@ κεεπ
σε εχαριστω για την υποστηριξη
Printable View
@ κεεπ
σε εχαριστω για την υποστηριξη
Ακουω ολο και πιο συχνα για ομοιοπαθητική.Το εχεις ψαξει?
οχι αλλα ισωσ το δω τωρα που το λεσ
ερωτηση,
το μυμημα του βολτσιντ που πιγε? εγω δεν εσβθησα τπτ , μπορει να το κανει αυτοσ?
αιντε γιατι με τσαντισε ο τυποσ
Οχι το εσβησε γιατι προφανως ειδε οτι σε στενοχωρησε και δεν ηταν αυτος ο σκοπος του....απλως ξερεις γραπτο κειμενο , δεν εχει πολυ πλουτο μεσα συναισθηματων και εξοκυλει πολλες φορες.
ok.
τουλαχιστον μου δημιουργησε ενα συναισθημα!!! οποτε τον ευχαριστω που μου θυμισε πωσ αντιδρω ακομα :)
βασικα το εσβησα λιγα δευτερολεπτα αφοτου το εγραψα-βιαστικα- επειδη σκεφτηκα οτι αμα το δεις ισως να ενοιωθες ασχημα και αυτο ειναι το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα να συμβει , αλλα τωρα βλεπω οτι ησουν πιο γρηγορη και με προλαβες να το διαβασεις πριν το σβησω.. ουτε σφαιρα να ησουν ;)
Απο την αλλη ηθελα και να θυμωσεις (οχι μαζι μου βεβαια) αλλα εχμμ.... τεσπα...
u have my apologies ;)
σε καταλαβαινω.
παντωσ γενικοτερα...., αυτο ειναι η πρωτη σκεψη καθε αντρα για τετοια περιστατικα..και ποσο μαλλον για πιο σοβαρα.
αυτο εινια ενα καλο θεμα για συζητηση :)
apologies acepted :)
Ok, από όσο ξέρω δεν υπάρχει κανένα είδος ψυχοθεραπείας που να εμπεριέχει το...πασπάτεμα από τον θεραπευτή σαν μέσο για να βελτιωθεί ο θεραπευόμενος. Ακόμα και στην γνωστική-συμπεριφορική θεραπεία που είναι πιο πρακτική, στην περίπτωση που το άτομο έχει πολύ χοντρό κοινωνικό η ερωτικό πρόβλημα, το πρόβλημα το δουλεύει το άτομο με τους γύρω του (υπο κάποια καθοδήγηση από τον θεραπευτή) όχι με τον...θεραπευτή τον ίδιο! Αν ήταν έτσι όλοι οι άντρες θα γινόντουσαν...ψυχοθεραπευτ� �ς (λολ ok αυτό ήταν blak humour)
Runner μην το συζητάς αυτό είναι σεξουαλική παρενόχληση με την βούλα, φύγε όπως είσαι. Αυτό σηκώνει και καταγγελία κανονικά και εγώ στην θέση σου θα το έκανα.
Από ότι καταλαβαίνω είσαι σε μια όχι και τόσο καλή διάθεση. Κοίτα εγώ δεν είμαι εναντίον κάποιας φαρμακοθεραπευτικής αγωγής γι αρχή, τουλάχιστον για να ξαναποκτήσεις κάποιο κίνητρο και κάποια ενέργεια (έτσι και αλλιώς τα μοντέρνα αντικαταθλιπτικά SSRI δεν έχουν καμια σχέση με τα παλιότερα είναι πολύ ελαφριά και δεν εθίζουν ούτε σε ναρκώνουν). Μετά μπορείς να πας σε ένα πολύ έμπειρο ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή για να κάνεις ένα είδος ψυχοθεραπείας που είναι για κατάθλιψη και λέγεται \"γνωστική-συμπεριφορική θεραπεία\" (δεν ξέρω αν υπιτίθεται ότι έκανες αυτή αλλά από αυτά που λες σίγουρα όχι). Μην το αφήνεις, θα δεις θα αισθανθείς 1000 φορές καλύτερα. Μην φοβάσαι ούτε να βαριέσαι να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις! Φύγε από αυτόν και πήγαινε από αύριο σε ένα ψυχίατρο για αντικαταθλιπτικά φαρμακάκια και παράλληλα ψάξε για ένα καλό κλινικό ψυχολόγο για γνωστική-συμπεριφορική θεραπεία. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα! Από αύριο κιόλας.
petran σ ευχαριστω
μου ελεγε πωσ το here and situatioν ειναι αυτο που κανουμε, και οτι κανω εκει θα μπορεσω να το μεταφερω και εξω.
σε καποια ναι με εμαθε να ζω λιιιγο καλυτερα. ακομα κι οταν χρειαστηκα καπου σοβαρη βοηθεια το εκανε.
ομωσ ναι .πιστευω οτι ειναι τελικα μια μορφησ παρενοχλησησ.
το εδω και τωρα κατασταση δεν εχει καμια σχεση με την γνωσιακη που λεσ ε?
εχω στειλει και π.μ. σε ενα παιδι απο δω, εχω κανει και ποστ αν καποιοσ ξερει καποιον να μου πει.., θα το βρω.
μου αρεσει που με ενθαρυνεισ.
και πιο πολυ μου αρεση η διαθεση σου mad :P
Quote:
Originally posted by runner
petran σ ευχαριστω
μου ελεγε πωσ το here and situatioν ειναι αυτο που κανουμε, και οτι κανω εκει θα μπορεσω να το μεταφερω και εξω.
σε καποια ναι με εμαθε να ζω λιιιγο καλυτερα. ακομα κι οταν χρειαστηκα καπου σοβαρη βοηθεια το εκανε.
ομωσ ναι .πιστευω οτι ειναι τελικα μια μορφησ παρενοχλησησ.
το εδω και τωρα κατασταση δεν εχει καμια σχεση με την γνωσιακη που λεσ ε?
εχω στειλει και π.μ. σε ενα παιδι απο δω, εχω κανει και ποστ αν καποιοσ ξερει καποιον να μου πει.., θα το βρω.
μου αρεσει που με ενθαρυνεισ.
και πιο πολυ μου αρεση η διαθεση σου mad :P
Ναι αυτό είναι το \"εδώ και τώρα\" είναι γνωσιακή μπράβο. Όμως...εχμ αυτό που έκανε ο τύπος ακούγεται σαν μια διαστρεβλωμένη εκδοχή του \"εδώ και τώρα\" αφού σύμφωνα με την θεραπεία αυτή \"επανερμηνεύεις (τις) και δρας στις καταστάσεις εδώ και τώρα\" κάτι που δεν έχει σχέση με το \"σε θέλω εδώ και τώρα\" αυτό είναι διαφορετικό πράγμα! (να με συγχωράς έχω γυρίσει και απ έξω και αργά! :P)
Καταλαβαίνω όταν είσαι σε φάση κατάθλιψη και απελπισία και νιώθεις ότι ένα βήμα= 1000 κιλά και ότι δεν έχει νόημα τίποτα. Είναι δύσκολη φάση αλλά είναι καθαρά τρικ του μυαλού χωρίς πλάκα, δηλαδή η κατάσταση αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Θα δεις ότι θα αρχίσεις να βγαίνεις από την φάση και θα λες \"καλά τι είχα πάθε τότε δεν ήμουν εγώ\". Γι αυτό σου λέω δεν αξίζει να βασανίζεσαι τζαμπα! Είναι της γνώμης να
1) Φύγεις από τον ψυχο-δράκο (που-είχε-βοηθήσει-παλιότερα-αλλά-όχι-τόσο...πλέον)
2) Πήγαινε σε ένα ψυχίατρο για κανα ελαφρύ αντικαταθλιπτικό μαζί με το απογευματινό σου τσάι (επίσης πίνεται και με fredoccino και φορώντας γυαλί)
(p.s. Άυριο! η έστω κλείσε ραντεβού αύριο)
2,5) Δες το 1) αν δεν το έχεις κάνει ήδη :P
3)Ψάξε για ένα πολύ καλό ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή. Τώρα από αυτά που μου λες ο τύπος έκανε μάλλον ΓΣΘ αλλά η βλακεία με την Ελλάδα είναι ότι ο καθένας είναι ότι λέει. Δηλαδή στον χώρο της ψυχοθεραπείας υπάρχουν πολλά \"τέρατα\". Κατα την γνώμη μου ψάξε για ένα έμπειρο ψυχοθεραπευτή της γνωσιακής κατεύθυνσης. Δεν ξέρω το κατα πόσο έκανες αυτό με τον \"κύριο\" (ο θεός να τον κάνει) αλλά υποτίθεται ότι δουλεύεις με τις δυσλειτουργικές σου σκέψεις κάνοντας σου πολλές ερωτήσεις. Επίσης σου βάζει και \"δοκιμασίες\" (homework) για το σπίτι π.χ. αν βαριέσαι να πας κάπου ενώ θα ήταν καλό να πήγαινες, σου βάζει homework να προσπαθήσεις να πας κλπ. Επίσης κρατάς ένα ειδικό ημερολόγιο όπου σημειώνεις κάθε φορά που πέφτει η διάθεση σου τις σκέψεις που είχες εκείνη την στιγμή καθώς και το πως ακριβώς αισθάνθηκες. Αυτά τα δουλεύεις κάθε φορά μαζί με τον θεραπευτή. Γενικά αυτή η θεραπεία είναι της ιδεολογίας \"ότι σκέφτεσαι αισθάνεσαι\" οπότε αλλάζοντας σου την σκέψη,σταδιακά αλλάζει και η διάθεση σου μέχρι που αισθάνεσαι πολύ καλά και high! Σε προχωρημένα στάδια κάποιοι πάνε και πιο βαθιά στα παρελθοντικά γεγονότα και δουλεύουν και με αυτά.
Υπάρχει και ένα άλλο είδος θεραπείας που είναι η \"βραχεία ψυχοδυναμική\" που ουσιαστικά είναι ένα είδος σύντομης ψυχανάλυσης. Εκεί μιλάς από την αρχή πολύ για το παρελθόν, την οικογένεια σου, τα παρελθοντικά σου βιώματα, τις ασυνείδητες συγκρούσεις που υποτίθεται ότι δημιουργούν το πρόβλημα (αν και έχει αμφισβητηθεί κάπως η επιστημονικότητα της) κλπ. Αν και δεν είναι τόσο στανταρ αποτελεσματική όσο η άλλη (τουλάχιστον στα χαρτιά!) για κάποιους λειτουργεί πάρα πολύ, οπότε σκέψου και αυτή.
(p.s. σύντομα! Αν όχι αύριο...από εβδομάδα!)
Ότι θες ρώτα :)
Koυραγιο,
Και κανε οτι λεει ο πετραν.
Εγώ θα σου έλεγα να τον καταγγείλεις κιόλας.
Είναι απαράδεκτο και πολύ επικίνδυνο να συνεχίζει να κάνει αυτή τη δουλειά εκμεταλλευόμενος την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση των ανθρώπων που τον επισκέπτονται.
Και μην είσαι τόσο αρνητική με τα φάρμακα, θα σε βοηθήσουν να βγεις πιο εύκολα από την κατάθλιψη, ταυτόχρονα με την ψυχοθεραπεία.
Θα σου έλεγα αν κοιτάξεις για έναν ψυχίατρο ειδικευμένο στην ψυχοθεραπεία και κατά προτίμηση γυναίκα.
εγω θα ηθελα παααρα πολυ να ξεμπροστιασεις τον συγκεκριμενο ΄γιατρο΄ μην πω τπτ αλλο.... και να παω να τον πλακωσω στο ξυλο πολυ θα το ηθελα!
Τίιιιι; Δηλαδή αν είχες σεξουαλικό πρόβλημα τί θα έκανε; Καλά έκανες και αντέδρασες, ακούς εκεί έχεις εσύ πρόβλημα! Πώς δηλαδή θα έπρεπε να αντιδράσεις που σου πιάνει το χέρι αν εσύ πολύ απλά δε θέλεις να σου πιάνει ΑΥΤΟΣ το χέρι;! Πρόβλημα έχει αυτός. Που κανονικά θα έπρεπε να στείλεις σε όλους το όνομά του να μην ξαναδεί πελάτη. Ύστερα λένε ότι κάνουν λειτούργημα!
[QUOTE=PETRAN;165770]
για κανα ελαφρύ αντικαταθλιπτικό μαζί με το απογευματινό σου τσάι (επίσης πίνεται και με fredoccino και φορώντας γυαλί)
ωχχχχ ελιωσα καλα ελεος δεν υπαρχει χαχαχαχαχαχ κι εγω το ιδιο ακριβως κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!