα που δεν εχει διαμορφωμενη κριση, αντιληψη, συνειδηση και καμια σωματικη η πνευματικη δυναμη για να υπερασπισει τον εαυτο του η να επιβιωσει χωρις βοηθεια.
ποια ομοιοτητα ακριβως βρισκεις στους δυο σας?