Με το καλό και να σου πάνε όλα κατ\'ευχήν.:)
Printable View
Με το καλό και να σου πάνε όλα κατ\'ευχήν.:)
Καλή νεα αρχη φιλε σκιαχτρο.
Μια απορια που θα σκασω αν δεν τη πω... λεει εχεις γεννηθει το 80 το προφιλ σου. Πως γινεται λοιπόν να είσαι συνταξιουχος?? :o :P Εκτος αν δεν ισχυει η ημερομηνια που εχεις γραψει.
Πηρε συνταξη λογω προβληματων υγειας winston ισως.
Kαλή νέα αρχη γεματη ομορφες μερες:)
Η Σοφια ειναι οντως πολυ ομορφη κ αφου σου βγαινουν κ τα πρακτικα ζητηματα μια χαρα, αξιζει να το δοκιμασεις. Ευχομαι να πανε ολα καλα!
καλή νέα αρχή και από εμενα! :)
καλη τυχη σου ευχομαι ψηλε!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, εύχομαι ειλικρινά ο καθένας να βρει το δρόμο του και να μη βασανίζεται η ψυχή του.. Ας κάνεις εσύ την αρχή!
Η Σόφια ειναι οντως ομορφη και κυριως ηρεμη πολη. Θα εισαι κοντα και στην πατριδα κιολας αμα θελησεις κατι^^
guden luck και απο εμενα, εναν νιτζα!
στα 30?Quote:
Originally posted by keep_walking
Πηρε συνταξη λογω προβληματων υγειας winston ισως.
Quote:
Originally posted by iberis
Το ίδιο σκέφτηκα αλλά ντράπηκα να το πω για να μην με περάσετε για καμιά χαζορομαντική:Ρ
Skiaxtro σου εύχομαι να περάσεις καλύτερα από όσο περιμένεις! Μου αρέσουν οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις και τις υλοποιούν:) Καλή τύχη!
ΑΧ ελπίζω κι εγώ σύντομα να γράψω το πρώτο μου thread με τίτλο τύπου \"Φεύγω για Ντουμπάι (bye μωρό μου bye= γνωστή επιτυχία του Σπύρου Λεούση!!:o)\". Θα κολλούσε βέβαια και ο επίσης θρυλικός στίχος \"Φεύγω να πάω να βρω στο Μπανκόγκ τον σύντροφό μου τον Κιγκ-Κογκ...\":D
αχαχαχαχαχαχ προσ το παρον εισαι μαζι μασ.. \'\'τσαι στο μπαλκονι με λεμονι\'\' χαχεεχεχ
και επισεισ το \'\'θα παω στην ζουγκλα μετον Ταρζαν\'\' μην ξεχνιομαστε... χεχεχ
Πολλοι φιλοι ηταν φοιτητες στη Σόφια,ωραία πόλη ζωντανή..
σου ευχομαι να σε παρασύρει στη χαρά και να ζήσεις καλά..:)
ειχα παει πριν πολλα χρονια στη Σοφια,
δεν μου ειχε κανει καλη εντυπωση, ηταν μια αχρωμη πολη,
που για μενα τοτε μπορουσες να φας και να διασκεδασεις με το 1/3 των ελληνικων χρηματων τοτε.
Πρεπει να εχουν περασει ομως κοντα στα 15 χρονια και σιγουρα ολα θα εχουν αλλαξει εκει.
Εχω την εντυπωση οτι με βαση τα οσα εχεις γραψει σκιαχτρε εδω μεσα, κανεις μια εξυπνη κινηση
με καλυμενα τα νωτα σου.
Υπομονη για να προσαρμοστεις στα νεα δεδομενα και ολα θα πανε καλα....