φανταζομαι ποσο ωραια θα νοιωθεις οταν αυτη σου περιγραφει ποσο μαλακας και αμπαλος ειναι ο αλλος στο κρεβατι καθε βραδυ που το γλεντανε τα 2 τους...
Printable View
φανταζομαι ποσο ωραια θα νοιωθεις οταν αυτη σου περιγραφει ποσο μαλακας και αμπαλος ειναι ο αλλος στο κρεβατι καθε βραδυ που το γλεντανε τα 2 τους...
θα σου πω σαν γυναικα..εγω αν περιμενες να συγουρευτω..και να νιωσω ετοιμη να ερθω σε εσενα και να αφησω τον νυν θα ηθελα ασφαλεια ..και θα ηθελα να συγουρευτω πωσ οντοσ με θελεισ ..και θα ημαστε καλα μαζι... αν ξαφνικα αρχιζεσ να με φτυνεισ θα ηταν σαν να με κοροιδευεσ τοσο καιρο..και θα ενιωθα πωσ καλα εκανα και δεν ηρθα σε εσενα γιατι ..δεν ηταν και τοσο σηματικο για εσενα...
αλλο βεβαια το εντελωσ φτυσιμο...και αλλο μια πιο ψυχρη συμπεριφωρα..
Εσυ μεχρι που εισαι διαθετειμενος να φτασεις...εεεεε υπαρχουν και ορια , δεν θα καθεσαι να περιμενεις μεχρι να παρει τις αποφασεις της η λεγαμενη , μερικες φορες απλως φευγεις.
βρες μια σωστη κοπελα βρε....μην ασχολεισαι με κοπριες
θα δεις, στο τελος θα σου πει \"χωρισα με αυτον, και ενω ημουν στεναχωρημενη φορτισμενη την αλλη μερα σε ενα cafe γνωρισα ενα αλλο παιδι που με παρηγορησε.ηταν πολυ καλο κτλ. τι λες να κανω φιλε μου? να συνεχισω μαζι του?\"
λολ και μετα απο λίγο θα σου λέει ότι δεν περνάει καλά και με τον δεύτερο και να περιμένεις μέχρι να χωρίσει.
Αφού το δέχεσαι? Γιατί όχι;
Pad, εχεις σε πολλά δίκο.Φοβαται νε ξεκινησει κατι καινουργιο μην της βγει σκαρτο και μεινει μόνη.Λογικα εχει βολευτει.Adzik, της ασφλαεια που θα της παρεχω της την εχω δειξει.
ε γι αυτο σου λεω την εφτυσεσ φτανει καλο ειναι κι αυτο για λιγο ξεμοναχιασε την τωρα και αναγκασε την να ξεκινησει το καινουριο αφου εχετε οικειοτητα πιειτε και λιγο παραπανω βοηθαει αυτο για πολλουσ λογουσ και γιατι πεφτουν οι αντιστασεισ και γιατι σε δοκιμαζει εκ του ασφαλουσ δηλαδη αν στραβωσει θα σου πει ειχα πιει και δεν ηξερα τι εκανα τα σκεφτονται αυτα οι γκομενεσ
Συγγνώμη βρε ekimi, δεν υπάρχει λογική στο \'Φοβαται νε ξεκινησει κατι καινουργιο μην της βγει σκαρτο\'... με ένα τέτοιο σκεπτικό οποιαδήποτε σχέση ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, εννοείται ότι δεν έχει νόημα. Ούτε το πισί που θα βρούμε στο \'Πλαίσιο\' σε προσφορά δε ξέρουμε αν θα μας βγει \'σκάρτο\', αν δε το πάρουμε... κι άντε αυτό έχει ένα συγκεκριμένο κόστος, ο άνθρωπος έχει;... και ποιός άνθρωπος είν\' αυτός που θεωρεί ότι δικαιούται εκ των προτέρων να ξέρει τί κουμάσι είναι ο άλλος και μήπως του βγει \'λίγος\';... ίσως αυτός που θεωρεί ότι αγγίζει την \'τελειότητα\' και ζητάει συστατικές επιστολές πρώτα απ\' τους υπόλοιπους... αυτά είναι αστεία για μένα. Εγώ θα έλεγα να μη τριβελίζεις τόσο το μυαλό σου, και άσε να έρθει μια κοπέλα που θα της αρέσεις όπως είσαι χωρίς να ζητήσει βιογραφικό... :) ... στη θέση σου, θα σύστηνα στο κορίτσι αυτό να απευθυνθεί σε μια... ασφαλιστική εταιρία που παρέχει επισήμως παντός είδους \'ασφάλεια\'...
:P
ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!
Απλα άρπαξε την οταν σε κάνει τη δύσκολη κ δώστης να καταλάβει, θα τα ξεχάσει όλα μετα ;)
axaxaxaxxa ετσι ειπε και ο αντρασ μου...αχαχαχαχα... οταν του διαβασα το θεμα αυτο..ΑΝΤΡΕΣ..
LOL...Quote:
Originally posted by Empneustns
βρες μια σωστη κοπελα βρε....μην ασχολεισαι με κοπριες
ekimi δε θα πω αν ειναι σωστο η λαθος να περιμενεις , αλλα ειναι γεγονος οτι αρκετες κοπελες δεν πηγαινουν παρακατω αν δε νιωσουν οτι αυτο το παρακατω ειναι κατι. Βεβαια οι σχεσεις εμπεριεχουν κ αυτο το ρισκο, αν ομως η αλλη εχει κατα καποιο τροπο συνηθισει αυτη τη σχεση κ την ασφαλεια που της προσφερει ειναι καπως λογικο να φοβαται να παει σε κατι καινουριο και μεταφερεται σε σενα το βαρος να της δειξεις τι μπορει να περιμενει απο σενα. Αλλα αν περναει ο καιρος και δε βλεπεις οντως εξελιξη δε γινεται και να μενεις στασιμος σε μια κατασταση που δε βλεπει καπου
αυτο που ειπε ο/η rock ειναι το πιο σωστο που ακουστηκε κατα τη γνωμη μου