Δεν ασχολουμε την αποφευγω, ουτε καλημερα δεν της λεω.αυτη ασχολειιτα.Μαλλον θα την πεσω στην κολλητη της,που ανταποκρινετε.μηπως και συνελθη
Printable View
Δεν ασχολουμε την αποφευγω, ουτε καλημερα δεν της λεω.αυτη ασχολειιτα.Μαλλον θα την πεσω στην κολλητη της,που ανταποκρινετε.μηπως και συνελθη
μπράβο! καλή κίνηση (not)Quote:
Originally posted by ferrarif1
(not);;;
καλα τα ναζακια αλλα ελεος...λιγη ωριμη αντιμετωπιση και απο τις 2 πλευρεσ δεν θα εβλαπτεεεε
Δεν της μιλάς; Γιατί; Πολύ παιδιάστικο κι ανόητο μου ακούγεται το δεν μιλάω εκτός αν θέλει να πάμε κάπου να τα πούμε. Α... και δεν πιστεύω πως έχεις ξενερώσει. Εχεις μουλαρώσει μου πάει καλύτερα.
Εφερε μια φιλη της να μου πουνε οτι ειναι εγκυος(που ειναι)Και εκανε ολα αυτα;;;;;Τοσο τσουλα;Η ιδια κολοσουσε να μου το πει και το αρνιoτανε αλλα η φιλη της επέμενε,ολα αυτά μπροστά μου!λετε να ειναι παραμύθει;;;;Και θυμωσε επειδη το πηρα χαλαρα!!και δεν την φροντιζω, και δεν της μιλαω.Δεν ειναι παράλογα όλα αυτά;;Τωρα τι κάνω:
φευγεις..
Εχω φυγει απο καιρο, αυτη επιμενει,!θελει να ειμαστε οπως πριν, γλυκες και αλλα,Να την φροντιζω στον υπνο της!!Εγω της λεω ενα λεμε ενα καλημερα.Και τιποτα αλλο, αυτη επιμενει οχι, δεν ειναι παραλογο!!!!!!!!Γιατι επιμενει τοσο
φεραρι τι τρεχει?
Κατι σου συμβαινει βρε παιδί..
Εχεις ακομα αισθηματα?
Το παιδι σιγουρα δεν ειναι δικό σου?
Δεν ειπε οτι ειναι δικο μου.Ειναι αλουνου.δεν την μισω κιολας!Μαλλον δεν εχεις καταλαβει!Εγω επιμενω να ειμαστε τυπικοι, αυτη επιμενει οχι!Και κανει σκηνες επειδη της ειπα να ειμαστε τυπικοι!!Μαλλον αυτη εχει αισθηματα
και γιατι να μου το πει
ναι ματια μου εδω μιλαμε για σενα.
Εσυ γιατι εισαι τοσο φρικαρισμενος,γιατι ασχολεισαι με ολες αυτες τις λεπτομερειες,τι μου ειπε τι της ειπα...κοιτα τη δουλεια σου.
Μου δημιουργειται η εντυπωση πως ΚΑΙ εσυ ενδιαφερεσαι ακομα..Οχι?
Αν οχι,προσπαθησε να εισαι ευγενικός,να την αποφευγεις ,(αφου με τα ξεκαθαρισματα δεν τα πηγατε καλα),και φυσικα να μη συμμετεχεις σε συζητησεις..
Πες μου,ποσο χρονων εισαι?
25Γιατί;Ενδιαφερομαι η αληθεια ειναι αυτη αλλα φιλαω και τον πισινο μου, προσπαθω να μην συμμετεχω, αλλα τωρα με αιφνιδιασαν.Εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο γινονται ολα αυτα,εφοσον οπως ειπες δεν τα βρηκαμε με τις παραξηγησεις! εαν ειναι αληθεια(θα φανει βεβαια, αυτο δεν κρυβεται)ή τι σκοπο εχουν.Ειμαι ευγενικος αλλα μπροστα σε αλλους εχω κοψει τα χαμογελα! και την αοποφευγω με τροπο!ειναι σε δουλεια δεν ειναι καποια που ειναι εξω.Ποσο να της αποφυγεις.Αμα πει τιποτα στους προισταμενους θα βρω μπελα, οτι την στενοχωρω κα.....
εγω βλεπω οτι με συνείδηση εχετε μπλεξει τα μπουτια σας και φαινεται οτι την βρισκεται κιολας...
Απο την μια σου αρεσει,
απο την αλλη δεν την θες,
απο την παραλλη σε κυνηγαει και δεν θες,
παιδια στη μεση,
και γενικα ενας μυλος.......
ΑΛηθεια,
πως τα καταφερες ετσι?
:cool:
Οταν ξεκαθαρισεις απολυτα ποιες ειναι οι σκεψεις σου, οι κατευθύνσεις σου και τα θελω σου,
θα μπορεσουμε να συζητησουμε σε μια αλλη βαση,
Ενδεχομενα να εισαι μπερδεμενος και εσυ, φαντασου ομως ποσο μπερδευεται ενας τριτος.
πχ..... δεν μπορεις να ενδιαφερεσαι για μια γυναικα αλλα να θες να την αποφυγεις.
και αλλα πολλα.
Ελα ντε, πως τα καταφερα!!Την αποφευγω για να μην δινω δικιαωματα στην δουλεια για τους γνωσους λόγους!και σχεση να ειχα μαζι της το ιδιο θα επρεπε να καναμε.Ενδιαφερομαι αλλα απο την στιγμη που δεν αποφασιζει να χωρισει , ΦΕΥΓΩ απο την ζωη της,Κακο ειναι.Αυτη αρνηται, και επιμενει και εκαναν αυτο με την εγκυμοσυνη!Αληθεια η ψεμα θα φανει.