Γιατι αισθανομαι οτι με δουλευουν και το ανεχομαι ως ενα σημειο.
Printable View
Γιατι αισθανομαι οτι με δουλευουν και το ανεχομαι ως ενα σημειο.
δηλαδη πιστεύεις ότι κρύβω κάτι;
και τι να κρύβω άλλωστε;
A ρε ζαχαρουλα τι να σου πω και εγω...καλη η κουβεντα μεν αλλα οτι δινεις παιρνεις.
Quote:
Originally posted by keep_walking
A ρε ζαχαρουλα τι να σου πω και εγω...καλη η κουβεντα μεν αλλα οτι δινεις παιρνεις.
γιατι ρε; τι να πω παραπάνω τα πράγματα είναι συγκεκριμένα έχω κάποιο πρόβλημα και δεν ξέρω πως να το λύσω τι πρεπει να πω παραπάνω;
εσεις που είστε έξυπνα παιδια δεν μπορείτε να με βοηθήσετε εγω που είμαι ανόητη πως να τα καταφέρω.
βασικά τα προβλήματα μου άρχησαν εδω και 10 χρόνια και δεν γίνονται να διορθωθούν με τίποτα είναι κυρίως οικογενειακά και πολλά άλλα.
αναγκάστηκα να αλλάξω παρέες και τελικά να μείνω μόνη μου χωρίς φίλους γιατί τελικά όλοι είναι ηλίθιοι αν όχι όλοι οι περισσότεροι λίγοι ως κανένας ήταν καλά άτομο που δεν μου δημιουργησαν κάποιο πρόβλημα όλοι οι υπόλοιποι είτε θα ζηλεύουν είτε το ένα είτε το άλλο.
στο σπίτι ζω με τους γονείς μου και είναι μέσα στην γκρίνια γιατί είναι τελοιομανείς
τα έχω παίξει!!!
Ειρωνια ε?Quote:
εσεις που είστε έξυπνα παιδια δεν μπορείτε να με βοηθήσετε εγω που είμαι ανόητη πως να τα καταφέρω.
Δεν μας κανεις χαρη ξερεις...το αντιθετο συμβαινει.
και σταματα επιτελουν να τροποποιεις δεκα φορες το καθε μηνυμα!!!!!!!!!!!!!!
τι εννοείς ειρωνία με θεωρεις έξυπνη;
εννοείς ότι κάποιος κάνει χάρη σε κάποιον
βασικά εγώ αισθάνομαι χάλια οτι είμαι σαν άνθρωπος ώρες ώρες
χάλια όχι εντελώς αλλά μερικές φορές ναι
Κοιτα να δεις κανεις παραθεσεις σε μηνυματα...κανεις τροποποιησεις χειριζεσαι καλα το φορουμ...αλλοι περασαν μηνες να τα παρουν χαμπαρι...εισαι παλια στο κουρμπετι και αυτο κατι μου θυμιζει.
Κανε οτι καταλαβαινεις.