Καταρχάς, να ζητήσω χίλια συγνώμη για την πολυήμερη καθυστέρηση της απάντησής μου, όμως τα προβλήματα συνεχίζονται και αυξάνονται...
Όσον αφορά το Geodon, ο γιατρός μου αύξησε τη δόση σε 2χ40mg ημερησίως και αντί για effexor παίρνω πλέον ladose (ομολογώ ότι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί βοηθάει αρκετά την αποχή μου απ΄το φαγητό. Όχι όσο θάθελα αλλά αρκετά...)
Με το geodon είχα όντως υπνηλία (ιδιαίτερα στη δόση των 60mg/day, η κατάστασή μου είχε γίνει τραγική! Αδυνατούσα ακόμα και να κρατήσω ανοικτά τα μάτια για να οδηγήσω!).
Τώρα όμως έμαθα να την καταπολεμώ μέρα με τη μέρα και πλέον την έχω εξαλείψει σχεδόν.
Δυσκινησία δεν μου εμφανίσθηκε. Κάποια δερματικά εξανθήματα μόνο.
Η ψυχική μου κατάσταση έχει μερικώς διαφοροποιηθεί και προς το καλό και προς το κακό:
Προς το καλό, διότι το μέγα πρόβλημα της νυχτερινής ενούρησης ΔΕΝ το αντιμετωπίζω εδώ και 2 βδομάδες (ίσως η αλλαγή του φαρμάκου από effexor σε ladose??) κι αυτό μου δίνει λίγη αυτοπεποίθηση και χαρά
Προς το κακό, διότι εμφάνισα κρίσεις πανικού σε κοινωνικές δραστηριότητες, αποφεύγω παντοιοτρόπως να βγω έξω ή να δεχθώ επισκέψεις σπίτι και τάση απομόνωσης.
Με λούζει κρύος ιδρώτας όταν πρέπει να πάω κάπου το παιδί, η καρδιά στο στήθος μου φτερουγίζει και κάνω τ\'αδύνατα δυνατά για ν\'αποφύγω πολυκοσμία και έξοδο απ\'το σπίτι (ιδίως τις νυχτερινές ώρες).
Συγνώμη που εκμεταλλεύθηκα για μια ακόμη φορά τον πολύτιμο τούτο χώρο για να μιλήσω σιωπηλά... ο αγαπημένος τρόπος ομιλίας μου...