www.greentortoise.com
για εκδρομές στην αμερική.
είναι σχετικά φτηνές, αλλά και της ταλαιπωρίας!
Printable View
www.greentortoise.com
για εκδρομές στην αμερική.
είναι σχετικά φτηνές, αλλά και της ταλαιπωρίας!
\'Εχω ακούσει για κάτι εκδρομές
σε κάποια εξωτικά μέρη με σαφάρι
τώρα αν θυμάμαι καλά ή Τυνησία
ή κάπως αλλιώς είναι φθηνότερα
από το να πας κάπου στην Ευρώπη. Ή Ταϊλάνδη....
γαματο! μονο που... δεν εχω εξοχικο!! :DQuote:
Originally posted by Adzik
Κάντε διακοπές στην Ελλάδα χωρίς έξοδα διαμονής με την ανταλλαγή εξοχικών κατοικιών !
09 Απρ. 2009
χωρίς σχόλια
Τι είναι η ανταλλαγή εξοχικών κατοικιών; (home exchange ή house swap)
Απολαμβάνεις τις διακοπές σου στο εξοχικό κάποιου ενώ εκείνος μένει στο δικό σου. Aνέξοδα! Η ανταλλαγή κατοικιών βασίζεται στην λαχτάρα να ταξιδέψεις, στον αμοιβαίο σεβασμό και την εμπιστοσύνη. Για πρώτη φορά στη χώρα μας κι εμείς οι Έλληνες έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το home exchange μέσα από το μοναδικό αυτό site και να ανταλλάξουμε τα σπίτια μας που βρίσκονται μέσα στον ελλαδικό χώρο.
Το home exchange είναι το σύστημα ανταλλαγής εξοχικών κατοικιών, που δουλεύει άριστα εδώ και 50 χρόνια στο εξωτερικό.Τα αντίστοιχα site στον κόσμο έχουν χιλιάδες μέλη το καθένα. Άνθρωποι που έχουν επιλέξει αυτόν τον τρόπο για τις διακοπές τους από την νεαρή τους ηλικία μέχρι και τα γεράματά τους! Τον πιο οικονομικό, άνετο, διασκεδαστικό τρόπο διακοπών. Η ανταλλαγή τώρα γίνεται μέσα στην Ελλάδα για να μπορέσεις να νοιώσεις απόλυτα ασφαλής. Μπορείς να οργανώσεις απεριόριστες ανταλλαγές τα Σαββατοκύριακα, τις αργίες και φυσικά τις χειμερινές και καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειάς σου όλο το χρόνο και να γνωρίσεις την Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
http://www.homeexchange.gr/home/
http://genia700euro.pblogs.gr/tags/fthines-diakopes-gr.html
ασε που στην πραξη δεν ξερω αν θα μπορουσα να εμπιστευτω με την ιδεα αν θα μου κλεβαν το σπιτι η οχι.
ηπάρχουν και τα κάμπινγκ
απο αθηνα ωραια μονοημερη ειναι για ναυπλιο.
αλλο ωραιο που πηγα προσφατα ειναι ο διαπλους της διωρυγας της κορινθου με καραβακι! :)
μπαναλQuote:
Originally posted by lucifer
απο αθηνα ωραια μονοημερη ειναι για ναυπλιο.
αλλο ωραιο που πηγα προσφατα ειναι ο διαπλους της διωρυγας της κορινθου με καραβακι! :)
για έλα πάνω χαλκιδική να δεις μονοήμερες
τζανετ εισαι απο θεσσαλονικη? εγω θεσσαλονικη τελευταια φορα που πατησα το ποδι μου ηταν το... 1998!!!
γενικως με β ελλαδα δεν εχω παρτιδες. παντως γενικως μου αρεσουν τα ταξιδια, κ ειδικα τα μερη που ΔΕΝ εχω παει!!!
σε αντιθεση με καποιους που πανε σε ενα μερος το ερωτευονται κ μετα πανε ολο εκει, εγω τετοιους ερωτες δεν!!
ειμαι γυριστρουλα! ;)
Quote:
Originally posted by janet
για έλα πάνω χαλκιδική να δεις μονοήμερες
περυσι ειχα παει με το καραβακι χαλκιδικη αμουλιανη πολυ φθηνη και ωραια μονοημερη εκδρομη
και εγώ ....γυριστρούλα είμαι:)Quote:
Originally posted by lucifer
τζανετ εισαι απο θεσσαλονικη? εγω θεσσαλονικη τελευταια φορα που πατησα το ποδι μου ηταν το... 1998!!!
γενικως με β ελλαδα δεν εχω παρτιδες. παντως γενικως μου αρεσουν τα ταξιδια, κ ειδικα τα μερη που ΔΕΝ εχω παει!!!
σε αντιθεση με καποιους που πανε σε ενα μερος το ερωτευονται κ μετα πανε ολο εκει, εγω τετοιους ερωτες δεν!!
ειμαι γυριστρουλα! ;)