εγω εχω τριχοτιλλομανια!! ειμαι 18 χρονων αρχισε απο 16...τρβουσα τα μαλλια μ γτ τςρα το εχς σταματησει και τα πας παρα πολυ καλα!!!περασε πολυ αιροσ να καταλαβω τι συμβαινει..στην αρχη νομιζα οτι το ειχα μονο εγς στον κοσμο ντρεπομουν εκλαιγα δεν ηξερα τι να κανω..το προβλημα επιδεινωθηκε στην τριτη λυκειου λογο ανγχους...το καλο ειναι οτι οι γι=ονεισ μου το καταλαβαν νςρισ..στην αρχη δεν ηξεραν την να κανουν μου φωναζαν να σταματησω και εγς εκλαιγα γιατ απλα δεν μπορουσα..ειναι σαν να λες σε ενα που παιρνει ναρκςτικα να σταματησει αμεσςσ,σε εναν που καπνιζει το ιδιο...ειναι απιστευτη κατασταση ψυχικη κυριως..ντρεπομουν για το ευατο μου..κοιτουσα τα μαλλια που ειχαν οι φιλες μου και εκλαιγα...και ελεγα γιατι σε εμενα που εφταιξα ειμαι τοσο καλη...περασε ο καιροσ...και πριν 6 μηνες με μεγαλη προσπαθεια να το σταματησς μου λεει η μητερα μ θα παμε να βαλουμε μαλλια σε κομμωτηριο να πειραζεισ κυριςσ αυτα!πας στο κομμςτηριο και ηταν μια καταπληκτικη κομμωτρια πιυ ειχε βιβλια με την παθηση και τοτε καταλαβα τι εχω!!!και μ λεει δεν προκειτε να σου βαλς κτλ..με εσωσε τοτε καταλαβα τι ειχα..το παλευα πολυ αλλα δυστυχως ηρθαν οι πανελληνιςσ και δεν τα καταφερα...μετα απο τισ πανελληνιες διαβασα στο ιντερνετ κυριςσ σε ξενα σαιτ λογς επειδη δτην ελλαδα δεν υπαρχει πληροφορηση..τοτε καταλαβα οτι δεν ηουν η μονη...βρηκα τροπουσ και τα καταφερα !!!!!!!!!τςρα τα μαλλια μου ειναι αρκετα μακριααα και πυκνα και ομορφα!!!το παλευς καθε μερα....