Quote:
Originally posted by RainAndWind
Bye bye.Ειλικρινά,δε στεναχωριέμαι.Δεν ξέρω αν θα έπρεπε,αλλά προτιμώ να μην υποκρίνομαι.Κάνατε την τρίχα τριχιά με κάτι ευθιξίες σας,και κάτι κηρύγματα για ηθικές εξωπραγματικές,κυριολεκτι� �ά extra terrestrial,που κανένα χώρο δεν έχουν ούτε στην πραγματική ζωή,πόσο μάλλον δηλαδή που περιμένατε να ζήσετε αγγελικά πλασμένους κόσμους και σε ένα φόρουμ,λολοολ.:P
Εγώ πάλι προτιμώ να μαθαίνω τεχνικές αυτοάμυνας,γιατί ίσως έχω περάσει από πραγματική κακοποίηση και ξέρω πως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που προτάσσετε ως τέτοια εδώ.Οπότε,καλό μου κάνει ό,τι με σκληραίνει,ό,τι με μαθαίνει να ανταπεξέρχομαι στην έξω από δω ζωή,και όχι ό,τι με μαθαίνει να μιλάω για κάτι \"ανεξέλεγκτη βία\"και τέτοιες τραγικοποιήσεις-soz που χαλάω λιγάκι τη σούπα.Την ευαισθησία μου θα την επιδεικνύω επιλέγοντας να μην κυβερνά δίχως έλεγχο,να κυβερνώ εγώ πάνω της.
Για απόφυγε εντελώς τη βία εκεί έξω,κι έλα πες μου μετά.Με το που θα βγεις να οδηγήσεις στο δρόμο θα φας και τη μούτζα,τότε τι θα κάνεις,θα παρατήσεις το τιμόνι και θα πας να κλάψεις στο δωμάτιό σου;;;Εσύ πρέπει να μάθεις να ανταπεξέρχεσαι,όχι να προσαρμοστεί ο κόσμος στα δικά σου μέτρα και σταθμά.Kι εκεί μέσα κι εδώ έξω shit happens.That\'s all there is to say.
Μια χαρά θα είναι το φόρουμ,εκτός αν θεωρούμε τους εαυτούς μας τόσο σημαντικούς που δε θα επιβιώνουν οι χώροι μετά την αποχώρηση κάποιων μελών.Στην πράξη μια χαρά επιβιώνουν και αυτό είναι δείγμα υγιέστατο κατ\'εμέ.Welcome to the real life,ουδείς αναντικατάστατος.:P
Eύχομαι να είστε καλά στην υγεία σας τα αποχωρούντα μέλη,να έχετε τις δυνάμεις να τα βγάζετε πέρα στη ζωή και να χαίρεστε τις μέρες σας στον κόσμο,πέρα από διαφωνίες μου με συμπεριφορές.:)