δεν το πιστευω οτι ενας αντρας αγαπαει πιο αληθινα απο την γυναικα!σε αυτο δεν υπαρχουν ειδικα δοαφορες η καρδια το συναισθηα ειναι ενα!η το νιωθεις παρα πολυ η οχι! αυτο για τους καφεδες λογικο..
Printable View
δεν το πιστευω οτι ενας αντρας αγαπαει πιο αληθινα απο την γυναικα!σε αυτο δεν υπαρχουν ειδικα δοαφορες η καρδια το συναισθηα ειναι ενα!η το νιωθεις παρα πολυ η οχι! αυτο για τους καφεδες λογικο..
Κοίτα έπαθα κ γώ κρίσεις πανικού, για πόνους όμως που λές με προβληματίζει, δεν νομίζω απο κρίσεις πανικού να έχεις μυικούς πόνους κ σφαδάζεις, εγώ δεν είχα τουλάχιστον όμως όπως είπε κ ενας φίλος οι κρίσεις πανικού διαβαθμίζονται, εγω θα το ξαναπώ πάντως, με την ομοιοπαθητική είδα αποτελέσματα όταν ήμουν στο αποκρύφωμα των κρίσεων μου ( λένε πως δρά άμεσα σε οξείες ψυχολογικές καταστάσεις ), φθηνά κ ακίνδυνα είναι, γιατι δεν το δοκιμάζετε?
ειχα παρει ενα μικρ ανθοιαμα πως α λενε αυτα απλα ειναι αδιαφορος με αυτα θα το δουμε και αυτο..ναι οι μυικοι πονοι με κανουν να σκεφτομαι και εγω...
Δεν μπορεί να είσαι αδιάφορος οταν υποφέρεις, κ αντε δεν το σκέφτεται αυτος ψάξου εσύ, ομοιοπαθητικά φάρμακα θέλει όχι ανθοιάματα, πας σε ομοιοπαθητικό, του λές πως έχει κ σου δίνει κατάλληλη θεραπεία, καφέδες όμως κομμένοι...
αα οκ ευχαριστω να ρωτησω καπου ειδα εδω ενα παιδι να λεει οτι αμα ειναι κανεις και θεραπεια με χαπια για αρυυθμιες ισχυει?
Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση, αν εννοείς το αν κανει η ομοιοπαθητική στις αρρυθμίες δεν το γνωρίζω, βοηθάει σε συγκεκριμένες παθήσεις η ομοιοπαθητική και μεσα σε αυτές είναι κ τα ψυχολογικά.
οχι οχι για ομοιοπαθητικη καταάβα καμια σχεση με ανθοιαματα τοσο..για αρυθμιες εννοω αν και δεν του παν για χαπια θα μπορουσε να το καταπολεμησει με τονξ παραδοσιακο τροπο με χαπια?
για αρρυθμίες δεν έχω ιδέα, γιαυτα ρώτα κανα γιατρό μη τον ξεκάνουμε κιόλας χαχαχα
ειπα οτι εχει προπτωση μητροειδους αλλα του παν οτι δεν ειναι ανυσηχιτικο?
Ενα άρθρο που ανέβασε ενας αναγνώστης του φόρουμ ,μιλά για τη κατάθλιψη, τα συμπτώματα σε όλους διαφέρουν κ αναφέρει κ μυικούς πόνους εδώ, οπότε μάλλον κατάθλιψη έχει κ όχι κάτι πιο σοβαρό, διάβασε το.
www.depressionanxiety.gr/4/article/greek/4/72/index.htm