Quote:
Originally posted by krino
εισαι ταραξιας για αυτο.
:cool:
Γι\'αυτό ακριβώς τον λόγο πρέπει να μου πείτε!
The more drama the better!
Printable View
Quote:
εισαι ταραξιας για αυτο.
Γι\'αυτό ακριβώς τον λόγο πρέπει να μου πείτε!
The more drama the better!
ααααααα εγω δεν ειμαι μαρτυριαρης,
το θεμα αλλωστε δεν ειναι δικο μου για να κανω ανακοινωσεις.
Σορρυ αλλα εμπιστεις στους κανονες της παγκοσμιας δεοντολογιας των φορουμς....
Το φόρουμ είναι μία μικρογραφία της ζωής.Εχμ,από τη ζωή τι θα κάνεις,θα φύγεις;Φαντάζομαι όχι.:P
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Το φόρουμ είναι μία μικρογραφία της ζωής.Εχμ,από τη ζωή τι θα κάνεις,θα φύγεις;Φαντάζομαι όχι.:P
Κάποιοι δυστυχώς πατάνε το \"log-out\" και στην ζωή :(:(
Quote:
απαντησε στην ερωτηση αυτη,
λεγοντας οτι στη ζωη μπορεις να εχεις τις επιλογες που θελεις.
Και αυτο ειναι μια αυταποδεικτη αληθεια.
Quote:
Γιατί όχι? Πόσα άτομα υπάρχουν εδώ μέσα που δεν ξεμυτίζουν από το σπίτι τους?
Που αρνούνται να ζησουν, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο?
Μπορεί να μη πατήσεις λογκ άουτ, αλλά μια χαρά μπορείς να παραιτηθείς απ\' όλους και απ\' όλα.........
Το μηνυμα Αμελι ειναι ενα:
Μην απογοητευεσαι..
Μην αφησεις αυτους που σε πληγώνουν να σε αναγκασουν σε φυγή.
Το θεμα ειναι οτι απογοητευόμαστε απο αυτους που αγαπαμε..απο αυτους που θελουμε κοντα μας..
Παντα θα υπαρχει καποιος που θα σε καταλαβει,που θα θελει να σε ακουσει και να σου πει μια καλή κουβέντα.
Μην αφηνεις τις μικρες απογοητευσεις να γινουν πεποιθηση..
Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Μην αφησεις αυτους που σε πληγώνουν να σε αναγκασουν σε φυγή.
Μην υπερβαλλουμε και μην γενικευουμε,
το να φυγει καποιος απο το φορουμ, γιατι δεν βρηκε αυτο που ηθελε / εψαχνε, δεν ειναι η καταστροφη της ζωης του.
Απο την αλλη, ειναι σχεδον απιθανο να προσαρμοσεις τον κοσμο στα δικα σου μετρα, και μιλαω για τον κοσμο σε ενα φορουμ που η προσελευση του γινεται απο ολο τον πλανητη απο ενα τυχαιο γεγονος.
Οσο ευκολα ερχεται καποιος εδω και γραφεται,
αλλο τοσο ευκολα πρεπει να.... ξεγραφεται,
οταν ανακαλυπτει οτι αυτο δεν του δινει το κατι παραπανω που χρειαζεται.
Για αυτο ειπα στην αμελι,
να κανει οτι νομιζει για να προστατεψει τον εαυτο της,
και η ιδια γνωριζει καλυτερους απο ολους μας, ποιο ειναι αυτο.
Το ιδιο ισχυει και για αλλους που το εκαναν στο παρελθον.
σωπα μωρε,Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Κάποιοι δυστυχώς πατάνε το \"log-out\" και στην ζωή :(:(
γιατι δυστυχως?
οι λογκαριμενοαουτακηδες της ζωης,
δεν ειναι εκεινοι που σου δινουν ψωμι και τρως?
;);)
Ο θάνατος,όσο κι αν θέλουμε να τον βλέπουμε μεταφορικά και συναισθηματικά,είναι ένας.Σταματάει η καρδιά και παύει να οξυγονώνεται ο εγκέφαλος.Το log out δε σημαίνει θάνατο,γιατί έχεις τη δυνατότητα πάντα να κάνεις ξανά log in στη ζωή.Και το ίδιο συμβαίνει και στο φόρουμ.Το βρίσκω χαζό εντελώς να φεύγεις από έναν χώρο επειδή κάποιες μεμονωμένες στάσεις σε χαλάνε.Και το ίδιο χαζό να φεύγεις από τη ζωή επειδή κάποιοι σε χαλάνε επίσης.Αυτό δείχνει για μένα επικέντρωση μόνο στα αρνητικά σημεία και μυωπική ματιά απέναντι στα θετικά.Αυτό το συναισθηματικό σαβούριασμα δηλαδή,που για μένα είναι και χειριστικό και μελό και άλλα.Γιατί όταν ο άλλος σου λέει φεύγω γιατί δεν αντέχω,είναι δικό του ζύγι και όμως ρίχνει ενοχές για κάτι που είναι φυσικό να συμβαίνει.Να υπάρχουν άτομα και συμπεριφορές σε ένα χώρο που δε γουστάρει.Πάντα θα υπάρχουν παντού άτομα με συμπεριφορές που δε μας κάνουν.Είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας να το φέρεις στα μέτρα του,να το δεις δίχως δραματοποιήσεις και να το δεχτείς στην τελική.
Είναι ένα από τα παιδικά πιστεύω αυτός ο τρόπος του δεν σας παίζω γιατί κάποιοι έτσι ή αλλιώς.Ατέλειωτα αυτά τα παιδικά πιστεύω δηλαδή και οι μανούβρες τους.Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τα αρνητικά,το σφάλμα δεν είναι των άλλων,εσύ να ενηλικιωθείς και να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορεί η ζωή ούτε τα fora να ανταπεξέρχονται στις νοητές σου απαιτήσεις.Φύγε ή μείνε,αλλά μην περιμένεις να κλάψουν οι άλλοι για τις δικές σου προβληματικές.Δεν αφορούν τους πάντες οι μελοδραματισμοί.Γιατί κάποιοι μένουν,τι είναι αυτοί,οι αναίσθητοι δηλαδή;Ή τα σίδερα που δεν έχουν ανάλογες ευαισθησίες.Έχουν και παραέχουν,αλλά σε άλλους τομείς.Για πιο ώριμους τους κόβω,που δεν αφήνουν άκαμπτες προσδοκίες να προδικάζουν εκβιαστικές τακτικές.Σιγά μην κλάψω,σιγά μην φοβηθώ.:P
Γενικά πιστεύω πως δείχνει ανωριμότητα να περιμένεις να ανταποκρίνονται όλοι στις δικές σου αξιώσεις.Επίσης,το αντίο που λέγεται δημόσια,προφανώς δεν πήγαινε στα μέλη που θα συνεχίσει να έχει επαφή με mail,αλλά στους άλλους,τους οποίους γράφει μεν,αλλά τους απευθύνεται δε.Γιατί απευθύνεται σε κάποιους που γι αυτήν δεν έχουν σημασία;Μόνο εγώ αντιλαμβάνομαι το άκυρο εδώ;To ανειλικρινές;Στην πραγματικότητα αυτοί που \'γράφεις\" καθορίζουν πολύ περισσότερα στη συμπεριφορά σου απ\'όσα θες να παραδεχτείς,άρα έχουν παραπάνω σημασία για σένα οι αρνητικές προσλήψεις αντί για τις θετικές.Στην αντίθετη περίπτωση θα έμενες γιατί το κέρδος από την επικοινωνία με τα θετικά θα υπερέβαινε τις χασούρες.Πάλι δικό σου είναι,δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τα ίδια ζύγια όμως.;)
Quote:
Πάντα θα υπάρχουν παντού άτομα με συμπεριφορές που δε μας κάνουν.
μπαρδον?
στην παρεα μου, δεν εχω δει κανενα που να μην το γουσταρω,
αντιθετα παντα χαιρομαστε οταν βλεπουμε ο ενας τον αλλον και παντα μας δινει χαρα οταν πινουμε ενα κρασακι.
Τωρα στα φορα, οντως αυτο ισχυει, οπου και αν εχω παει εχω βρει καποιους που με αντιπαθουν και τους αντιπαθω.
Το θεμα ομως ειναι οτι τα φορουμ δεν ειναι η ζωη μου, αλλα μια απεραντη δημοσια πλατεια.
Και οπως οταν παω στην πλατεια συνταγματος βλεπω κατι κιτσαριες που δεν τις γουσταρω, απλα τις προσπερναω.
Δεν μπορω να τους πω ομως, φυγετε απο την πλατεια.
Είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας να το φέρεις στα μέτρα του,να το δεις δίχως δραματοποιήσεις και να το δεχτείς στην τελική.
πας καλα?
θα κατσω να επεξεργαστω εγω τα κομπλεξ του καθενος?
Αν ειναι δυνατον να χασω εστω και να ενα δευτερολεπτο για να μπω σε τετοια χασουρα χρονου.
Και οχι μονο αυτο, αλλα να το δεχτω και απο πανω!!!
Αστο προτιμω να μαστιγωνομαι μονος μου για να ρυθμιζω την ενταση του μαστιγιου.... :) :)
Είναι ένα από τα παιδικά πιστεύω αυτός ο τρόπος του δεν σας παίζω γιατί κάποιοι έτσι ή αλλιώς.Ατέλειωτα αυτά τα παιδικά πιστεύω δηλαδή και οι μανούβρες τους.
και πιο ειναι το ενηλικο?
να τρως την χλεμπα του καθενα, και να την βρισκεις κιμπαρικα?
η τελικα το να εχεις κριτηριο στο τι κανεις στη ζωη σου ειναι παιδικο?
Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τα αρνητικά,το σφάλμα δεν είναι των άλλων,εσύ να ενηλικιωθείς και να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορεί η ζωή ούτε τα fora να ανταπεξέρχονται στις νοητές σου απαιτήσεις.
μαστα.......
δεν φταιει ο βιαστης, αλλα η γκομενα που φορουσε μινι....
Κανεις δεν φταιει καλη μου, ο καθε ενας ειναι οπως ειναι και κανει οτι του βγαινει.
Αλλα εσυ εδω φτανεις στο παραλογισμο,
να φορεσει το ιδιο νουμερο παπουτσι που φορας εσυ....
Μα αν εσυ φορας 40 και ο αλλος 42, ε δεν του κανει ρε αδερφε τον στενευει πως να το κανουμε τωρα?
Νοητη απαιτηση ειναι να εισαι καπου (οπουδηποτε) και να θες να νιωθεις ανετα?
Δηλαδη εσυ πας εξω για καφε με μια καινουρια παρεα και τους βαριεσαι αφορητα, αν δεν ξαναπας πρεπει να σου πουν οτι σκεφτεσαι σαν ανηλικο?
Φύγε ή μείνε,αλλά μην περιμένεις να κλάψουν οι άλλοι για τις δικές σου προβληματικές.Δεν αφορούν τους πάντες οι μελοδραματισμοί.
οταν δενεσαι με ενα χωρο για μεγαλο διαστημα,
υπαρχει ενα συναισθηματικο κενο.
Σαφως και δεν θα κλαψει κανεις για σενα,
απο την αλλη ομως σε κανενα δεν ειναι αδιαφορο τα οσα εχει καταθεσει ειτε εδω μεσα ειτε οπου αλλου.
Μακαρι ο καθενας να ειχε ενα διακοπτη, να εσβηνε το κακο (κατα αυτον) παρελθον του και να μην ειχε μνημη....
Γιατί κάποιοι μένουν,τι είναι αυτοί,οι αναίσθητοι δηλαδή;
ρωτα εμενα να σου πω....
που καμποσους εξυπνακηδες εδω μεσα τους εχω γραμμενους στα παπαρια μου οπως με εχουν βεβαια και αυτοι εξισου.
Ναι η αναισθησια σε μερικες περιπτωσεις ειναι το καλυτερο φαρμακο.
Σε γλυτωνει απο πολλα προβληματα.
Γυρνας το διακοπτη, και λυνονται αυτοστιγμη τετοια προβληματα.
Ή τα σίδερα που δεν έχουν ανάλογες ευαισθησίες.Έχουν και παραέχουν,αλλά σε άλλους τομείς.
ακριβως!
εκει που πρεπει εισαι ευαισθητος και εκει που δεν πρεπει εισαι αλλιως.
Αυτος ομως ειμαι εγω η και εσυ.
Εχεις υποψη σου αν υπαρχουν αλλοι ανθρωποι που σε αυτο εχουν αδυναμια?
Τι προτεινεις οτι πρεπει να τους κανουμε αυτους τους ανθρωπους?
Λοβοτομη? χαπια? με τι να τους ποτισουμε?
Για πιο ώριμους τους κόβω,που δεν αφήνουν άκαμπτες προσδοκίες να προδικάζουν εκβιαστικές τακτικές.Σιγά μην κλάψω,σιγά μην φοβηθώ.:P
χμμμ τελικα μερικοι δεν εχουν μαθει να μην κλαινε....
:P :P
Γενικά πιστεύω πως δείχνει ανωριμότητα να περιμένεις να ανταποκρίνονται όλοι στις δικές σου αξιώσεις.
ανωριμοτητα ειναι να μην αναγνωριζεις οτι ο καθε ενας μας,
ειναι διαφορετικος και εχει δικαιωμα να ζησει στην διαφορετικοτητα του, οποια και αν ειναι αυτη, εφοσον ειναι επιλογη του.
Επίσης,το αντίο που λέγεται δημόσια,προφανώς δεν πήγαινε στα μέλη που θα συνεχίσει να έχει επαφή με mail,αλλά στους άλλους,τους οποίους γράφει μεν,αλλά τους απευθύνεται δε.
ο καθενας εχει δικαιωμα να πει οτι αντιο θελει, οπως το νομιζει.
Ελπιζω να μην υπαρχει κριτικη και σε αυτο.
Γιατί απευθύνεται σε κάποιους που γι αυτήν δεν έχουν σημασία;
προτεινεις να γραψει καποιος μυνημα αποχωρησης,
με διευκρινησεις στο που απευθυνεται?
Μόνο εγώ αντιλαμβάνομαι το άκυρο εδώ;To ανειλικρινές;
νομιζω οτι προσπαθεις να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι....
Αλλα οχι δεν το αντιλαμβανεσαι μονο εσυ το ακυρο, μην αγχωνεσαι για αυτο.
Στην πραγματικότητα αυτοί που \'γράφεις\" καθορίζουν πολύ περισσότερα στη συμπεριφορά σου απ\'όσα θες να παραδεχτείς,άρα έχουν παραπάνω σημασία για σένα οι αρνητικές προσλήψεις αντί για τις θετικές.Στην αντίθετη περίπτωση θα έμενες γιατί το κέρδος από την επικοινωνία με τα θετικά θα υπερέβαινε τις χασούρες.Πάλι δικό σου είναι,δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τα ίδια ζύγια όμως.;)
ειπαμε,
οτι οποιος φευγει απο το φορουμ,
χανει την υπεροχη παρεα που εχει σωσει κοσμο και κοσμακη ε?
Το κερδος που εισπρατει ο καθενας αγαπητη ρειν,
το γνωριζει ο ιδιος καλυτερα απο εμας, πιστεψε με.
Ειναι μεγαλο λαθος να τον ερμηνευουμε και να προσπαθουμε να του φορεσουμε το τουρμπανι που φοραμε για να αισθανομαστε καλυτερα εμεις.
Σεμναααααααααααααααααα..... μας βλεπουν.....
Αυτό ακριβώς.Σε όλους τους τομείς.Quote:
ειναι διαφορετικος και εχει δικαιωμα να ζησει στην διαφορετικοτητα του, οποια και αν ειναι αυτη, εφοσον ειναι επιλογη του.
Δε μπορούμε να βάλουμε εμείς σε καλούπια τη συμπεριφορά κάποιου,τις επιλογές του και να κρίνουμε για το δικό του σωστό λάθος.
Arsi......
;););)
Οταν καποιος εχει πληγωθεί,(γιατι εγω πιστευω οτι εχει πληγωθει το κοριτσι,κι ας λεει ο κρινος οτι γενικευω ή υπερβάλω),το τι θα του κανει καλό εχει να κανει κατα πολυ με τον χαρακτήρα του.
Ο καθενας μας του γραφει αυτα που πιστευει.
Αλλος θεωρει πιο σωστο να του προτεινει να \"ξυπνησει\",να μη δινει διαστασεις σε κατι που για εκεινον ειναι ασημαντο.
Κάποιος αλλος του λεει οτι εχει δικιο και ο κοσμος ειναι κακος και καλα θα κανει να προσεχει..
Ενας τριτος θα τα βαλει με αυτους που τον πληγωσαν...
Υπάρχουν τοσες παραλλαγες οσες και οι χαρακτηρες μας..
Η αμελι κραταει οτι της χρειαζεται.
+1 αλλοι ειναι ευαισθητοι,αλλοι ορθολογιστεςQuote:
Originally posted by Arsi
Αυτό ακριβώς.Σε όλους τους τομείς.Quote:
Δε μπορούμε να βάλουμε εμείς σε καλούπια τη συμπεριφορά κάποιου,τις επιλογές του και να κρίνουμε για το δικό του σωστό λάθος.
αλλοι αντιμετωπιζουν τη ζωη με χιουμορ,αλλοι με δραμα
σεβομαστε τη διαφορετικοτητα του καθενος ακομη και εαν δεν συμφωνουμε:)