Quote:
libpa, όποιος άνθρωπος με \"παρομοίου\" είδους προβλήματα έχει γράψει στο φορουμ περισσότερα από εκατό διακόσια μηνύματα έχει φάει το ίδιο και χειρότερο λούκι (χλεύασμα, δούλεμα όπως θες πέστο), οπότε άστο κοπέλα μου δεν αξίζει να χαλάς την ψυχική σου υγεία για άγνωστους που δεν τους καίγεται καρφάκι για σένα. Δες το και έτσι. Τίποτα δεν είναι απόλυτο.
Υπάρχουν και ηλίθιοι που παραδέχονται,
υπάρχουν και πονηροί που δεν ξέρουν να δικαιολογηθούν,
υπάρχουν και σοφοί που επιμένουν,
Αν σε παρηγορεί πίσω από κάθε εντυπωσιακός λόγος βρίσκεται μια σκέψη που πολλές φορές δεν εκπληρώνει καμία προϋπόθεση υπαρκτής εμπειρίας παρά πουλάει για τον εντυπωσιασμό της.
Να και εγώ έγραψα το εξής: my madness always has a method (Η τρέλα μου έχει πάντα μέθοδος). Δεν σημαίνει ότι επειδή ακούγεται σωστό είναι και σωστό.
Βλέπω πως είσαι σε ένταση αυτές τις μέρες, έχω νιώσει και εγώ έτσι. Εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα και αν σε ενοχλεί κανένας προσπάθησε να το συζητήσεις με ανθρώπους που είναι δίπλα σου, στην πραγματική σου ζωή, όχι εδώ.
Ουτε με σενα συμφωνω ονειροπλασμενε...μια περιοδο εγραφα 150 μυνηματα την ημερα , γιατι υπεφερα αλλα δεν επιτεθηκα , δεν προσβαλλα, δεν χλευασα και σιγουρα δεν μπηκα σε κανενα λουκι , ουτε αναγκαστηκα να συμβιβαστω.