παλι καλα που ειναι και η μεγαλη παρασκευη να φαμε κανα κρεας:P
Printable View
παλι καλα που ειναι και η μεγαλη παρασκευη να φαμε κανα κρεας:P
Δε νομίζω καθόλου.Γιατί έχω σιχαθεί τη μοναξιά κι αυτή είναι μάλλον που θα με σκοτώσει στο τέλος.Quote:
Originally posted by impossible
Ελα μωρε Paolo (συγχωρεσε με που σου μιλω ετσι αλλα σε νιωθω φιλο/η γι\'αυτο και το κανω) στο χερι μας ειναι να κανουμε κατι απ\'αυτα που θελουμε να κανουμε ΕΣΤΩ και αν ειμαστε μονοι. Δεν νομιζεις?:)
Εχω ακουσει αρκετους θανατους παγκοσμιως να συμβαινουν καθε χρονο απο επιθεση ιπποποταμου, απο πτωση καρυδας στο κεφαλι απο δεντρο(ω ναι..) μεχρι και εκεινον τον Αυστριακο Hans Steininger ο οποιος ειχε το μακρυτερο μουσι στον κοσμο (1,5 μετρο) και μια μερα που βιαζοταν ξεχασε να το μαζεψει,το πατησε,σκονταψε,επεσε κατω και εσπασε το λαιμο του.!Quote:
Originally posted by Paolo_1
έχω σιχαθεί τη μοναξιά κι αυτή είναι μάλλον που θα με σκοτώσει στο τέλος.
Παρολα αυτα για θανατο απο μοναξια δεν εχω ακουσει ....ακομα.
Η μοναξια δε μπορει να σου κανει κακο στο σωμα σου, εσυ μπορεις να κανεις κακο στο σωμα σου. Υπαρχουν απειρα μυαλα που περασαν απο τουτον τον πλανητη που ηταν μοναχικα , παρολα αυτα το εκμεταλευτηκαν αυτο για να σκεφτουν πιο καθαρα και συγκροτημενα και ετσι πηγαν μπροστα.
Γενικα μερικες φορες ισχυει η λογικη
\"guns dont kill. People kill\".
Το θεμα ειναι εσυ λοιπον πως θα διαχειριστεις την μοναξια αυτη.Μπορεις να την κανεις συμαχο σου και τελικα να σου φερει κοσμο διπλα σου , u decid-e
boltseed πολυ επιφανειακο και αστοχο αυτο που λες.η μοναξια ειναι ενα πολυπαραγοντικο συναισθημα και δεν ειναι τοσο απλο οσο νομιζεις.καποιος μπορει να εχει ολο το κοσμο γυρω του και παλι να νιωθει μονος...αν μπορουσαμε να ελεγξουμε τα συναισθηματα μας τοτε ολοι θα ημασταν χαρουμενοι και ικανοποιημενοι.
οχι κανενας αλλα χιλιαδες εχουν πεθανει εμμεσα απο μοναξια...μη περιοριζεσαι στη συνθηκη \"αιτιου-αιτιατου\" γιατι δεν εχει καμια σχεση με ιπποποταμο-θυμα και καρυδας-θυμα !
Δεν μπορω να καταλαβω απο που συμπερανες οτι νομιζω οτι η μοναξια ειναι κατι απλο.Δεν ειπα ποτε κατι τετοιο.Quote:
Originally posted by katatonia
boltseed πολυ επιφανειακο και αστοχο αυτο που λες.η μοναξια ειναι ενα πολυπαραγοντικο συναισθημα και δεν ειναι τοσο απλο οσο νομιζεις.
Το μονο που ειπα ειναι οτι απο μοναξια δεν εχω ακουσει να πεθαινει κανενας στον κοσμο.Το ειπες και εσυ, εμμεσα , οχι αμεσα. Ισως αντι να κυνηγαμε πως θα νικησουμε την μοναξια να ηταν πιο πρακτικο να κοιταξουμε τους παραγοντες που την προκαλουν αν οχι να τους εξολοθρευσουμε, τουλαχιστον να τους μελετησουμε σε ενα αλφα πρωτο σταδιο.Που ξερεις, μπορει να ανακαλυψουμε οτι ενας μοναχικος ανθρωπος μπορει να ειναι ετσι επειδη ενεργοποιηθηκε αυτοματα το αμυντικο του συστημα για να μην πληγωνεται απο τον κοσμο και ετσι να \"τρωει\" την λιγοτερη δυνατη ζημια κατω απο την \"ασπιδα\" της μοναξιας.
Αλλα αυτο ειναι μονο μια πιθανη περιπτωση.
Εγώ πάλι κάθε φορά που μπαίνω στο forum,ελέγχω αυτό το thread για να δω αν καταργήθηκε το πάσχα.Αχ,τι χαρά να ξεκινήσει κάτι τέτοιο από το e-psychology.gr
:D
Πάμε.Ξεκινάμε από το πάσχα ελλήνων πάσχα και μετά πάμε στα χριστούγεννα,στις εθνικές επετείους,στις παρελάσεις,στις καταθέσεις στεφάνων,στα βραβεία του mtv,στις ορκωμοσίες,στην προσευχή στο προαύλιο και κάνουμε μία επανάσταση πριν καλά καλά το καταλάβουμε,λολ.:D
Εγω λεω να...βαφτιστω...μουσουλμανος :P
Μπα μου αρεσει το Πασχα και φετος θα ναι σπεσιαλ:)
...σπεσιαλ με πατατες στον φουρνο ;)
omg lal :PQuote:
Originally posted by RainAndWind
Εγώ πάλι κάθε φορά που μπαίνω στο forum,ελέγχω αυτό το thread για να δω αν καταργήθηκε το πάσχα
Εμένα δε με καταθλίβει το ίδιο το πάσχα,αλλά τα αρνιά.:P:P
Χαρα που θα κανουν παντως οι χορτοφαγοι-οικολογοι-στρατιωντες_εναντια_του_κρ� �ατοφαγωτικου_καθεστως...
Το πασχα ειναι η καλυτερη τους. Θα αρχισουν τις διαδηλωσεις για τα δικαιωματα των ζωων φοροντας δερματινα μπουφαν , σαν εκεινους τους ακυρους που διαμαρτυρονται για την κοπη δεντρων και τα πανο-ταμπελες τους ειναι απο ξυλο ^^
χαχααααχααα
εγώ πάλι από κάτι τέτοιες ιδέες και προτάσεις δεν παίρνω μέρος στο φόρουμ... αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο ανήκουστο και βλάσφημο δεν μπορούσε να με αφήσει αμέτοχη ειδικά σήμερα που κρεμάται επί ξύλου ...πραγματικά λυπάμαι .....και το άσχημο είναι πως ίσως να μην μπορούν να πάρουν μέρος στην συζήτηση άτομα κάτω των 18 σίγουρα όμως διαβάζουν ... και αυτό με λυπεί πολύ περισσότερο που παίρνουν τέτοια μυνήματα.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Εγώ πάλι κάθε φορά που μπαίνω στο forum,ελέγχω αυτό το thread για να δω αν καταργήθηκε το πάσχα.Αχ,τι χαρά να ξεκινήσει κάτι τέτοιο από το e-psychology.gr
:D
τέσπα ο κάθε ένας την δουλειά του...
καλή ανάσταση σε όλους...
Είδες αναισθησία;Kρεμάται επί ξύλου και κάποιοι αναίσθητοι γελούν.
Δικαίωμά μας να γελάμε όσοι δεν πιστεύουμε σε ξύλα και κρεμάσματα,νεκραναστάσεις και τέτοια τραγικά.Όσοι πιστεύουν ας θρηνούν.Έχω πράγματααα εγώ να θρηνήσω,που άμα άρχιζα δεν τέλειωνα σε πέντε χρόνια.Επειδή μου φτάνουν λοιπόν τα πραγματικά πένθη,δε χρειάζομαι και φανταστικά για να το φτιάξω πενθύτερον το πράμα.:P
Νομιζω ο George Carlin ειχε πει
\"I would never want to be a member of a group whose symbol was a guy nailed to two pieces of wood\"
Δεν το πα εγω! Δεν το πα εγω!!!
Ουπς!
Τελος παντων καλο πασχα και απο μενα! (και το εννοω ;)